RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Новачок / The Rookie (2002) BDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Новачок / The Rookie (2002) BDRip

 


Інформація про фільм

Назва: Новачок
Оригінальна назва: The Rookie
Рік виходу: 2002
Жанр: драма, сімейний, спорт
Режисер: Джон Лі Хенкок
У ролях: Денніс Куейд, Рейчел Гріффітс, Джей Ернандес, Бет Грант, Енгус Т. Джонс, Брайан Кокс, Рік Гонсалес, Чед Ліндберг, Анджело Спіззіррі, Ройс Д. Епплгейт

Про фільм: Фільм заснований на реальній історії тренера, який в один прекрасний момент розуміє, що здійснювати свої мрії ніколи не буває пізно. Джим Морріс ніколи не піднімався вище молодшої ліги після того, як травма плеча поклала кінець його кар'єрі пітчера майже дванадцять років тому. Тепер він обзавівся дружиною і дітьми, працює вчителем хімії в школі, а за сумісництвом є бейсбольним тренером техаської команди. І ось удача: якщо команда виграє першість Джима штату, то у них є шанс потрапити у вищу лігу. Єдиний шанс спонукає команду, що стала з останньої першої, на великі справи. Саме тоді Джим розуміє, що його мрії починають збуватися, і ніяк не можна дати їм залишитися тільки в думках.

Випущено: США
Тривалість: 2:08:04
Переклад: Професійний (багатоголосий закадровий) Ліцензія!

Файл
Формат: Advanced Video Codec (AVC)
Контейнер:. Mkv
Якість: BDRip
Video: 11,9 Мбіт / сек, 1920 x 820, H.264
Audio: Russian: AC3, 576 kb / s (6 ch) / English: AC3, 192 kb / s (2 ch)
Subtitles: Russian (форсовані + повні), English

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Новачок / The Rookie (2002) BDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Новачок / The Rookie (2002) BDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS