RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
17
серп.

2009 р.

Переглядів: (655) | Коментарі: (0) | 09.08.17
Автор: allgamenews



Розмір: 747 MB
Опис: Потенційний вайнвармергерой, Ед Груберман, який не володіє жодними суперсилами, повинен приєднатися до команди героїв в навчанні невідповідності, відомих як Скачки Вищої Якості. Маючи лише віру, Груберман повинен поїхати протягом часу, аби розкрити змову.



Пт
14
серп.

2009 р.

Переглядів: (773) | Коментарі: (0) | 09.08.14
Автор: VeNoM



Про фільм: Актори Серега, Женечка і Ендрю, яким надоїло чекати, коли успіх відшукає на карті їх місто повіту, приїжджають впокорювати Москву. Виступ на корпоративі у Мафії викликає такий фурор, що Бос Мафії вмирає від сміху. Рятуючись від Мафії, Кілерів і Спецслужб, друзям доводиться вкрасти старий автомобіль. Їх чекають несподівані зустрічі і небезпечні пригоди. Адже тепер вони - не просто Лопухи, а справжня Банда Бандитів.
Розмір: 700 мб

Пн
10
серп.

2009 р.

Переглядів: (752) | Коментарі: (0) | 09.08.10
Автор: allgamenews



Розмір: 1.4 GB
Опис:

Ніккі молодий, чарівний і користується безвідмовною увагою представниць протилежної статі.
Його роман з Самантою заснований виключно на взаємному інтересі.
Ніккі цікавить його кредитна картка і шикарний особняк, а успішну
але самотню Саманту - нестримний дикий секс. Але коли Ніккі зустрічає Хізер
у цинічного жиголо щось перемикається в голові і в серці.

Нд
09
серп.

2009 р.

Переглядів: (808) | Коментарі: (0) | 09.08.09
Автор: allgamenews



Розмір: 698.4 MB
Опис: Дівчина-флоризм хоче, аби її запросив на побачення власник ресторану. Але з такою умовою, аби їх зустрічі не переросли в серйозні взаємини.


Нд
09
серп.

2009 р.

Переглядів: (1048) | Коментарі: (0) | 09.08.09
Автор: allgamenews



Розмір: 1.4 GB
У ролях: Кетрін Хайгл, Джерард Батлер, Брі Тернер, Ерік Вінтер, Нік Сірсі, Джесі Д. Гойнс, Шеріл Хайнс, Джон Майкл Хиггінс, Ной Метьюз, Бонні Соммервіль

Нд
02
серп.

2009 р.

Переглядів: (739) | Коментарі: (0) | 09.08.02
Автор: allgamenews



Розмір: 702 MB
Опис: Джордж Саймонс - дуже успішний комедійний актор. Несподівано він взнає, що у нього невиліковне захворювання крові і жити йому залишився менше року. Актор Айра Райт подає великі надії, старається щодуху, працюючи на сцені, але його фігура не вписується в комедійний образ. Проте в одному ці різні люди схожі - у них немає близьких друзів. Одного дня вночі, коли вони виступали в клубі, Джордж запропонував Айра стати особистим помічником, оголошувати його вихід перед початком вистави. У них зав'язується тісна дружба.



Нд
02
серп.

2009 р.

Переглядів: (1380) | Коментарі: (0) | 09.08.02
Автор: allgamenews



Розмір: 309.55 MB (324,581,970 байт)
Опис: Сюжет «Пінгвінів Мадагаскару» будується довкола тих, що самопроголошують коммандос Ковальські, Шкіпера, Ріко і Рядового, що виконують щоденні надсекретні операції на території нью-йоркського зоопарку, інколи пробираючись в метро і підземні комунікації. І коли загін починає думати, що місто знаходиться під їх контролем, у них з'являється новий  сусід - король Джуліан.

Пт
31
лип.

2009 р.

Переглядів: (733) | Коментарі: (0) | 09.07.31
Автор: allgamenews



Розмір: 1,400 MB

Про фільм: Шон і Нік, зірки футбольної команди середньої школи, вирішують відправиться в табір для чірлідерш, замість того, щоб поїхати на збори, де парубків чекають виснажливі тренування. По прибуттю їх відразу ж зустрічають натовпи красивих і струнких дівчат. Нік дуже радий, а ось Шон закохується в капітана команди Карлі, завоювати серце якої буде непросто.


Нд
26
лип.

2009 р.

Переглядів: (786) | Коментарі: (0) | 09.07.26
Автор: allgamenews



Розмір: 701 MB
Опис: Успішний рієлтор Пітер Клейвен нарешті зробив пропозицію жінці своєї мрії і тут же зіткнувся з несподіваною проблемою. У нього немає кращого друга, якому можна доручити важливу місію боярина на весіллі. Після черги специфічних побачень Пітер нарешті знайшов відповідну людину, повну собі протилежність, Сіднея. Та ось тільки завдяки новому другу Пітер зрозумів, що жив не правильно і по-справжньому не умів веселитися. і, схоже, передумав одружуватися.

Сб
25
лип.

2009 р.

Переглядів: (711) | Коментарі: (0) | 09.07.25
Автор: allgamenews


Розмір: 697.3 мб
Опис: Коли молоді, біляві двоюрідні сестри Ель Вудс - Ені і Іззі переїхали з Англії до Каліфорнії, вони думали що їх рожевий одяг і вулична гострота дозволять їм добре вписатися в нове суспільство і відчувати себе як вдома. Проте, виявилося що страшно далекі вони від народу, зацикленого на модних прикидах і товстих гаманцях. Коли шкільні забіяки спробували підставити сестричок, Іззі і Ені повинні використовувати весь свій шарм і розум аби очистити свої імена і показати школі що і в класі і на суді не можна недооцінювати блондинок!



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com