RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
13
жовт.

2011 р.

Переглядів: (975) | Коментарі: (1) | 11.10.13
Автор: allgamenews




Про фільм: Лора, одна з сестер-близнючок, починає шукати вбивцю своєї сестри, після того, як почала отримувати підказки від невідомого їй людини... Чим далі йде розслідування вбивства - тим більше її життя наражається на небезпеку, адже вбивця стежить і за нею...

Пн
03
жовт.

2011 р.

Переглядів: (876) | Коментарі: (0) | 11.10.03
Автор: allgamenews



Про фільм: Протягом трьох років телевізійна команда вивчила і спростувала 49 надприродних проявів і зустрічей з примарами. А ось на 50 разів вони зустрілися зі справжніми привидами, що й зняли на свої відеокамери...

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (933) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews



Про фільм: Переживання після розлучення для Мері Ки посилюються чергою дивних дзвінків від таємничої незнайомки. Скоро їй починає здаватися, що хтось проникає у будинок без її відома. Але найжахливіше відбувається, коли Мері розуміє, що цей хтось дзвонить з минулого.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (879) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Про фільм: Саллі Херст - самотня замкнута дівчинка, яка приїжджає на Род Айленд, щоб пожити зі своїм батьком і його дівчиною в старовинному особняку XIX століття, який вони реставрують. Досліджуючи захирілий будинок, Саллі знаходить потайною підвал, куди ніхто не заглядав з моменту загадкового зникнення архітектора особняка, що стався більше століття тому. Сама того не бажаючи, Саллі випускає на свободу стародавні породження темряви, які збираються затягнути її в страшну безодню, що ховається під підлогою старого будинку. Тепер їй належить переконати Алекса і Кім, що це не плід її фантазії - поки відразливі істоти не поглинули їх усіх.

Пн
19
вер.

2011 р.

Переглядів: (968) | Коментарі: (0) | 11.09.19
Автор: allgamenews



Про фільм: Через два роки після смерті батька Бен отримує спадщину, старовинну антикварну шкатулку. На вечірці він вирішувати показати її друзям, а на наступний ранок шкатулочка пропадає і починається низка незрозумілих убивств. Розкрити таємницю особи вбивці Бену допомагає старший брат Маркус, так до речі повернувся з далекої подорожі.

Нд
11
вер.

2011 р.

Переглядів: (1281) | Коментарі: (0) | 11.09.11
Автор: allgamenews




Про фільм:
Зламавши машину і застрягши посеред каліфорнійської пустелі, Тім з вагітною дружиною Еллі до вечора добираються до невеликої ферми. Ферма належить старіючому проповідника Коулу і його дружині Хелен, які дозволяють гостям скористатися телефоном і дозволяють залишитися у них до ранку. Господарі втім здаються підозрілими, а вночі Еллі чує дитячий плач, що лунає з стоїть у дворі замкненого сараю.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (973) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
Три підлітка відповідають на інтернет-пропозиція сексуального характеру, але всі їх еротичні фантазії закінчуються тим, що, прийшовши до тями після втрати свідомості, вони опиняються в заручниках у фанатиків релігійної громади. У прагненні направити на шлях істинний сотні заблукалих душ місцевий священик вважає виправданим пролити кров парочки згрішили, якими є головні герої.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1470) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews




Про фільм:
Кейсі Белл ненавиділа свою матір за те, що та її покинула. Але, коли діється незрозуміле, Кейсі розуміє, чому мама пішла. Змучена кошмарами і присутністю злого духа, вона звертається до єдиного людині, яка, можливо, здатний її врятувати - досвідченому порадника по спиритуальной питань, а також відомому екзорциста на ім'я Сендак.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1000) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews




Опис:
Келвін з сестрою Менді і подругою Пейдж їде на вихідні на дачу. Менді вмовляє брата взяти з собою і її нового приятеля триста, з яким вона познайомилася напередодні. Триста справляє враження людини нервового і замкнутого, а по приїзду за місто і зовсім кудись іде.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (817) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Опис:
Брат і сестра, в ранньому віці, стають свідками вбивства власних батьків, після чого, потрапляють в сирітський притулок, при католицькій церкві, де власне і проводять свої щасливі роки реабілітації, в період дорослішання. Але якщо Одрі, всіляко намагається забути минуле, і прагне налагодити життя, то її брат Маркус, має свої погляди на буття. З дитинства він носить маску, і поводиться не зовсім адекватно, прям як школяр фанат Slipknot, і явно не хоче розфарбувати світ у всі кольори веселки. Але все кардинально міняється, коли доля розкидає наших героїв по дві сторони барикад.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com