RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (933) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Усвідомивши, що налагодити сексуальне життя в рідному містечку немає ніякої можливості, троє молодиків вирішують їхати в Аспен, штат Колорадо. Ходять чутки, що це місто далеко просунувся по частині модної тенденції «хижачок»: так називають привабливих жінок середнього віку, які з задоволенням призначають побачення юнакам...

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1090) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Вчителька середніх класів живе гламурної життям світської левиці, ходить на роботу як на вечірку і мріє про збільшення обсягу власного бюста. Однак після раптового розриву з багатим бойфрендом її спосіб життя різко змінюється, хоча сама вона це усвідомлює не відразу. Але коли в їхню школу приходить новий викладач, вона зовсім втрачає голову і починає полювання за... грошима.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1038) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Дороті Гейл - проста дівчина, що живе зі своїм дядьком Генрі в Канзасі. У вільний час вона пише книги для дітей про вигадану її дідом країні Оз. Життя Дороті різко змінюється, коли її запрошують в Нью-Йорк для презентації своїх книг. Для неї тут все незнайоме і дивно. Несподівано Дороті розуміє, що розповіді діда про чудеса країни Оз і її персонажах дуже і дуже... реальні.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (834) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Молодий бізнесмен Воронцов дійшов, що називається, до ручки. Він щось будує свою справу грамотно і за всіма зарубіжними стандартами, а ось співробітники не піддаються жодним мотиваціям і методиками. Воронцов в такому відчаї, що зважується на крайній захід: він готовий ліквідувати свій офіс разом зі штатом, причому в самому прямому сенсі слова. Але тут на допомогу приходить його старий приятель Щеглов.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1200) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews




Про фільм:
Тренер дитячої школи з фігурного катання Рита ображена невірним коханим. Той залишив її, щоб одружитися на сестрі якогось Власова, що займає 13-е місце в списку найбагатших людей країни. Щоб помститися не стала нареченому, Ріта вирішує закохати в себе цього самого Власова.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1140) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Легковажна наречена, багато сил витратила на те, щоб привести свого бойфренда до думки про шлюб, навіть не підозрює, що її краща подруга, успішний адвокат, присвятила найкращі роки свого життя кар'єрі, може опинитися в ліжку з її нареченим, миттєво завоювавши його душу, серце і тіло ... Коротше, хлопець потрапив. Наближається день весілля. Хто ж піде під вінець?

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (891) | Коментарі: (0) | 11.09.04
Автор: allgamenews


Про фільм:

Провідний місцевої радіостанції, граючи на пляжі в американський футбол, несподівано вражає м'ячем випадкову жертву, якою виявляється Сара. Після її падіння на пляжний пісок між героями відбувається тривалий обмін вибаченнями, а вже через кілька тижнів Том і Сара життя один без одного уявити не можуть, про що і розповідають своїм батькам.
У той час як сім'я Тома нічим особливим похвалитися не може, сім'я Сари є вельми впливовою, і їй належить ряд промислових об'єктів і спортивних команд в штаті. Після деякої опозиції з боку батька Сари закоханій парі все ж дається добро. Після чого Тому не залишається нічого іншого, як замовити квитки на поїздку до Європи, де молодята і збираються провести медовий місяць.

Пт
08
лип.

2011 р.

Переглядів: (1531) | Коментарі: (0) | 11.07.08
Автор: allgamenews



Оригінальна назва:
Mr. Popper's Penguins
Назва: Пінгвіни містера Поппера
Рік виходу: 2011
Країна: США
Жанр: комедія, сімейний
Режисер: Марк С. Уотерс
У ролях: Джим Керрі, Карла Гуджино, Анджела Ленсбері, Офелія Ловібонд, Мадлен Керролл, Кларк Грегг, Джефрі Тембор, Девід Крамхолц, Філіп Бейкер, Хол Максвелл, Перрі Коттон
Тривалість: 1:26:17
Переклад: Дубльований

Про фільм: Яку тільки свиню часом не підкладе доля! Правда, цього разу вона вирішила обійтися більш екзотичними тваринами. Процвітаючий бізнесмен отримує у спадок шістьох пінгвінів і буквально закохується в них. Робота виявляється занедбаної, шикарні апартаменти перетворюються на засніжену обитель, справа навіть майже доходить до в'язниці.

Пт
08
лип.

2011 р.

Переглядів: (967) | Коментарі: (0) | 11.07.08
Автор: allgamenews



Назва:
All inclusive, або Все включено
Оригінальна назва: All inclusive, або Все включено
Рік виходу: 2011
Країна: Росія
Жанр: комедія
Режисер: Едуард Радзюкевич
Сценарій: Олександр Маленков
У ролях: Михайло Беспалов, Федір Добронравов, Роман Мадянов, Едуард Радзюкевич, Андрій Кайков, Григорій Сіятвінда, Нонна Гришаєва, Анна Ардова, Марина Александрова, Мирослава Карпович
Тривалість: 1:32:39
Прем'єра (РФ): 16 червня 2011
Слоган: «Все включено і навіть більше ...»

Про фільм: Бізнес у головного героя фільму дещо специфічний - він володіє процвітаючої клінікою, відвідують яку незвичайні пацієнти - тварини з Рубльовки зі своїми господарями і господинями. Тут собачки і кішечки проходять косметичні процедури. Однак, до чарівного лікаря-ветеринара звертаються і жінки, спраглі любовних утіх. І їх він не обходить увагою.

Пт
08
лип.

2011 р.

Переглядів: (1482) | Коментарі: (0) | 11.07.08
Автор: allgamenews



Оригінальна назва:
Bad Teacher
Назва: Дуже погана училка
Рік виходу: 2011
Країна: США
Жанр: Комедія
Режисер: Джейк Кездан
У ролях: Кемерон Діаз, Джастін Тімберлейк, Джейсон Сігел, Люсі Панч, Філліс Сміт, Джон Майкл Хіггінс, Дейв Аллен, Джилліан Арменанте, Меттью Дж. Еванс, Кейтлін Девер
Тривалість: 1:28:13
Переклад: Дубльований

Про фільм: Вчителька середніх класів живе гламурної життям світської левиці, ходить на роботу як на вечірку і мріє про збільшення обсягу власного бюста. Однак після раптового розриву з багатим бойфрендом її спосіб життя різко змінюється, хоча сама вона це усвідомлює не відразу.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com