RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (930) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews




Про фільм:
У далекому 1940 мешканці одного селища в Нью-Гемпширі несподівано покидали свої будинки, речі, одяг і голими пішли в ліс. Пошукова група знайшла частина з них замерзлими, інших - жорстоко убитими, решта зникли безвісти. Уже в наші дні слідами цієї легенди-загадки йде інша пошукова група, щоб розгадати цю подію.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1040) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Серійний вбивця виявляє «милосердя» і дає право вибору: його жертва за одну хвилину може сама обрати, хто з її близьких зараз помре, а хто залишиться жити...

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (823) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Про фільм:
Експериментуючи з ДНК знаменитих серійних вбивць, американські генетики планують створити для уряду суперсолдата. Плодами цих наукових вишукувань стає втеча з секретної лабораторії двох клонованих американських маніяків - Джеффрі Дамера і Джона Гейсі. Опинившись на волі, кривава парочка негайно береться за старе ремесло.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (862) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Фільм про трьох роблять частішим історіях, об'єднаних подвійний темою сексу і смерті. Перша історія про молоду парочку, яка заходить занадто далеко у своїх рольових іграх, заснованих на принципах садомазохізму, друга про те, як повія і наркоманка Джен стала жертвою експерименту свого лікуючого лікаря, котрі вважають себе есесівських садистом. Третя про сімейну парочку, заманюють у свій будинок бездомних дітей (заради християнського очищення) і використовують їх у своїх сексуальних іграх. На їх біду, остання жертва виявляється зовсім не м'ясом для бійні, але мисливцем, охочим пограти зі своїми мучителями.


Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1012) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Сідні Прескотт останні кілька років провела у відносній тиші і спокої. Тепер вона працює методистом в Вудсборгской Середньої Школі, її Альма Матер. Життя потихеньку налагоджується, далеко від спалахів і відеокамер папарацці. Але коли знаходять труп одного зі студентів, світ Сідні Прескотт знову починає валитися. Всьому виною відродився вбивця в масці «Обличчя Примари».

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1215) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Про фільм:
Компанія американських підлітків у захваті від пропозиції їх ірландського друга Джейка! Він кличе хлопців зробити захоплюючу подорож по Ірландії, яка запам'ятається їм на все життя. Заклопотані цією ідеєю, юні мандрівники - чарівна Тара, мужній Блуто, завзята туристка Лайза і хіпі Трой зі своєю подружкою Холлі - відправляються до Ірландії, назустріч пригодам.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1034) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Страшна хвороба, що перетворює людей на зомбі, вирвалася на свободу, і світ звалився відразу. Біда підкралася нечутно і до приватної академії Фудзімі, лише деякі школярі і вчителі змогли розпізнати її і бігти від натовпу живих мерців. Дороги вижили розійшлися. У центрі сюжету - доля тісної групи, мимовільний лідер якої, 17-річний Такасі Комура, готовий на все, щоб врятувати подругу дитинства Рей Міямото. По дорозі на волю до них приєднуються інші учні - президент клубу кендо Саекі Бусудзіма, фанат зброї Кота Хірано і самозваний геній Сая Такагі. Поповнивши ряди ще й шкільною медсестрою Сідзукой Марікавой, втікачі вириваються в місто - а там все тільки гірше.
Кінець світу швидко зриває маски, показуючи, хто тримається друзів, а хто готовий штовхнути падаючого; хто хоче просто вижити, а хто бажає ще й половити рибку в каламутних водах Апокаліпсису. Такасі і компанія незабаром переконуються, що часом небезпечніше за все не зомбі, а такі ж «товариші по нещастю». Героям доведеться пройти прискорений курс суворої науки виживання, щоб знайти рідних і близьких і не втратити надію. Треба жити далі, а надія завжди буде!
Бонус до ексклюзивного обмеженому виданню сьомого тому манги.

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (696) | Коментарі: (0) | 11.09.04
Автор: allgamenews



Про фільм:
Вечірка на катері перетворюється на жахливу різанину. Жах, що ховається в очереті, що росте повсюдно в заболоченій місцевості, нападає на героїв і безжально їх знищує. Що за таємниця пов'язана з цим місцем, як перемогти примар, що несуть смерть живим?

Пт
15
лип.

2011 р.

Переглядів: (750) | Коментарі: (0) | 11.07.15
Автор: allgamenews



Оригінальна Назва: Small Town Folk
Назва: Лиходії із глибинки
Рік виходу: 2007
Країна: Велика Британія
Жанр: Жахи, Фентезі, Комедія
Режисер: Петер Стенлі-Вард
У ролях: Кріс Райт, Ден Палмер, Уорвік Девіс, Ховард Лью Льюіс, Грег Мартін, Ханна Флінт, Симон Стенлі-Вард, Джон Ніколас, Бен Річардс
Тривалість: 1:26:38
Переклад: Професійний (багатоголосий)

Про фільм: Високо на пагорбі самотньо стоїть маєток Біслі. Володіє їм загадковий Хазяїн і купка його поплічників. Завжди перебуваючи в пошуку жінок, щоб продовжити рід Біслі, він суворо охороняє свої володіння від сторонніх.

Пт
15
лип.

2011 р.

Переглядів: (949) | Коментарі: (0) | 11.07.15
Автор: allgamenews



Оригінальна Назва:
Hybrid
Назва: Гібрид
Рік виходу: 2010
Країна: США, Німеччина
Жанр: Жахи, трилер
Режисер: Ерік Валетт
У ролях: Шеннон Бекнер, Одед Фер, Райан Кеннеді, Мелані Папаліа, Едріан Дорваль, Дункан Фішер, Джош Стрейт, Kent Wolkowski, Тім МакГрат ...
Тривалість: 1:34:36
Переклад: Любительський (двоголосий)

Про фільм: Тільда ​​працює автомеханіком в поліцейській гаражі. Життя складається не так, як їй би хотілося: бойфренд-нероба живе за її рахунок, бос ні в що її не ставить і вічно третирує. Тільда ​​збирається звільнятися, але саме в цей самий день в гараж привозять автомобіль невизначеною моделі. Намагаючись з'ясувати, що ж це за агрегат, Тільда ​​та її колеги-автомеханіки натикаються на страшну правду: автомобіль ... живий!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com