RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Мультфільми

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
23
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1091) | Коментарі: (0) | 09.10.23
Автор: allgamenews



Сюжет: В день весілля на Сьюзан Мерфі обсипався пил з метеорита і вона виросла до 15 метрів! Природно, що військові відчули загрозу і поспішили ізолювати її в секретному урядовому секторі. Там їй дали інше ім'я - Гігантіка - і познайомили з групою монстрів, яких утримували в цьому ж секторі. Серед монстрів були: геніальний вчений, щоправда, з головою комахи, доктор наук, професор Тарган , мавпориб з характером справжнього мачо - Відсутня Ланка , драглистий незнищенний Б.О.Б. , а також стометрова личинка на ім’я Комахозавр.
Але їх нудному існуванню приходить кінець, коли на Землю приземляється іншопланетний робот і починає наводити страх на її мешканців. У розпачі Президент приймає рішення використати монстрів для боротьби з прибульцями і порятунку планети…

Чт
20
серп.

2009 р.

Переглядів: (2215) | Коментарі: (0) | 09.08.20
Автор: allgamenews


Рік: 2009
Країна: США
Жанр: Комедія, Анімація
Тривалість: ~11 min
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий) VSTeam Creative Group
Режисер: Bret Haaland
У ролях: Jeff Bennett, John Di Maggio, Danny Jacobs, Kevin Michael Richardson, Matt Nolan
Якість: HDTVRip
Відео: х264, 1280x720, 23.976 fps ~ 3000 Kbps
Аудіо: Російський, English - DD 5.1 @ 384 Kbps, 48 kHz
Субтитри: немає
Контейнер: MKV
Тип: HDTV Rip 720
Розмір: 309.56 MB (324,601,432 байт)

Опис: Сюжет «Пінгвінів Мадагаскару» будується навколо самопроголошених командос Ковальського, Шкіпера, Ріко та Рядового, що виконують щоденні надтаємні операції на території нью-йоркського зоопарку, іноді пробираючись в метро та в підземні комунікації. І коли загін починає думати, що ціле місто знаходиться під їхнім контролем, у них з'являється новий схиблений сусід — лемур король Джуліан.


Вт
28
лип.

2009 р.

Переглядів: (1000) | Коментарі: (1) | 09.07.28
Автор: allgamenews



Опис: Кораліна, маленька дівчинка потрапляє в інший світ, прихований за секретними дверцями. Цей світ - її альтернативне життя, яке не перестає її радувати, все тут добре, але до певного часу. Одного дня, вона розуміє що її справжнім батькам за її витівки загрожує смертельна небезпека. Кораліне доведеться знайти вихід зі світу наповненого примарами в реальне життя.
Розмір: 1,37 GB

Пт
03
лип.

2009 р.

Переглядів: (975) | Коментарі: (0) | 09.07.03
Автор: allgamenews


Опис: До подій «Льодовикового періоду 3» життя головних героїв мультфільму потерпіло деякі зміни. Мамонти Манфред і Еллі чекають появу на світ свого дитинчати; шаблезубий тигр Дієго впав в роздумі про те, чи не став він дуже «м'якотілим» в компанії своїх друзів; лінивець Сід, бредучи бажанням створити власне плем'я, вирішився вкрасти декілька яєць динозавра. Відправившись рятувати Сіда, друзі потрапляють в таємничий рослинний світ, прихований під товщами льоду, де вони стикаються з динозаврами і агресивним довкіллям, а так само знайомляться з мисливцем на динозаврів - ласкою на ім'я Бака. Крисобілкою Скрет (який знов випадковим чином став провиною глобальної проблеми, відкривши дорогу в світ динозаврів) як і раніше ганяється за своїм горіхом, але цього разу у нього з'явився конкурент - крисобілка Скретті, проте, одночасно з одержимою боротьбою за горіх, ці двоє закохуються один в одного.
Розмір: 1.36 GB


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com