RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (779) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Москва. Наші дні. У центрі міста з машини двоє злодюжок крадуть сумку з мільйоном євро, думаючи, що їм, нарешті пощастило, і навіть не уявляючи, що, насправді, вони вплуталися. За грошима починається справжнє полювання. Перед спокусою не може встояти ніхто. Сума у вигляді двох пачок грошей за півмільйона євро робить абсолютно різних людей однаковими у своїх думках і бажаннях: А почалося все з того, що "мільйонника" Григорій не захотів чесно платити податки.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (776) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Подружжя Жан П'єр і Наталі заводять милого мопса і називають його Трезор. Тут і починається все цікаве - мопс виявляється сущим покаранням для глави сімейства, у той час як Наталі душі в ньому не сподівається.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (959) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Друзі-невдахи щосили намагається сподобатися дівчатам. Але провали переслідують їх однолітки в упор не бачать нещасних. І ось коли вони вже готові махнути на себе рукою і зустріти випускний з ганебним званням "незайманий", підлітки роблять дивне відкриття - старші дівчата звертають увагу на таких як вони!

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1015) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Колишній Темний Лорд Алан Хаддлстоун, відроджений з волі нинішнього Темного Лорда Девіда Этерингтона, збирається йти по шляху добра і справедливості. Для боротьби з вселенським злом Алан збирає команду творців добра в супергеройских костюмах. Одягнувшись сам у маску супергероя, Алан видає злочинних кланів і спецслужбам ім'я чинного Темного Лорда - і на Девіда Этерингтона починається жорстока полювання з боку всіх, кого він переслідував протягом тисячі років. Втім, Этерингтону не вперше змагатися відразу з усім світом.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1764) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Спеціальний агент британської розвідки MI-6 Елен Бінгем вже кілька років як на пенсії. Цей факт не заважає респектабельної пенсіонерці іноді змахувати пил з залежалого на полиці браунінга і братися за делікатні приватні замовлення. Клієнтам добре відомі безкомпромісні методи агента Бінгем: якщо хто попався на її шляху - пощади не очікується. На цей раз колишньої шпигунці необхідно розшукати красуню Кет, яка випадково захопила з елітної вечірки дещо які папери, не призначені для сторонніх очей. Тепер усім потрібна Кет.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1339) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Письменник і безнадійний романтик, впевнений у тому, що повинен був жити в 1920-і роки, приїжджає в Париж зі своєю коханою на канікули і потрапляє в минуле. Зустрічаючись там з Хемінгуеєм, Пікассо, подружжям Фицжеральдами, Гертрудою Стайн він розуміє, що належить цього часу і хоче залишитися там назавжди.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1452) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
До свого звільнення привітний і люб'язний Ларрі Краун був процвітаючим командним керівником великої компанії, в якій він працював після служби на флоті. Під вагою іпотеки і будучи в неясності від того, що робити з раптово з'явилися вільними днями, Ларрі направляється в місцевий коледж, щоб почати все спочатку.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1531) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews

<div align="center"></div>
<br>
<b>ПРО фільм: </b> Блискавка Маккуїн і його друг Метр відправляються в міжнародне подорож - коли Маккуїн отримує шанс брати участь у змаганнях для самих швидких машин у світі, Світовому Гран-Прі. Етапи цих престижних перегонів заведуть друзів в Токіо, на набережні Парижа, на узбережжі Італії, і на вулиці туманного Лондона.<br>

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (834) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм: Москва, 1986 рік. Починається Перебудова. Привабливий і незграбний хлопчик Боря навчається в хореографічному училищі Великого Театру, любить музику диско, мріє танцювати з найкрасивішою дівчиною в класі і розкриває дивовижну таємницю: його батько - великий танцюрист Михайло Баришніков ...

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (761) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм:
Зінос Казанзакіс тримає не надто людний (щоб не сказати повільно загинаються) ресторанчик на околиці Гамбурга. Нечисленні відвідувачі задовольняються нехитрої куховарство його власного приготування і напам'ять знають меню, що складається з декількох рядків на одному листку. Тихе життя йде своєю чергою, поки на голову Зінос не звалюються всі 33 нещастя. З в'язниці в «звільнювальні» починає регулярно виходити його безпутний брат.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com