RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (953) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Психологічний трилер лауреата премії "Оскар" Андреа Арнольд , одна з найуспішніших британських картин останнього часу, знята під заступництвом студії Ларса Фон Трієра "Zentropa".
Джекі працює оператором у службі "Міський Очей" і таємно спостерігає за чужими життями. Вдень і вночі десятки камер, розвішаних по всьому неблагополучним кварталах Глазго, постійно стежать за нічого не підозрюють громадянами і потенційними порушниками. У разі небезпечної ситуації або злочини, Кейт потрібно негайно повідомити в поліцію.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (2270) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
За офіційними даними "Аполлон 17" був останньою місячної експедицією з участю людей. Чому вже 35 років ніхто не літає на Місяць? Ходили чутки, що була ще одна місія і з нею щось трапилося, але вся інформація про це була засекречена. Не було ніяких доказів, поки не з'явилися ці сенсаційні матеріали.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1349) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Одного разу мужик з бабою пішли в ліс по гриби. І чи то гриби були якісні (або навпаки) або просто відірвалися на природі, але виходять вони з лісу, через 6 днів, до людей і тут їх чекає сюрприз. Бензину в країні немає, газу немає ... всім повний ахтунг. Як за 6 днів все так швидко випарувалося і куди поділося, відомо тільки автору сценарію, але ймовірно він переслідував іншу мету в сюжеті. Як поведуть себе люди, коли настане бензиновий і газова криза у світі. Кожен з нас хоч раз в житті представляв себе, що було б, якби навколо була жопа, а ти один на один з бабою.))

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1089) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
У Всесвіті, настільки ж нескінченною, як і загадковою, багато століть існував загін воїнів, що володіють величезною силою. Захисники миру і справедливості, їх називають Корпус Зелених Ліхтарів. Братство воїнів, що поклялися захищати міжгалактичний закон, де кожен з них носить кільце, що дарує йому надздібності. Але коли новий ворог по імені Параллакс загрожує порушити рівновагу у Всесвіті, їх доля і доля Землі опиняється в руках новобранця, першої людини в історії загону - Хела Джордана.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1029) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Зіткнення світів в майбутньому призведе до такої катастрофи, в якій не зацікавлена ​​жодна сторона. Два світи нарешті сіли за стіл переговорів, щоб уникнути долі, коли обидва світи чекала болісна смерть. Ціна цього - життя та існування Пітера. Він виконав своє призначення і стертий з пам'яті людей. Або не до кінця? Про це нам розповість четвертий сезон.

Сб
15
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1736) | Коментарі: (0) | 11.10.15
Автор: allgamenews



Про фільм: Стів Роджерс добровільно погоджується взяти участь в експерименті, який перетворить його в супер солдата, відомого як Перший месник. Роджерс вступає до збройних сил США разом з Баки Барнсом і Пеггі Картер, щоб боротися з ворожою організацією ГІДРА, якою управляє безжалісний Червоний Череп

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (678) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм оповідає про страшну трагедію, яка сталася в житті молодої жінки Анни. Після нападу серійного вбивці, вона дивом залишилася жива і виявилася єдиною свідком видевшей маніяка. Проте складна травма голови зробила її фактично безпорадною. Вона зовсім не запам'ятовує обличчя людей, і як тільки вони зникають з її поля зору, особи стираються з її пам'яті назавжди. Скориставшись цим рідкісним недугою Анни, маніяк почав з нею диявольську гру...

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1539) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Дія фільму відбувається в сучасному Сан-Франциско і будується навколо вченого, генетичні експерименти якого призвели до виникнення високорозвиненого інтелекту у мавп. Примати, усвідомивши своє підлегле становище, піднімають повстання і позбавляють людину звання царя природи.

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1499) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews




Про фільм: 1873, Абсолюшен, штат Арізона. У цю глуху американську провінцію прибуває втратив пам'ять незнайомець. Єдиний натяк на його минуле - це дивні кайдани на одному з його зап'ясть. Мандрівник швидко дізнається, що жителі містечка не раді незнайомцям, та й взагалі вони виходять на вулиці лише за наказом полковника Долархайда, правлячого в цій місцевості залізною рукою.

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1196) | Коментарі: (0) | 11.10.13
Автор: allgamenews



Про фільм: Випускник школи Чарлі Брюстер знаходиться на піку своєї кар'єри учнівської: він популярний серед однолітків і зустрічається з найчарівнішою дівчиною у всій школі. Він стає настільки крутий, що починає уникати свого колись кращого друга Еда. Неприємності для Чарлі починаються, коли по сусідству прописується Джері.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com