RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP] » Гарячі новинки

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (669) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
27 серпня 2010
Жанр: Симулятор / Спорт
Розробник: IQ Publishing
Видавництво: UIG Entertainment
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійська
Мова озвучення: англійська
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис: Відчуйте себе менеджером баскетбольної команди, виберіть собі з майже 30 провідних команд Європейської ліги а також Північноамериканської ліги NBA. Ви можете будувати або модернізувати вже існуючу баскетбольну арену, займатися підготовкою матчів, купувати або обмінювати гравців.

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (661) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews

   

Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade
Розробник: Ronimo Games
Видавництво: EuroVideo Bildprogramm GmbH
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:

Таблетка: Не потрібна

Swords & Soldiers це RTS від творців широко відомої de Blob. Мета гри проста - знищити замок противника, не давши при цьому зруйнувати свій власний.

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (1122) | Коментарі: (3) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Arcade
Розробник:pic
Видавництво:pic
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: + Німецький, Французький, Іспанський, Італійський
Мова озвучення: Eng
Таблетка: не потрібна


Опис:
Десять років минуло з моменту виходу Worms Armageddon, але покроковий комічний хаос продовжується разом з Worms Reloaded, це повністю нове видання для PC через Steam. Worms Reloaded підтримує гру до 4-х суперників онлайн, автономний режим мультиплеєра на одному комп'ютері, голосовий канал, безліч божевільного нової зброї (повернуто деякий знакова зброю з Worms Armageddon), досягнення, дошки пошани, всі теми пейзажів з високою роздільною здатністю, цілий ряд блискучих карт фортів в новому режимі Forts, новий редактор ландшафтів, нові режими гри, головні убори, могилки і голоси (звуки).
На довершення до всього, є також одиночна гра з комп'ютером, смертельні матчі (deathmatches), гонки, форти і головоломки.

Ср
25
серп.

2010 р.

Переглядів: (696) | Коментарі: (0) | 10.08.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person / Online-only / Massively multiplayer
Розробник:
Видавництво: Aeria Games
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Kingdom Heroes - сюжет гри оповідає про падіння династії Хан, яка протягом більше 400 років правила Китаєм. Причому на перших парах все було відмінно, кит ріс і розвивався, розвивалися культура і релігія, імперія міцніла і т.д. Але як і все хороше, династія Хан стала слабшати з покоління в покоління велика імперія все глибше занурювалася в корупції, палацові інтриги і т.д.

Пн
23
серп.

2010 р.

Переглядів: (1190) | Коментарі: (3) | 10.08.23
Автор: VeNoM

   
Рік випуску: 2010
Жанр: Action / Racing (Cars) / 3D
Розробник: 2K Czech
Видавництво: 2K Games
Видавництво в СНД:
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: вшита (SKIDROW-CrackFix)

Опис: Мафія безсмертна: довгоочікуване продовження знаменитої гангстерської саги від творців оригінальної гри - нове занурення в нещадний і інтригуючий світ, який обіцяє безліч гострих ощущеній.Главний герой нової історії - Віто, син італійського іммігранта, що виріс в убогості і безправ'я. З дитячих років він засвоїв, що мафія - єдиний шлях до багатства та повазі для людини його положення, і, не бажаючи тягнути жалюгідне, повне позбавлень, як у батька, існування, вирішив стати гангстером.Преступная кар'єра Віто і його нерозлучного друга Джо починається з дрібних крадіжок і угону автомобілів, проте ж досить швидко вони піднімуться на більш високі щаблі кримінальної сходів. Тут-то і виявиться, що реальне життя крутих хлопців не настільки безхмарна, якою вона уявлялася в хлоп'ячих мріях.

Опис: Мафія безсмертна: довгоочікуване продовження знаменитої гангстерської саги від творців оригінальної гри - нове занурення в нещадний і інтригуючий світ, який обіцяє безліч гострих ощущеній.Главний герой нової історії - Віто, син італійського іммігранта, що виріс в убогості і безправ'я. З дитячих років він засвоїв, що мафія - єдиний шлях до багатства та повазі для людини його положення, і, не бажаючи тягнути жалюгідне, повне позбавлень, як у батька, існування, вирішив стати гангстером.

Сб
21
серп.

2010 р.

Переглядів: (892) | Коментарі: (0) | 10.08.21
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010 р.
Жанр: Action / 3d / 3rd Person
Розробник: 2k Czech
Видавництво: 2k Czech
Видавництво в СНД: 1C
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська, Французька, Італійська, Іспанська, Німецька
Мова озвучки: Англійська, Французька, Італійська, Іспанська, Німецька
Таблетка: Відсутня

Опис: Головний герой нової історії - Віто, син італійського іммігранта, що виріс в убогості і безправ'ї. З дитячих років він засвоїв, що мафія - єдиний шлях до багатства і пошани для людини його положення, і, не бажаючи тягнути жалюгідне, повне позбавлень, як у отця, існування, вирішив стати гангстером. Злочинна кар'єра Віто і його нерозлучного друга Джо починається з дрібних крадіжок і угону автомобілів, проте ж досить швидко вони піднімуться на вищі ступені кримінальних сходів.

Сб
21
серп.

2010 р.

Переглядів: (834) | Коментарі: (0) | 10.08.21
Автор: allgamenews



Жанр:
Спортивні
Розробник: DTP Entertainment
Видавництво: DTP Entertainment
Тип видання: Repack (перепакований ліцензія)
Мова інтерфейсу: англ
Мова озвучення: англ
Таблетка: Не потрібна

Опис: Summer Challenge Athletics Tournament - Крім прекрасної графіки, це більше двадцяти детально опрацьованих видів спортивних змагань. У програмі змагань - стрільба з лука, гонки на велосипедах, метання списа та диска, плавання, біг на різні дистанції і багато, багато іншого. Гра розрахована на гравців різного віку: тут є чотири рівні складності, плюс можливість вибирати між аркадним і реалістичним режимами. Створіть свого персонажа і будуйте свою кар'єру професійного атлета; змагатися з друзями! Summer Athletics - ідеальний вибір для всіх любителів літніх видів спорту.

Сб
21
серп.

2010 р.

Переглядів: (692) | Коментарі: (0) | 10.08.21
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Add-on / RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Radon Labs
Видавництво: dtp entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Німецька
Мова озвучення: Німецька
Таблетка: Присутня

Опис: Drakensang: Phileasson's Secret - продовження популярної серії рольових ігор Drakensang. Філеассон - один з головних персонажів у всесвіті Drakensang, і його історія стала популярна серед фанатов.Drakensang: Phileasson's Secret представляє собою окрему кампанію, події якої починаються за кілька тижнів до історії Drakensang: The River of Time. Все, що відбувається буде тим або іншим чином перетинатися з сюжетом Річки Часу.

Ср
18
серп.

2010 р.

Переглядів: (818) | Коментарі: (0) | 10.08.18
Автор: allgamenews



Жанр:
RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: BioWare
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Гра "Dragon Age: Початок" знаменує повернення розробників до витоків жанру рольових ігор і представляє собою злиття кращих візуальних ефектів, захоплюючого сюжету, динамічних поєдинків, неймовірних магічних здібностей і реалістичних персонажів. У похмурої давньою легендою "Dragon Age: Початок" знову відроджується дух класичних рольових ігор.

Ср
18
серп.

2010 р.

Переглядів: (851) | Коментарі: (0) | 10.08.18
Автор: allgamenews



Рік випуску: 20 серпня 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: IO Interactive
Видавництво: Eidos Interactive
Видавець в Росії: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Вшита

ОПИС: Брудні вулиці Шанхая - відмінне містечко, щоб забути про криваве чаді. Десять баксів, дівчинка під боком, і ти король світу. Але коли приїздить старий друг, все це ні чорта не значить. І пристрасть як полювання посидіти, згадати колишні деньки - але на горизонті нові проблеми. А ось вирішувати їх доведеться по-старому. Адже коли покидьки затискають в кут, так і тягне дістати дробовик і влаштувати всім навколо криваву бійню!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com