RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (784) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Головний герой - ведучий новин на музичному каналі Сергій Добролюбов. Своїм консерватизмом він явно вибивається з колективу модного каналу. Його скепсис по відношенню до чогось нового - привід для насмішок колег.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1844) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews


Про фільм: Грег Хеффлей повертається після шкільних канікул, позбувшись «сирного прокляття» і як ніколи впевнений у собі. Однак справи будинку йдуть з рук геть погано, особливо зі старшим братом, Родрік. Грегу вже починає здаватися, що є речі страшніше, ніж середня школа, - його родина!

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (752) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Перед самим закриттям в банк вривається дві групи грабіжників. Відвідувачі та працівники банку виявляються між двох вогнів. Один з відвідувачів намагається примирити представників двох кримінальних груп - адже це єдиний шанс вижити для тих хто опинився в банку, а для нього шанс справити враження на дівчину-касира, в яку він закохався з першого погляду. Поступово наш герой розуміє, що схоже, все крім нього виявилися в цьому банку в момент пограбування не випадково...

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1006) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Під завісу свого довгоочікуваного, але невдалої подорожі в Париж три дівчини від нудьги заходять в п'ятизірковий готель, і їхнє життя робить запаморочливий поворот: одну з них приймають за розпещену англійку, спадкоємицю величезного стану. І ось гарбуз перетворюється на карету, скромне платтячку - в шикарний наряд, Попелюшка - в принцесу, а Париж - в Монте-Карло з всюдисущими папараці, приватними літаками, і незабутньою романтикою.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (606) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Четверо молодих людей - Мартін, Ральф, Микола і Тімо, які колись були друзями дитинства, давно вже розбіглися по різних куточках світу і нині більше стурбовані тяготами життя та повсякденною суєтою, ніж думками про своє прекрасне минуле і неповторних часи дитинства і отроцтва. Всі вмить змінюється, коли в один прекрасний день вони зустрічаються знову. Але довгоочікувана зустріч нерозлучних в минулому товаришів - лише один з тих несподіваних сюрпризів і раптових подарунків, якими їх обдаровує доля. У хлопців з'являється одна невелика проблема - вони живуть по різні боки всюдисущого Закону.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (863) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Ми великі люди з великої країни! Тільки наша країна настільки демократична, що вибори мера столиці можна подивитися в прямому ефірі. Тільки ми живемо в країні, що омивається дванадцятьма морями і океанами трьома, але їздимо відпочивати в Туреччину. Вам ще не соромно за ваш відпустку? Ми це виправимо! Гості із сонячного Нижнього Тагілу і інші поки невідомі герої мегапопулярного скетчкому - найкращий подарунок, який глядачі знайдуть на Новий рік в ефірі ТНТ.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (3824) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Про фільм: Фільм оповідає про трьох друзів, які розчарувалися у своїй роботі і прийшли до висновку, що їм слід вбити босів один одного.

Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (1392) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews



Про фільм: Артур Беч, потрапляючи в життєві перипетії, завжди покладався на дві речі: своє величезне багатство і розсудливість власної няньки Хобсон. Але тепер йому доведеться зробити вибір між шлюбом за розрахунком, який ще більше зміцнить його фінансове становище, і невизначеним майбутнім з єдиним, що не можна купити за гроші, - прекрасної Наомі від кохання свого життя.

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (676) | Коментарі: (0) | 11.09.22
Автор: allgamenews




Про фільм: Молодого Дієго рівно напередодні весілля кидає наречена. Він придумує план, згідно з яким пропажу нареченої необхідно приховати, з'явитися у церкві в день весілля, напитися, прочитати мова, заново закохатися у свою першу подружку ... і повернути наречену.

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (641) | Коментарі: (0) | 11.09.22
Автор: allgamenews




Про фільм: Фільм «Красуні-вбивці» це комедія з елементами чорного гумору, в якій розповідається про пригоди трьох гламурних подружок - дружин найбагатших бізнесменів. Вони бездіяльно ведуть своє життя, яка зводиться до одного - до боротьби за пішла молодість.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com