RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Драми / Мелодрами

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
30
груд.

2009 р.

Переглядів: (911) | Коментарі: (0) | 09.12.30
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: Dorian Gray
Рік виходу: 2009
Жанр: триллер, драма
Режисер: Олівер Паркер
У ролях: Колін Ферт, Бен Барнс, Рейчел Херд-вуд, Ребека Холл, Емілія Фокс, Бен Чаплін, Фіона Шоу, Керолайн Гудолл, Дуглас Хеншелл, Меріам д'або

Про фільм:
Молодий і неймовірно красивий Доріан Грей приїжджає до Лондона і попадає під вплив шукача пригод лорда Уоттона. Він вселив хлопцю, що секрет успіху і щастя Доріана - в його красі, адже вона допоможе отримати всі задоволення світу. Доріан укладає угоду з Дияволом. Хлопець замовляє свій портрет, і тепер весь бруд його життя, повного розпусти і злочинних пристрастей, поганитиме і псуватиме полотно, його ж власне обличчя залишиться вічно юним і прекрасним.

Дориан Грей / Dorian Gray (2009) DVDRipДориан Грей / Dorian Gray (2009) DVDRip


Випущено: Великобританія, Fragile Films
Тривалість: 01:47:41
Озвучування: Професійне (багатоголосе)


Нд
20
груд.

2009 р.

Переглядів: (720) | Коментарі: (0) | 09.12.20
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2008
Країна: Німеччина, Польща
Жанр: драма, військовий
Тривалість: 02:06:19
Переклад: Професійний (двоголосий)
Режисер: Макс Фабербок / Max Farberbock

У ролях: Ніна Хосс, Євгеній Сідіхин, Ірм Херманн, Рюдігер Фоглер, Ульріке Крумбігель, Рольф Каніс, Jordis Triebel, Роман Грібков, Юліане Келер, Samvel Muzhikyan...

Опис: ФІЛЬМ ЗАБОРОНЕНИЙ ДО ПОКАЗУ В КІНОТЕАТРАХ РОСІЇ

У основу сценарію покладений щоденник німецької журналістки Марти Хіллерс, який вона почала вести в берлінському бомбосховищі 20 квітня 1945 року, - в день народження Гітлера, за десять днів до його самогубства. Вона оповідає, що за перші декілька днів після узяття Берліна була неодноразово згвалтована радянськими солдатами. Така ж доля спіткала багато сотень тисяч німецьких жінок, повідомляє видання. Військові з криком «Komm Frau!» прочісували розбомблені міста. У щоденнику Хіллерс повідомляється, що вони віддавали перевагу товстухам; описується сцена, як солдати довго ганялися між руїн за дружиною місцевого булочника, поки не повалили її на землю.

Якість: DVDRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: AC3
Відео: 704 x 304 (2.35:1), 25.000 fps, XviD MPEG-4 ~1097 kbps avg, 0.205 bit/pixel
Аудіо: Російський, 48 kHz, Dolby AC3, 6 ch, 448.00 kbps Constant

Пт
18
груд.

2009 р.

Переглядів: (1235) | Коментарі: (0) | 09.12.18
Автор: VeNoM



Назва: Аватар
Оригінальна назва: Avatar
Рік: 2009
Країна: США
Жанр: фантастика, бойовик, тріллер, пригоди
Режисер: Джеймс Кемерон
У ролях: Сем Уортінгтон, Зої Салдана, Сигурні Уївер, Стівен Ленг, Мішель Родрігес
Тривалість: 2:31:07
Переклад: Дубльований

Опис:
Джейк Саллі - колишній морський піхотинець, прикований до інвалідного крісла. Не дивлячись на немічне тіло, Джейк в душі як і раніше залишається воїном. Він отримує завдання зробити подорож в декілька світлових років до бази землян на планеті пандора, де корпорації здобувають рідкісний мінерал, що має величезне значення для виходу Землі з енергетичної кризи.

Чт
17
груд.

2009 р.

Переглядів: (728) | Коментарі: (1) | 09.12.17
Автор: allgamenews

http://img.filmxa.net/_ph/1/2/588976450.jpg

Оригінальна назва: Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans
Рік виходу : 2009
Країна: Плохой лейтенант / Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009) DVDRip
Жанр: Драма, Кримінал
Режисер: Вернер Херцог
У ролях: Ніколас Кейдж, Вел Кілмер, Єва Мендес, Файруза Балк, Дженніфер Кулідж, Бред Дуріф, Майкл Шеннон, Шон Хетоси, Дензел Уїтакер, Ши Уїгхем, Іксзібіт


Опис:
Брудний поліцейський Терренс Макдонаг, крупно замішаний в торгівлі наркотиками, азартних іграх, сексі і крадіжці, розслідує вбивство. Паралельно він рятує ув'язненого під час урагану Катріна і потім намагається влаштувати йому нормальне життя.

Випущено:
США, Nu Image Films

Пн
14
груд.

2009 р.

Переглядів: (931) | Коментарі: (0) | 09.12.14
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: Brothers
Рік виходу : 2009
Країна: Брати / Brothers (2009) Camrip
Жанр: Тріллер, Драма, Військовий
Режисер: Джим Шерідан
У ролях: Джейк Джілленхол, Наталі Портман, Тобі Магуайр, Кліфтон Коллінз мл., Бейлі Медісон, Сем Шепард, Мер Уїннінгем, Тейлор Джір, Патрік Флюгер, Кері Малліган

Два брати. Вони не такі схожі один на одного. Старший, Сем - бравий офіцер, люблячий чоловік і отець. А молодший, Томмі, кидається по життю, немов ходить по лезу бритви. Виїжджаючи добровольцем на війну до Афганістану, Сем просить Томмі поклопотатися про дітей і дружину Грейс. Проходить час, від Сема немає звісток. Його вважають за без вісті зниклого. Томмі, як може, утішає Грейс. Непомітно між ними спалахує відчуття. Але одного разу Сем повертається.

Випущено: США, Michael De Luca Productions

Формат: AVI
Якість: Camrip
Відіо: 834 kbs, 704x288
Аудіо: Mp3, 128 kb/s
Тривалість: 01:40:42
Озвучування: Любительське (одноголосе)

Пт
11
груд.

2009 р.

Переглядів: (683) | Коментарі: (0) | 09.12.11
Автор: allgamenews



Інформація про фільм
Оригінальна назва: Adoration
Рік випуску: 2008
Жанр: драма
Режисер: Атом Егоян / Atom Egoyan
В ролях: Скотт Спідман/scott Speedman, АрсІне Ханджян/arsinee Khanjian, Рейчел Бленчард/rachel Blanchard, Кенет Уелш/kenneth Welsh, Девон Бостік/devon Bostick Аарон Пул/aaron Poole, Домінік Куццокреа/dominic Cuzzocrea, Кеті Боланд/katie Boland

Опис:
Коли у рано усиротілого Саймона вмирає дід, він розуміє, що повністю втрачає зв'язок з предками. Намагаючись знайти в інтернеті зведення про смерть батька, він взнає більше, ніж йому хотілося б.


Чт
10
груд.

2009 р.

Переглядів: (692) | Коментарі: (0) | 09.12.10
Автор: allgamenews



Інформація про фільм
Назва: Пророк
Оригінальна назва: Un prophete
Рік виходу: 2009
Жанр: Драма, кримінал
Режисер: Жак Одіар
У ролях: Алаа Омузун, Нільс Ареструп, Жілль Коен, Адель Беншеріф, Тахар Рахим, Салем Гуєрмат, Соня Хелл, Жан-Філіпп Річчі

Про фільм:
Засуджений до шести років в'язниці, Малік Ель Джебена здається на тлі інших увязнених «найзеленішим» і самим уразливим. Йому 19 років. Він не уміє ні писати, ні читати. За стінами в'язниці у нього немає близьких. Все міняється, коли Лучано, лідер авторитетної банди корсіканців, вирішує доручити Маліку ряд небезпечних і ризикованих місій. Виконання будь-якій з цих «місій» під пресінгом корсіканців могло б зломити кого завгодно, але не його. Кожне завдання загартовує Маліка. Він швидко вчиться життю на новому для себе світі. Завойовує довіру корсіканців і мусульман. І незабаром починає виношувати власні зухвалі плани.


Нд
22
лист.

2009 р.

Переглядів: (2193) | Коментарі: (0) | 09.11.22
Автор: VeNoM



Про фільм: Закохатися у вампіра - страшно і романтично. Але втратити коханого, розриву, що вирішив ціною, врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців», - це просто нестерпно. Бела Свон болісно переживає зникнення Едварда і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиськом-індійцем Джейкобом Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Тьми». Народу, куди жорстокішого і небезпечнішого, чим аристократи-вампіри.

Сб
14
лист.

2009 р.

Переглядів: (1040) | Коментарі: (0) | 09.11.14
Автор: VeNoM



Про фільм: Згідно календарю індійців Майя, в 2012 році планети сонячної системи опиняться на одній лінії один з одним, що приведе до глобальних природних катаклізмів: сильні землетруси, цунамі і виверження вулканів перетворять країни і цілі континенти в руїни. Недавно учені підтвердили, що цей міф може стати реальністю.

Пт
04
вер.

2009 р.

Переглядів: (584) | Коментарі: (0) | 09.09.04
Автор: allgamenews



Розмір: 1,37 GB
Опис: Лейтенант Фібі МакНамара веде переговори із злочинцями і терористами, що захопили заручників. Вона розумна, красива і рішуча. Вона - один з кращих парламентерів в Нью-Йорку. На рахунку лейтенанта сотні врятованих заручників.

Але, виїхавши на черговий виклик, МакНамара навіть уявити собі не могла, що нова справа виявиться найскладнішою в її практиці. Адже цього разу терорист висуває єдину вимогу - смерть лейтенанта МакНамари в обмін на життя заручників.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com