RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Твердолобий / Knucklehead (2010) HDRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Твердолобий / Knucklehead (2010) HDRip

 


Інформація про фільм
Назва: твердолобий
Оригінальна назва: Knucklehead
Рік виходу: 2010
Жанр: Комедія, драма, реслінг
Режисер: Майкл В. Уоткінс
У ролях: Марк Фойерстін, Мелора Хардін, Пол Уайт, Уенді Мелік, Денніс Фаріна, Ребекка Крескофф, Вілл Петтон, Сол Рубінек, Боббі Дж. Томпсон, Майті Раста, Курт Досс

Про фільм: Після того, як Едді втратив свого нового бійця, він залишився винен букмекерові Мемфісу Ерлу 50 000 доларів. Але Едді випадково дізнається про неприємності, настігшіх 2-х метрового 200 кілограмового гіганта Волтера в сирітському притулку. З вини Волтера виникла пожежа на кухні притулку і, щоб притулок не закрили, йому за тиждень потрібно роздобути 25 000 доларів. Підслухавши про труднощі Волтера, Едді переконує настоятельку притулку сестру Франческу в тому, що Волтер може виграти 100 000 доларів на чемпіонаті зі змішаних єдиноборств. Даний виграш покриє витрати церкви на ремонт сирітського притулку. Щоб домогтися перемоги в чемпіонаті, Едді буде навчати Волтера по дорозі, а Волтер братиме участь у всіх аматорських змаганнях. Сестра Франческа відправляє Мері, щоб та наглядала за Волтером і за тим, щоб Едді не змився із заробленими грошима.

Випущено: США
Тривалість: 1:40:09
Озвучування: Професійний (багатоголосий)

Файл
Формат: AVI (XviD)
Якість: HDRip [Ріп з BluRay]
Відео: 720x384, 1699 kb / s
Аудіо: Russian / English: MP3, 128 kb / s (2 ch)
Розмір: 1.38 GB

[spoiler="Скріншоти"]
Твердолобий / Knucklehead (2010) HDRip
Твердолобий / Knucklehead (2010) HDRip

Твердолобий / Knucklehead (2010) HDRip
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Твердолобий / Knucklehead (2010) HDRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Твердолобий / Knucklehead (2010) HDRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS