RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Розважальні телепередачі і шоу

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
06
черв.

2011 р.

Переглядів: (1248) | Коментарі: (0) | 11.06.06
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Країна: Росія
Жанр: ТБ-Шоу
Тривалість: 00:51:54
Переклад: Не потрібний
Режисер: Олексій Кирющенко
Продюсер: Перший канал
У ролях: Ведучі: Олександр Цекало, Іван Ургант
Актори постійної трупи: Нонна Гришаєва, Олександр Олешко, Сергій Бурунов, Віктор Андрієнко, Ігор Кістол, Маруся Зикова, Володимир Кісаров, Світлана Галка, Галина Коньшина, Олексій Федотов, В'ячеслав Манучаров, Валентина Рубцова, Дмитро Малашенко та ін.

Опис: Проект "Велика різниця" - це пародії, тільки пародії і нічого, крім пародій. Кожна ідея розробляється довго, скрупульозно і "на виході" представляє собою ексклюзивний, максимально відточений пародійний продукт. "Велика різниця" пародіює окремих людей і цілі телевізійні шоу, рекламу і кіно, музичні хіти та кліпи, самі масштабні події з суспільно-політичного, культурного і спортивного життя країни.

Пн
06
черв.

2011 р.

Переглядів: (2963) | Коментарі: (0) | 11.06.06
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Країна: Росія, ТНТ
Жанр: Комедійний телесеріал (ситком)
Тривалість: серія ~ 00:24:55
Переклад: Оригінал
Режисер: Максим Пежемский

У ролях: Іван Охлобистін, Вадим Демчог, Світлана Каминіна, Олександр Ільїн мол., Христина Асмус, Ілля Глинники, Дмитро Шаракоіс

Пн
16
трав.

2011 р.

Переглядів: (904) | Коментарі: (0) | 11.05.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Режисер: Максим Пежемский
Російська прем'єра: 11 квітня 2011
Виробництво: продакшин ТВА
Жанр: ситком, комедія
Тривалість: ~ 00:20 / серія
Переклад: Не потрібний
Оригінальний аудіопотік: Російський
У ролях: Михайло Галустян, Наталія Костенева, Філіп Котов, Олександр Солдаткін, Іван Громов, Христина Савіна, Руслан Сасін, Олексій Коновалов, Марина Личкіна, Надія Іванова, Руслан Ягудін, Ілля Володін, Михайло Чепуров, Валентин Самохін, Влад Топалов.

Опис: Саша Зайцев - простий московський студент, очкарик і невдаха. Йому подобається дівчина, яка на нього не звертає ніякої уваги, він з тих людей, кому буфетниці хамлять, і чиї кишені полегшують кишенькові злодії. Але якщо Сашу вдарити по голові, він перетворюється в зовсім іншу людину, хоча чисто зовні для оточуючих залишається тим же.


1-10 11-20 21-23
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com