RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Драми / Мелодрами

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
07
груд.

2010 р.

Переглядів: (967) | Коментарі: (0) | 10.12.07
Автор: allgamenews


Жанр: кримінальний, мелодрама, комедія, екшн
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Columbia Pictures
Режисер: Енді Теннант (Andy Tennant)
Актори: Джерард Батлер (Gerard Butler), Дженніфер Еністон (Jennifer Aniston), Джіо Перез (Gio Perez), Джоель Гарленд (Joel Garland), Джейсон Колотурос (Jason Kolotouros), Мет Меллой (Matt Malloy)

Сюжет:
В центрі дії — мисливець за головами Майло, який переслідує свою колишню дружину Кесиді, що втекла з-під застави. Кесиді допомагає її товариш по службі Стюарт, який рахує себе її бойфрендом (і сильно помиляється з цього приводу) і разом з нею тікає.


Нд
05
груд.

2010 р.

Переглядів: (517) | Коментарі: (0) | 10.12.05
Автор: allgamenews


Жанр: драма, трилер, кримінальний
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Muse Productions
Режисер: Майкл Уінтерботтом
Актори: Кейсі Аффлек, Кейт Хадсон, Джессіка Альба, Нед Бітті, Еліас Котеас, Том Бауер, Саймон Бейкер, Білл Пуллман, Брент Бріско, Метью Мехер

Сюжет:
Помічник шерифа Лу Форд — справжній техасець з маленького містечка. Неквапливий, доброзичливий і навіть привабливий, він приховує усередині себе зовсім іншу особу — невблаганного душогуба, який вбиває так само легко, як розкурює сигару.


Пн
29
лист.

2010 р.

Переглядів: (1363) | Коментарі: (0) | 10.11.29
Автор: allgamenews


Жанр: мелодрама
Країна: США
Режисер: Райан Мерфі
У ролях: Джулія Робертс (Ліз Гілберт), Біллі Крудап (Стівен), Джеймс Франко (Девід Пікколо), Хав'єр Бардем (Феліпе), Віола Девіс (Делія Шираз), Річард Дженкінс (Річард з Техасу) 


Сюжет / опис фільму:
У Ліз Гілберт (Джулія Робертс) було все, про що мріє сучасна жінка — чоловік, будинок, успішна кар'єра — але вона почувається заплутаною і шукає те, чого вона дійсно хоче від життя. Ліз розлучається зі своїм чоловіком і, ризикуючи всім, щоб змінити своє життя, починає подорожувати світом, стає на шлях самопізнання. Під час мандрівок вона отримує справжнє задоволення від їжі, перебуваючи в Італії, від сили молитви в Індії, і, нарешті, справжнє кохання на Балі.


Нд
28
лист.

2010 р.

Переглядів: (795) | Коментарі: (0) | 10.11.28
Автор: allgamenews



Інформація про фільм
Назва: Соціальна мережа
Оригінальна назва: The Social Network
Рік виходу: 2010
Жанр: драма, біографія, історія
Режисер: Девід Фінчер
У ролях: Джессі Айзенберг, Руні Мара, Брайан Бартер, Бренда Сонг, Дастін Фіцсаймонс, Ермі Хаммер, Джозеф Маццелло, Макс Мінгелла, Ендрю Гарфілд, Джастін Тімберлейк

Про фільм: У фільмі розповідається історія створення однієї з найбільш популярних в Інтернеті соціальних мереж - Facebook. Шалений успіх цієї мережі серед користувачів по всьому світу назавжди змінив життя студентів-однокурсників гарвардського університету, які заснували її в 2004 році і за кілька років стали наймолодшими мультимільйонерами в США.

Сб
06
лист.

2010 р.

Переглядів: (846) | Коментарі: (0) | 10.11.06
Автор: allgamenews

Жанр: біографічний, драма, історичний
Країна: США

IMDb 8,5

Кіностудія / кінокомпанія: Michael De Luca Productions
Режисер: Девід Фінчер
Актори: Джессі Айзенберг, Руні Мара, Брайан Бартер, Бренда Сонг, Дастін Фіцсаймонс, Ермі Хаммер, Джозеф Маццелло, Патрік Мейпел, Макс Мінгелла, Ендрю Гарфілд

Сюжет:
У фільмі розповідається історія створення однієї з найбільш популярних в Інтернеті соціальних мереж - Facebook. Шалений успіх цієї мережі серед користувачів по всьому світу назавжди змінив життя студентів-однокурсників гарвардського університету, які заснували її в 2004 році і за кілька років стали наймолодшими США мультимільйонерами ст. Історія створення соціальної мережі Facebook, починаючи із 2005 року в Гарварді і закінчуючи сьогоднішнім днем, коли кількість користувачів сягає двохсот мільйонів осіб.


Сб
06
лист.

2010 р.

Переглядів: (693) | Коментарі: (0) | 10.11.06
Автор: allgamenews


Жанр: драма, романтичний

Країна: США
Кіностудія / кінокомпанія: Summit Entertainment

Режисер: Аллен Култер (Allen Coulter)
Актори: Роберт Паттінсон (Robert Pattinson ), Емілі Де Рейвін (Emilie de Ravin), Пірс Броснан (Pierce Brosnan),
Кріс Купер (Chris Cooper), Тейт Еллінгтон (Tate Ellington), Рубі Джерінс (Ruby Jerins) та інші.

Сюжет:
Головний герой — Тайлер — тягне жалюгідне існування, його пригноблює навколишній світ, у батька немає на нього часу, з матір'ю і вітчимом Тайлер теж не ладнає. Всьому провиною самогубство старшого брата, після якого сім'я Тайлера розсипалася на очах. Єдина відрада в житті — кращий друг Айдан.


Пт
27
серп.

2010 р.

Переглядів: (778) | Коментарі: (0) | 10.08.27
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США, Inferno Distribution
Жанр: трилер, драма, ...
Тривалість: 1:36:03
Переклад: Любительський (двоголосий) pic
Режисер: Пол Шойрінг

Опис:
Група вчених проводить експеримент з добровольцями, замкнувши одних у клітинах, а іншим давши роль охоронців.

Ср
25
серп.

2010 р.

Переглядів: (604) | Коментарі: (0) | 10.08.25
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США, Mark Young Films
Жанр: драма
Тривалість: 1:30:02
Переклад: Любительський (двоголосий)
Режисер: Марк Янг / Mark Young

Опис: Незнайомець, озброєний дробовиком, взяв сім відвідувачів в заручники у віддаленому придорожньому кафе. Незабаром виявляється, що один із заручників ще більш небезпечний, ніж їх викрадач ...

Пн
23
серп.

2010 р.

Переглядів: (986) | Коментарі: (0) | 10.08.23
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Країна: Німеччина, Франція, Великобританія
Жанр: мелодрама, драма
Тривалість: 92 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Тип релізу: Ліцензія
Режисер: Стівен Фрірз
Продюсер: Рафаель Бенолье, Саймон Фоусет, Марко Жілль, ...
Сценарій: Крістофер Хемптон, Колетт
Бюджет: $23 млн
Прем'єра в світі: 10 лютого 2009

Опис: Історія любові між Леа, прекрасною куртизанкою у відставці, і Шері, сином її старої колеги і суперниці мадам Пелу. Леа навчає зіпсованого, але недосвідченого молодика тонкощам кохання, їх роман триває ось уже шість років, але мадам Пелу таємним чином одружує Шері на дочці іншого багатої куртизанки. У міру наближення невідворотного моменту розставання, Леа і Шері намагаються примиритися з розлукою, але задоволення і легкість, пов'язані з любов'ю, вже проросли в їх життях настільки глибоко, що тільки зараз закохані починають розуміти, як багато вони значать одне для одного.

Сб
21
серп.

2010 р.

Переглядів: (723) | Коментарі: (0) | 10.08.21
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Країна: Росія
Жанр: драма
Тривалість: 1:26:15
Переклад: Не потрібний

Опис: Дві сестри, поховавши матір, їдуть з провінції до Москви на пошуки батька, що кинув їх п'ятнадцять років тому, коли однією було шість, а інший ледь виповнився рік. Випадково в журналі їм попадається інтерв'ю з їхнім батьком - успішним бізнесменом, щасливо живуть в новій сім'ї та обожнює свою маленьку доньку. Обділені щастям і любов'ю сестри вирішують пред'явити йому рахунок і йдуть на відчайдушний крок ...


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com