RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP] » Гарячі новинки

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
13
жовт.

2010 р.

Переглядів: (909) | Коментарі: (0) | 10.10.13
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2010
Жанр: RPG / Action / 3d / 3rd Person
Розробник: Spellbound Entertainment
Видавець в Росії: Акелла
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу і озвучення: Російська
Таблекта: вшита (від TRIVIUM)

Опис: Війна, що обкутала Південні Острови кривавим туманом, нарешті, докотилася і до острова Фешир, де до недавнього часу панували спокій і ідилія. Головний герой гри "Готика 4: Арканія" повертається в своє село і застає її розграбованою і розореною. Ті, хто напав на неї, пішли в морі на своїх кораблях під вітрилами з емблемою у вигляді орла. Наш герой, одержимою спрагою мести, відправляється в чергове повне небезпек пригода, але незабаром усвідомлює, що напад головорізів на беззахисне мирне село було не просто чиєюсь хвилинною примхою. За всіма подіями, що відбуваються в світі, як з'ясовується, коштує незрима темна сила, і нашому героєві незабаром належить зустрітися з могутнім невідомим ворогом. Але він протистоїть йому не один - його доля нерозривно пов'язана з таємничою прекрасною незнайомкою, а також з могутнім артефактом з давно забутого минулого.

Ср
13
жовт.

2010 р.

Переглядів: (923) | Коментарі: (3) | 10.10.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: EA Los Angeles / DICE
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: російська, англійська, польська
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Вшита (від TRIVIUM)
Платформа: РС

Опис: Цим бійцям немає рівних. Вони - професіонали - кращі з кращих. Скільки їх - точно невідомо, але навряд чи більше декількох сотень. Вони підкоряються безпосередньо командуванню озброєних сил США. Їх направляють тільки в найгарячіші крапки і доручають завдання, успішно виконати які не під силу нікому іншому. Вони - елітні солдати Tier 1 Operators. Представлена в Medal of Honor одиночна кампанія розроблена в тісній співпраці з ветеранами і членами підрозділу Tier 1, що діють. У її основу покладені реальні події, про які розповіли їх учасники. Саме завдяки цим людям автори Medal of Honor змогли точно відтворити атмосферу сучасної війни. В ролі елітного бійця Tier 1 у складі одного з підрозділів армії США гравцеві належить битися з силами «Талібану» і «Аль-каїди» на суворій афганській землі. Многопользовательський режим Medal of Honor розроблений всесвітньо відомою студією DICE, що створила знамениту серію Battlefield. У цих жорстоких битвах кожному гравцеві доведеться боротися за виживання, розраховуючи лише на власні сили.

Пт
08
жовт.

2010 р.

Переглядів: (919) | Коментарі: (0) | 10.10.08
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: Capcom Entertainment
Видавництво: Capcom Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi9
Мова озвучення: Multi5
Таблетка: Присутня

Опис: Друга частина знаменитого футурологічного екшену, дія якої розгортається через дванадцять років після подій, що відбувалися в оригінальній грі. У результаті діяльності людей планета EDN III, де колись панувала вічна мерзлота, змінилася до невпізнання: сніг і лід поступилися місцем буйним тропічним джунглях і жарким безплідним пустелях. І знову на теренах цього суворого світу вибухнула глобальна війна: на цей раз люди зійшлися в запеклій боротьбі за панування на планеті не тільки з її споконвічними мешканцями - комахоподібних акридами, але й один з одним.

Чт
30
вер.

2010 р.

Переглядів: (963) | Коментарі: (0) | 10.09.30
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Спортивний симулятор
Розробник: Konami
Видавництво: Konami
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Французька
Таблетка: Вшита

Опис: Перше, чим гордяться розробники - це більше тисячі нових анімацій для футболістів. Народ на полі почав рухатися реалістичніше і витончено. Суддям, у свою чергу, додали декілька сотень бонусних полігонів, щоб вони сталі схожі на людей, а базікання коментаторів розбавили новими фразочкамі. Штучний інтелект був перероблений, і загальна складність гри збільшилася.

Ср
29
вер.

2010 р.

Переглядів: (889) | Коментарі: (0) | 10.09.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Arcade / 3d / Top-down
Розробник: Double Helix Games
Видавництво: Square Enix
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: російська, англійська, японська
Мова озвучення: англійська
Тип видання: Repack
Таблетка: вшита

Опис: Історія учить, що без війни неможливо досягти миру. Що без досконалої зброї не можна отримати перемогу. Але історики ніколи не були на полі бою. Залиште думки на потім. А зараз - є наказ, є мета, є ворог, якого треба знищити. І є величезний, сучасний бойовий робот. Проведіть свій Wanzer назустріч вогненному шквалу і розривам снарядів. Доведіть, що у ваших силах змінити хід історії!

Ср
29
вер.

2010 р.

Переглядів: (1121) | Коментарі: (0) | 10.09.29
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Sport (Soccer) / 3d
Розробник: EA Canada
Платформа: РС
Видавець: Electronic Arts
Тип видання: Repack
Таблетка: Вшита (RELOADED)

Опис: У новій частині футбольного симулятора нас чекають не тільки чергові переколбашиванія балансу, але і багаті можливості по кастомізациі. За допомогою нового Creation Centre фанати зможуть створювати власних футболістів і команди і обмінюватися ними один з одним. Індивідуальні характеристики гравців тепер відбиваються в грі, дозволяючи з легкістю відрізняти одного футболіста на полі від іншого. До того ж ви можете тепер насолодитися свободою рухів спортсменів: система битви за володіння м'ячем в будь-якому напрямі в межах 360 градусів перетворює схемну силову боротьбу попередніх версій на сьогодення, повноцінні зіткнення гравців, а нова система покращуваних передач припускає, що їх точність залежить від того, наскільки вправно користувач управляється з контроллером, які можливості футболіста і ситуація на полі.

Сб
25
вер.

2010 р.

Переглядів: (760) | Коментарі: (0) | 10.09.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Team17 Software
Видавництво: Team17 Software
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Англійська
Платформа: РС
Таблетка: непотрібна

Опис: Alien Breed 2: Assault - друга частина в серії Alien Breed, створена на движку Unreal Engine 3. Ви виступите в ролі Конрада, головного інженера на борту пошкодженого корабля Леопольд, якому належить боротися за виживання. Його єдина надія на порятунок - запустити двигуни корабля прибульців. Але для цього Конраду належить битися з хвилями інопланетних створень. На додаток до захоплюючої однопользовательськой Старший інженер Конрад намагається вибратися з гинучого зорельота "Леопольд". Для того, щоб врятуватися, він повинен перебити орди прибульців і запустити движки корабля інопланетян. Радикальних змін в геймплєє не планується. Розробники просто додадуть в гру нову зброю, супротивників і босів. Окрім одиночної кампанії, Alien Breed 2: Assault запропонує і інші розваги: сумісне проходження для двох гравців і режим Survivor, в якому потрібно оборонятися від нескінченних хвиль супротивників. Гравці, що купили версію для Xbox 360, отримають додаткові бонуси - шлемо і броню "Barnes". Щоб розблоковувати їх, доведеться пройти гру і перебити задану кількість прибульців.

Чт
23
вер.

2010 р.

Переглядів: (876) | Коментарі: (0) | 10.09.23
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2010
Жанр: Strategy (Turn-based / Grand strategy) / 3d
Розробник: Firaxis Games
Видавництво: 2k Games
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: Відсутня

Опис: У Sid Meier’s Civilization V реалізована абсолютно нова система бою, глибша система дипломатичних стосунків у поєднанні з безліччю нововведень. У новій частині популярної стратегії карта розбита не на квадратики, як було в попередніх частинах серії, а на шестикутники. Це дає можливість гравцям продумувати глибші тактики протистояння супротивникам і створювати красивіші ландшафти. Civilization V побудована на абсолютно новому движку, який допоможе гравцям повністю зануритися в атмосферу гри. Дипломатичне спілкування тепер відбувається не у вікні, а в повноекранному режимі і супроводиться повними анімаціями персонажів, які спілкуються на рідних мовах. Для тих гравців, які вважають за краще відразу бити, а потім говорити, передбачена покращувана система ведення бойових дій. Вона дозволяє проводити удари по території супротивника з відстані

Добавлено Repack

Чт
23
вер.

2010 р.

Переглядів: (909) | Коментарі: (0) | 10.09.23
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2010
Жанр: RPG / 3d / 3rd Person
Розробник: Spellbound Games
Видавництво: Jowood
Платформа: РС
Тип видання: DEMO
Мова інтерфейсу: Німецька, Англійська, Французька, Італійська, Іспанська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Дії гри Готика 4: Арканія відбуватимуться через 10 років після подій Готики 3. Безіменний Герой став королем Міртани і узяв ім'я Робар III. Він почав цілеспрямовано укріплювати Міртану. Проте своїми діями він прогнівав клан відьом, які наслали на нього прокляття, зробивши Робара Третього жорстоким тираном. Він почав війну з південними землями, нападаючи на їх території. Новий Безіменний Герой повертається додому, і побачивши, що його будинку більше немає, починає свій шлях помсти Робару Третьому. У грі присутня повна свобода дій. Від Ваших дій залежатиме те, як до Вас будуть відноситься що оточують.

Ср
22
вер.

2010 р.

Переглядів: (807) | Коментарі: (0) | 10.09.22
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action (Slasher) / 3d / 3rd Person
Розробник: Vigil Games
Видавець: THQ
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська (ENG), Французька (FR), Німецька (GER), Італійська (IT), Іспаська (SP)
Таблетка: Присутня


Опис: Ви - Війна, і ваше єдине завдання - принести Апокаліпсис в світ людей, сіяти смерть і бути карою божієй в Судний День. І ось настала ця година, вас призвали. але що це? Прибуваючи на землю, Війна бачить розруху - Пекло на землі, у прямому розумінні цього слова! Демони і люди вчепилися один в одного смертельною хваткою і весь цей клубок вогню і смерті накочується на вас. І врешті-решт вбиває рукою найсильнішого демона. Ви в Аду. Через 100 років висновку рада визволяє Війну, але не для того, щоб врятувати від покарання. Вони вважають, що це Війна у всьому винен і пропонують виправити ситуацію, що склалася. Так починається історія боротьби між Пеклом і Раєм, в якій вам відводиться ключова роль. Хто зрадник? Із-за кого людство було знищене раніше терміну? Все це приховано, мабуть, в одному з найкрутіших сюжетів, створених за останні декілька років. Ця гра цілком занурить вас в світ Апокаліпсису. Запасіться хустками, оскільки періодично виникає бажання витерти лице від ангельської і демонічної крові, річкою, що ллється, по екрану монітора і вас сильно здивують цілі будівлі у вікні, коли ви відірветеся від гри.

Добавлено Rip


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com