RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Драми / Мелодрами

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
13
вер.

2011 р.

Переглядів: (1180) | Коментарі: (0) | 11.09.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Родіон і Лара - нащадки двох найбагатших родин міста. Їхні батьки вирішили і особисте щастя власних дітей перетворити у вигідний бізнес-проект: вони мають намір одружити їх і злити таким чином сімейні капітали. Але прагматичні плани ризикують не збутися, адже на це раз на ділі не тільки гроші. Питання про весілля, здавалося б, вирішено - повним ходом йде підготовка до свята.

Вт
13
вер.

2011 р.

Переглядів: (654) | Коментарі: (0) | 11.09.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Медісон живе в Новому Орлеані і працює службі сексу по телефону. Вона намагається вести нормальне життя, але в результаті низки подій опиняється на межі самогубства. Тоді вона вирішує замкнутися в своїй квартирі на 30 днів, щоб подумати над своїм життям.

Вт
13
вер.

2011 р.

Переглядів: (569) | Коментарі: (0) | 11.09.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Молоді, повні надій вчорашні курсанти ... Лейтенанту Гусєву, як і багатьом випускникам військових училищ 1941 року, долею було уготовано опинитися в самому пеклі бойових дій перших днів великої вітчизняної війни. І не багатьом судилося вижити. У метушні відступу радянських військ артилерійський розрахунок під командуванням лейтенанта Гусєва опинився в тилу німецьких військ.

Пн
12
вер.

2011 р.

Переглядів: (895) | Коментарі: (0) | 11.09.12
Автор: allgamenews




Про фільм:
Дія відбувається сьогодні в маленькому південному містечку на території колишнього СРСР. Головний герой - Едік Летов - допомагає людям розшукувати родичів. Він їх знаходить в Канаді, Ізраїлі, Швейцарії ... Для Едіка це - бізнес, і бізнес безвідмовний.

Пн
12
вер.

2011 р.

Переглядів: (1590) | Коментарі: (0) | 11.09.12
Автор: allgamenews



Про фільм: Маша приїжджає з міста, щоб допомогти провести сільське весілля. Під час урочистостей до неї грубо пристає господар клубу і місцевий багатій Семен. Дівчину рятує Саша, що працює на Семена.Саша проводжає Машу до будинку, і незабаром їх ніжна дружба переростає в даний сильне почуття. Але Семен не залишає бажання помститися суперникові за історію на весіллі.

Нд
11
вер.

2011 р.

Переглядів: (880) | Коментарі: (0) | 11.09.11
Автор: allgamenews



О фильме:
В течение восьми лет три бабушки экономили свои деньги. И в один прекрасный день они идут в банк, но в этот момент на банк напали грабители. Бабушки теряют свои сбережения, и банк не может предложить свою помощь. Тогда они решают вернуть свои деньги своими силами.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (810) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Шарлотті її психотерапевт порадив вести щоденник. Тепер всіх їй ненависних вона вносить в "особливий" список у своєму щоденнику. Познайомившись з хлопцем і по вуха в нього закохавшись, через деякий час Шарлотта стала помічати, що всі з її списку стали по черзі безслідно зникати. Вона робить страшне відкриття: її ненаглядний бойфренд - найманий вбивця і у вільний від роботи час він вирішив допомогти своїй коханій, пройшовшись по її списком...

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1137) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Молодий учасник Опору стає свідком звірств по відношенню до євреїв, і втягується в мережу шпигунства і таємної діяльності. Він разом із групою студентів-фізиків і журналістом Хансом Полі починає полювання на солдатів гестапо використовуючи підземні тунелі. Опір - вибуховий трилер про події Другої Світової війни, який буде тримати вас у напрузі протягом усього фільму.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (613) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
До молодого скотарю Джеккі Венмарсеніллу приїжджає недобросовісний ветеринар, щоб укласти тіньову операцію з сумно відомим західно-фламандським торговцем яловичини. Але вбивство федерального поліцейського, і несподіване зіткнення з таємною з минулого Джекі, приводять у рух ланцюг подій з далекосяжними наслідками. Захоплююча трагедія про долю, втраченої невинності і дружбу, про злочин і покарання, але також і про суперечливі бажання і незворотності долі людини.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1086) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
Рея є справжнім втіленням «дівчини, що живе по сусідству». Вона зустрічається з Лувом Нанда - найбагатшим і найпопулярнішим хлопчиком в коледжі. Напередодні її 18-річчя, вони планують перевести свої відносини на «новий рівень». Але все міняється, коли вона випадково дізнається, що Лув не такий вже і хороший, як вона про нього думала раніше. Рея вирішує не виходити з себе, а з королівським достоїнством послати Лува Нанда три чорти! І все це за одну коротку ніч з допомогою своїх подруг.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com