RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (838) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews

Розмір: 701 MB
Опис: Сара і Джіліан були кращими друзями впродовж настільки довгого часу, що навіть не можуть пригадати, коли їх дружба почалася. Життя двох дівчаток в невеликому містечку в Індіані, дуже різна: Сара є талановитою ученицею і спортсменкою, тоді як Джіліан є зіркою баламут. Не дивлячись на те, що дівчатка, так довго не можуть вирватися з невеликого міста, Сара приголомшена, виявивши, що Джіліан використовує Інтернет для задоволення чоловіків, з єдиною метою - знайти тих, хто покаже їй щось захоплює. Незабаром після цього, вона зникає, залишаючи Сарі лише журнал і зашифроване відео-повідомлення зі свого мобільного телефону. Сара залучає на допомогу Джаспера, резидента комп'ютерних геніїв, який таємно обожнює її. Сара занурюється з головою на пошуках Джіліан. Стежка веде цих два в темні секрети міста, де вони виявлять, чому ніхто не хоче, аби Джіліан знайшлася.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (781) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews


Розмір: 1,37 GB
Опис:

Фільм оповідає про проведене газетою розслідування вбивства політичного дослідника
міністра енергетики, що виявився коханкою. Нитки злочину наводять репортерів
до змови між британським урядом і представниками нафтовидобувної промисловості.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (711) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews


Розмір: 1,36 GB
Опис: Після розтину «тимчасової капсули», в яку в 1959 група школярів помістила малюнки зі своїм баченням майбутнього, в руки до вчителя Джона Кестлеру потрапляє загадковий аркуш, зверху до низу списаний цифрами. У пошуках розшифровки вмісту аркуша, Кестлер встановлює загадковий зв'язок між цифрами і найбільшими світовими лихами, подіях на Землі за останніх 50 років. Якщо вірити цифрам, трагедій не уникнути і в майбутньому, лише тепер Кестлер знає, коли їх чекати. Але чи є можливість їм запобігти? І найголовніше: що буде, коли ланцюжок цифр кінчиться?

Сб
13
черв.

2009 р.

Переглядів: (874) | Коментарі: (0) | 09.06.13
Автор: allgamenews


Розмір: 6,55 GB
Опис: Перед Агентом Інтерполу Люіс Селінджером і асистентом по юридичних питаннях Елеонор Вітман поставлено завдання - зрадити правосуддю один з найбільш могутніх банків світу. Збираючи докази нелегальних операцій, включаючи відмивання грошей, торгівлю зброєю, аж до дестабілізації урядових структур, агенти проводять розслідування від Берліна ка Мілану, від Нью-Йорка ка Стамбулу. Виявившись в епіцентрі гри по-великому, непохитна наполегливість і жадання справедливості вимушують їх поставити на карту все, у тому числі власні життя. Адже банк не зупиниться ні перед чим - навіть перед вбивством - аби продовжити фінансування війни і терору. Але банк - лише вершина айсберга в глобальній корупційній системі.


1-10 11-20 ... 101-110 111-120 121-124
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com