RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Детиктиви

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
28
лип.

2010 р.

Переглядів: (959) | Коментарі: (0) | 10.07.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США, Великобританія
Жанр: фантастика, бойовик, трилер, драма, детектив
Тривалість: 148 хв.
Озвучування: Дубльоване
Режисер: Крістофер Нолан
Продюсер: Закарія Алауї, Джон Бернард, Кріс Брігхемhttp
Сценарій: Крістофер Нолан
Бюджет: $160 000 000
Прем'єра в світі: 8 липня 2010

Опис: Будинок Кобб талановитий злодій, кращий з кращих в небезпечному мистецтві вилучення: він краде цінні секрети з глибин підсвідомості під час сну, коли людський розум найбільш вразливий. Рідкісні здатності Кобба зробили його цінним гравцем у звичному до зради світі промислового шпигунства, але вони ж перетворили його в одвічного втікача і позбавили всього, що він коли-небудь любив.

Пн
19
квіт.

2010 р.

Переглядів: (881) | Коментарі: (0) | 10.04.19
Автор: allgamenews



Жанр:
Кримінал
Країна: Німеччина, США

5.9 (9224 голосів)

Кіностудія / кінокомпанія: Nu Image Films
Режисер: Мімі Ледер / Mimi Leder
Актори: Морган Фріман, Антоніо Бандерас, Рада Мітчел, Роберт Форстер, Раде Шербеджія, Майкл Хейден, Марсель Юрес, Гарі Вернтц, Велізaр Бінев, Ентоні Бірн

Сюжет:
Літній злодій, що спеціалізується на крадіжці коштовностей, бере в напарники менш досвідченого колегу, щоб зробити грандіозне пограбування (мова піде про знамениті яйця Фаберже) за рахунок сплати боргу російської мафії.

Чт
31
груд.

2009 р.

Переглядів: (843) | Коментарі: (0) | 09.12.31
Автор: VeNoM



Назва: Шерлок Холмс
Оригінальна назва: Sherlock Holmes
Жанр: бойовик, тріллер, комедія, драма, пригоди, кримінал, детектив
Рік: 2009
Режисер: Гай Річі
У ролях: Роберт Дауні мл., Джуд Лоу, Рейчел Макадамс, Марк Стронг, Еді Марсан, Роберт Мейллет, Джеральдін Джеймс, Келлі Райллі, Уїльям Хьюстон, Хенс Метісон

Про фільм:
Найбільший в історії сищик Шерлок Холмс разом зі своїм вірним соратником Ватсоном вступають в сутичку, що вимагає неабиякої фізичної і розумової підготовки, адже їх ворог представляє загрозу для всього Лондона.

Чт
22
жовт.

2009 р.

Переглядів: (687) | Коментарі: (0) | 09.10.22
Автор: allgamenews

Джонні Д. / Public Enemies (2009) BDRip


Розмір: 1.99 GB
Опис: Розповідь про легендарного грабіжника банків Джона Діллінджера. Зухвалі напади зробили його видатним героєм для всіх пригноблюваних і головною мішенню для кращого агента ФБР Мелвіса Первіса і його молодого напарника Джея Едгара Гувера. Ніхто не міг зупинити банду Діллінджера. Жодна в'язниця не могла його утримати. Чарівливість і відчайдушні втечі прославляли злочинця в суспільстві, що рахував банки головною причиною Великої депресії.

В той час, як пригоди відважної банди, до якої прилучилися Малюк Нельсон і Елвін Карпіс, надихали розлючених громадян, Гувер вирішив скористатися випадком і перетворити Бюро розслідувань на головну правоохоронну організацію країни, ФБР. Він зробив Діллінджера найнебезпечнішим ворогом Америки, а рятівником народу Первіса, гордість Федерального бюро.



1-10 11-14
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com