RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Штурм / Напад / L'assaut / The Assault...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Штурм / Напад / L'assaut / The Assault (2010) HDRip

 


Назва: Штурм
Оригінальна назва: The Assault
Рік виходу: 2010
Жанр: бойовик , трилер
Режисер: Жюльен Леклерк
У ролях: Венсан Ельбаз, Грегорі Деранже, Мелані Берньє, Філіп Бас, Аймен Саїді, Марі Гійяр, Антуан Баслер, Філіп Кура, Фатіма Адом, Хьюго Бекер та ін

Про фільм: Розорений громадянською війною Алжир. Напередодні Різдва 1994 чотири терориста захоплюють прямує до Франції рейс 8969 Air France з 220 пасажирами на борту. Після прибуття рейсу в Марсель його зустрічає напоготові елітний підрозділ спецназу, яка повинна зробити все можливе для того, щоб запобігти трагедії.

Країна: Франція
Тривалість: 1:27:23
Переклад: Любительський (одноголосий закадровий)

Файл
Якість: HDRip
Відео: 720x384, 25fps, ~ 2100 kbps
Звук1: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 192.00 rus

[spoiler="Скріншоти"]
Штурм / Напад / L'assaut / The Assault (2010) HDRip
Штурм / Напад / L'assaut / The Assault (2010) HDRip

Штурм / Напад / L'assaut / The Assault (2010) HDRip

Штурм / Напад / L'assaut / The Assault (2010) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Штурм / Напад / L'assaut / The Assault (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Штурм / Напад / L'assaut / The Assault (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS