RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
27
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1128) | Коментарі: (0) | 10.04.27
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/FIFAWorldCup2010_outhAfricaXBOX360.jpg

Рік випуску: 2010
Жанр: Sport
Розробник: Electronic Arts
Видавництво: EA Sports
Прошивка: ixtreme Compatible (6-та хвиля)
Мова інтерфейсу:
Тип переведення: Немає

Опис: EA Sports™ представляє єдину офіційно ліцензовану відеогру, присвячену чемпіонату світу по футболу 2010 FIFA World Cup South Africa™. Чемпіонат Світу по футболу є найкрупнішою подією року, тому передбачати успіх цієї гри настільки ж просто як і майбутніх президентів деяких країн.

Нд
25
квіт.

2010 р.

Переглядів: (783) | Коментарі: (0) | 10.04.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Cavia
Видавництво: Square Enix
Регіон: PAL, NTSC-U
Прошивка: iXtreme Compatible (6-а хвиля)
Мова інтерфейсу: RUS
Тип перекладу: Текст

Опис:
Світ без радості. Світ, вражений хворобою. Світ людської злоби і диявольського відчаю. Залиш надію, бо вона зникла в пелені хаосу. Схилившись перед демонами, бо гряде їх царство. Але герої здатні відшукати свій шлях до порятунку. І якщо для цього знадобиться влаштувати криваву лазню ... Хай буде так!

Епохальний, неймовірно запеклий і в міру похмурий слешер NIER порадує всіх шанувальників жанру. Ця гра поєднує елементи, які вже підкорили серця мільйонів фанатів - люті битви з ордами незвичайних ворогів, динамічний сюжет у стилі кращих японських рольових ігор і пишність навколишнього всесвіту, яке вже стало візитною карткою компанії Square Enix. Диявол може продовжувати плакати. Настала нова епоха, і NIER готовий зайняти перше місце на небозводі кращих екшенів останнього часу.

Пт
09
квіт.

2010 р.

Переглядів: (796) | Коментарі: (0) | 10.04.09
Автор: allgamenews

   

Рік випуску: 2010
Жанр: Action Adventure> Modern
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible (4/5/6-а хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Нема

Опис:
Splinter Cell: Conviction починається з того, що Сем Фішер йде з третього ешелону, не дивлячись на погрози з боку свого начальства. І під час розслідування смерті своєї дочки, Сари Фішер (яка загинула в результаті аварії з вини п'яного водія за часів Подвійного Агента), Сем дізнається, що смерть його дочки була не випадковою і тепер він разом з Вікто Костером, колишнім «морським котиком» і давнім своїм другом, будуть вести полювання на Андрія Кобіна, торговця зброєю, який за припущеннями Сема, вбив його дочку.

Пт
12
бер.

2010 р.

Переглядів: (781) | Коментарі: (0) | 10.03.12
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: 4a Games
Видавництво: THQ
Регіон: PAL
Тип видання: ліцензія
Прошивка: ixtreme 4-а хвиля (ixtreme 1.61 ==> під ixtreme 1.2-1.6 треба патчити!)
Мова інтерфейсу: Російський
Тип перекладу: немає

Атмосферний шутер від першої особи, створений по мотивах бестселера Дмитра Глуховського. Гра «Метро 2033», події якої розгортаються в зруйнованій підземці постапокаліптичної Москви, - це гнітюча історія важкого виживання, де доля людства знаходиться у ваших руках.

Ви - Артем, звичайний москвич, народжений ще до світового апокаліпсису, але що виріс під землею. Ніколи до цього він не покидав меж своїй, рідній йому станції Метро,  але доля вирішила по-своєму. Тепер він вимушений виконати місію всього свого життя: пробратися в центр московського Метрополітену і попередити залишки людського суспільства про прийдешню небезпеку, або померти в дорозі.

Пт
12
лют.

2010 р.

Переглядів: (804) | Коментарі: (0) | 10.02.12
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Aliens_vs-Predator_Xbox360.jpg

Рік випуску:  2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Rebellion
Видавництво: SEGA
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme (4-а хвиля)
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейса:
Мова озвучки:

Опис: Завязка сюжету залишається стандартною, що не знижує якість нової гри: на покинутій планеті BG-386 організована колонія людей. Гірські надра розробляються шахтарями у пошуках корисних мінералів. Раптово на глибині декількох кілометрів була знайдена величезна піраміда в стилі цивілізації, що давно пішла, Майя, усередині якої причаїлася страшна смерть: кокони чужих. Декілька нещастних гірників дали життя цій загрозі, що заснула. Для наведення ладу в секторі BG-386 терміново був направлений взвод космічного елітного десанта. В цей же час на орбіті гірської колонії, далеко від сенсорів і людських очей з'явився корабель хижаків, охочих довести перевагу своєї раси над Чужими.Пограти дадуть за всіх – передбачені окремі кампанії за людей, Чужих і хижаків.
Чужі
швидкі, спритні, уміють дертися по стінах і плюватися кислотою, проте великим запасом життєвої енергії обділені.
Хижаки – нашпиговані по саме не хочу різними девайсамі і зброєю для полювання. Гомосапієнси, на жаль, самий ранимий зі всіх видів – їм в руки видані ліхтарики, бронекостюми і автомати.


Пт
05
лют.

2010 р.

Переглядів: (1238) | Коментарі: (0) | 10.02.05
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Bioshok_2_XBOX360.png


Рік випуску: 2010
Жанр: Action
Розробник: 2K Australia, 2K Marin, Digital Extremes
Видавництво: 2K Games
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme Compatible (4-а хвиля)
Мова інтерфейсу:
Тип перекладу: Немає

Опис:
Після того, як Джек вивів всіх «маленьких сестричок» із зруйнованого Захоплення, життя в місті майже закінчилося. Події гри розгортаються через десять років після сюжету оригіналу. Загибле місто тепер населяють тільки остаточно помішані від жадання адама сплайсери, які стали ще сильнішими і спритнішими. Проте життя в місті несподівано оживає, коли на сцені з'являється «старша сестра». Вона краде з побережжя Атлантики маленьких дівчаток, перетворює їх на «маленьких сестричок» і відправляє збирати адам. Щоб її зупинити Бриджіт Тененбаум (саме винайшла спосіб збирати адам), будить до життя «великого татка». Саме у його ролі вам і належить пройти нову гру, рятуючи, ну або вбиваючи нещасних «маленьких сестричок». У BioShock 2 розробники обіцяють абсолютно іншою геймплей, масу нової зброї, цікаві руйнівні плазміди, а також графіку, що неабияк покращала, і бадьорий мультиплеер.

Вт
02
лют.

2010 р.

Переглядів: (1079) | Коментарі: (0) | 10.02.02
Автор: Werfelis

  
[Демо] Dante's Inferno (2009) 
Английская версия 
XBOX360
Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Slasher) / 3D / 3rd Person
Розробник: Visceral Games
Видавництво: EA Games
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: iXtreme 4-а хвиля
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Немає

Опис:
Компанія Visceral Games разом з видавництвом Electronic Arts вирішили кинути виклик таким прекрасним бойовикам, як Bayonetta, Devil May Cry і God of War. Але як основа були вибрані зовсім не оповіді про відьом, і не старогрецькі міфи і навіть не історії про дітей демонів.
Цього разу воювати належить в пеклу легендарної «Божественної Комедії»! А в головній ролі виступить сам Данте. Правда, в грі він не поет, а воїн, ветеран хрестових походів, який, по аозвращенію додому, виявив свою кохану Беатрічи убитою. На його очах смерть затягнула її в пекло. Данте кинувся в гонитву, надирав, з вашого дозволу, кістлявою дупу, стягнув її косу і сам відправився на пошуки своєї красуні прямо в пекло.
Завдання ускладнюється тим, що сам Люцифер вибрав Беатрічи як своєї нареченої і примусив її думати, що Данте змінив їй.

Вт
12
січ.

2010 р.

Переглядів: (695) | Коментарі: (0) | 10.01.12
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport
Розробник: Buzz Monkey
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: ixtreme 3-а хвиля (ixtreme 1.5.1, 1.6 ==> під ixtreme 1.2-1.5 треба патчити!)
Мова інтерфейсу: eng
Тип перекладу: немає

Опис:
Tony Hawk: RIDE - продовження культового симулятора скейтбординга. Спеціально для гри розроблений унікальний сенсорний контроллер, завдяки якому управління максимально відповідатиме справжньому катанню на дошці. Вам не потрібно буде більше тримати контроллер в руках. Tony Hawk: RIDE обіцяє захоплюючий і динамічний ігровий процес, який порадує професійних ськейтбордерів неймовірною різноманітністю і детальною опрацьованістю. В той же час, гра буде цікава масовій аудиторії і початкуючим гравцям, які взагалі ніколи не стояли на скейті.

Ср
06
січ.

2010 р.

Переглядів: (695) | Коментарі: (0) | 10.01.06
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Action
Розробник: Airtight Games
Видавництво: Capcom
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: ENG


Опис:

Пілот вантажного літака, потерпілого крах в Бермудському трикутнику Уїлл на особистому досвіді переконується в тому, що всі наукові теорії, що намагаються пояснити часті зникнення повітряних і водних транспортів в цьому районі. Як виявилось, викиди газу з океанських глибин, величезні блукаючі хвилі і низькочастотні звуки ні при чому. Причина всіх катастроф — невідімий портал в паралельний всесвіт.

Опинившись на іншому світі, Уїлл знайомиться з такими ж зниклими бідолагами, які називають себе такими, що Вижили. Герой взнає, що на Землі тисячі років панувала раса Спостерігачів — загадкових створінь, що володіють величезною могутністю. Впродовж багатьох століть люди поклонялися цим богоподібним істотам, створюючи таємні релігійні культи і приносячи криваві жертви.

Чт
31
груд.

2009 р.

Переглядів: (1619) | Коментарі: (0) | 09.12.31
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Action / Adventure
Розробник: Vigil Games
Видавництво: THQ
Рейтинг: Mature
Платформа: Xbox 360
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme Compatible (4-а хвиля)
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Немає

 Опис: Земля зруйнована. Усюди погляд вихоплює одні лише розвалини і сліди згубних сил, що бушували колись. Кінець Світу, що давно передрікається, відбувся, проте планета не до кінця згоріла в його полум'ї. У понівечених містах ще жевріє життя, але чи буде вона милосердна до випадкового подорожнього, особливо якщо подорожній цей не хто інший, як Вершник Апокаліпсису?
Вам відводиться роль посланця вищих сил. Відправившись на Землю, щоб простежити за її знищенням, один з чотирьох навідних жах Вершників - Війна - сам опинився в пастці. Він був відданий власним господарем, позбавлений своєї могутності і кинутий гинути на агонізуючій планеті. Але вороги прорахувалися, не убивши його відразу. Тепер Війна разом зі своїм бойовим скакуном по кличці Руїна повний рішучості жорстоко мстити!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com