RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
05
груд.

2009 р.

Переглядів: (737) | Коментарі: (0) | 09.12.05
Автор: allgamenews


Рік випуску:
2009
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Exor Studios
Видавець: Exor Studios
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Ваша мета в грі проста як три копійки. Потрібно їздити по місту виконуючи різні місії попутно тиснувши і вбиваючи всяких зомбаків і інших... з різної зброї якого буде предостатньо, а ще купа апгрейдів і модифікацій для автомобіля.

Пт
04
груд.

2009 р.

Переглядів: (702) | Коментарі: (0) | 09.12.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Exor Studios
Видавець: Exor Studios
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Ваша мета в грі проста як три копійки. Потрібно їздити по місту виконуючи різні місії попутно тиснувши і вбиваючи всяких зомбаков і інших фріков з різної зброї якого буде предостатньо, а ще купа апгрейдов і модифікацій для автомобіля.

Пт
27
лист.

2009 р.

Переглядів: (1453) | Коментарі: (0) | 09.11.27
Автор: allgamenews



Рік випуску: 20 листопада 2009
Жанр: Arcade / Logic
Розробник: Orion Games
Видавництво: GFI / РУССОБІТ-М
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Кряк: не потрібний


Опис:
У одному коттеджному містечку  по сусідству проживають дві яскраві особи: Мітяй – фахівець із спецефектів для кіно і молода блондинка Ксюша – ведуча гламурного телешоу «Небожителі». Стосунки між сусідами натягнуті адже постійні тусовки і вечірки гламурної блондинки не дають Мітяю спокійно виспатися після роботи. Парубок вирішує присікти ці зборища і виходить на стежку війни.
Допоможи Мітяю помститися гламурній Ксюші!


Вт
17
лист.

2009 р.

Переглядів: (1222) | Коментарі: (0) | 09.11.17
Автор: allgamenews



Жанр: Arcade (Platform) / 3d / 3rd Person
Рік виходу: 2009
Розробник: Traveller's Tales
Видавець: Lucasarts Entertainment
Видавець в Росії: 1C
Мова (локалізатор): англійський, данський, іспанський, італійський, німецький, французький

Опис:
Комп'ютерна гра про пригоди Індіани Джонса відправляє гравця у величезний і дивовижний світ LEGO, де його чекають захоплюючі пригоди в компанії легендарного кіногероя і його відважних друзів. На початку гри доступний всього лише один набір - «Індіана Джонс і Королівства кришталевого черепа», проте у міру виконання завдань з'являтимуться нові цікаві можливості. Гравці зможуть не тільки відкривати нові рівні, але і створювати власні, набувати різноманітних героїв і складати кругосвітні маршрути, подорожуючи по яких Індіана Джонс зустрінеться з неймовірними небезпеками. 



Пт
16
жовт.

2009 р.

Переглядів: (686) | Коментарі: (0) | 09.10.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Logic (Puzzle / Hidden objects)
Розробник: Floodlight Games
Випущено: Oberon Media
Тип: Ліцензія
Мова: Англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис:
        Перед вами третя частина з серії популярних ігор від автора бестселерів Джеймса Паттерсона. До знайомих і головоломок, що любляться, з перших двох частин додалися нові і оригінальні. Як і в попередніх частинах вам належить розслідувати нелегку і шокуючу справу - переконаєтеся, що у вас вистачить мужності дізнатися всю правду. Вас чекає захоплююча інтерактивна пригода в Womens Murder Club 3: Twice in а Blue Moon. 

Пт
16
жовт.

2009 р.

Переглядів: (1376) | Коментарі: (3) | 09.10.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade (Music) / 3d
Розробник: n-space
Видавництво: Disney Interactive Studios
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський (Новий Диск)
Мова озвучення: Російський (Новий Диск)
Таблетка: не потрібна


Опис:

Ханна Монтана! Зірка світового рівня, співачка, на концерт якою мріють потрапити тисячі поклонників, чарівне дівча, по якому божеволіють хлопці і на яку хоче бути схожою будь-яка дівчинка, а ще. школярка провінційного містечка Майлі Стюарт!
Ханне Монтане, а точніше Майле Стюарт, потрібна твоя допомога! Прийшов час вибирати - залишитися в рідному містечку і жити, як живуть всі її однокласниці, або ж стати популярною співачкою і назавжди піти з рідної школи, розлучитися з друзями і навіть з батьками бачитися зрідка. Спробуй пожити її життям! Виступай на сцені, співай і танцюй, придумуй собі костюми і оформляй сцену, збирай величезні зали поклонників! А потім побудь Майлой Стюарт - відправляйся на ранчо, катайся на коні, гуляй з подругами, допомагай її сім'ї і друзям в їх щоденних справах.
Тепер Ханна Монтана і Майла Стюарт - це ти. І прийшов час зробити остаточний вибір!

Вт
15
вер.

2009 р.

Переглядів: (894) | Коментарі: (0) | 09.09.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Arcade / Flight Combat / 3d
Розробник: Transmission Games
Видавець: Ubisoft Entertainment
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Дія гри відбувається під час Другої світової війни і переносить вас в саму гущавину подій - в центр запеклих повітряних битв над Европою. Вам належить пройти шлях від великих перемог в небі Лондона до повного знищення ворожої авіації над Берліном. До ваших рук потраплять найвідоміші винищувачі Другої світової війни, кабіни яких відтворені з історичною достовірністю. Основне завдання - вижити в повітряних боях, подібності яких ще не було ні в одному авіасимуляторі.

Пт
21
серп.

2009 р.

Переглядів: (899) | Коментарі: (0) | 09.08.21
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / 3d
Розробник: Frozenbyte
Видавництво: Руссобит-М
Платформа: РС 
Тип видання: [L]
Мова інтерфейсу: ENG,RUS
Таблетка: З релізом

Опис: Trine перенесе вас у фентезійний світ, де хороброму лицареві Понтію, дивовижному магові Амадею і загадковій злодійці Зоє належить врятувати мир від сил зла. Але зробити це не так те і просто, адже вони зв'язані невидимими нитками з містичним предметом Trine.

У кожного з персонажів присутні унікальні здібності і тактики, які допомагають їм битися з армією мертвяків і хитромудрих винаходів. А гравцеві дана можливість у будь-який момент перемикатися між персонажами, щоб без проблем вирішувати загадки, що встають на шляху.

Trine перш за все чіпляє не найтиповішою для платформеров річчю: дуже красивою картинкою. Тутешню графіку важко описати словами - вона, як би вам сказати, дуже м'яка: плавна анімація всіх персонажів і гидотних гадів, шалено красиві і бездоганно деталізовані рівні і загальна строката (але не вульгарна) колірна гамма в сумі примушують вас раз у раз відволікатися від процесу шматування опонентів в овочі і, облизуючись, роздивлятися панорами, клацаючи по кнопці зняття ськріншотов. Ваш оглядач раз у раз засмучувався, що гра, не дивлячись на всю її тривимірність, волаючий плоска: масивні механізми, що працюють за плечем героя, і смачні елементи інтер'єрів не вдасться помацати: дизайнери Frozenbyte корпіли над ними тільки для того, щоб вони проносилися по екрану вашого монітора із швидкістю поїзда «Червона стріла».

У Trine головною родзинкою обіцяються фокуси з фізичною системою Ageia PHYSX. До тих пір, поки ви гратимете за воїна і злодійку, ніяких технологічних нововведень ви не углядите: громіла-войн Понтіус, обвішаний важкою бронею, тільки і робить, що ріже скелетів на частини своїм мечем і ховається щитом від особливо зухвалих ворожих атак, падаючого сміття і що летять в нього файерболлов, тоді як злодійка на ім'я Зоя вражає гадів на відстані пострілами з лука і пересувається по рівнях скачками, чіпляючись за виступи і балки за допомогою крюка-«кошки». Проте все це не йде ні в яке порівняння з тим, що уміє витворяти тутешній чарівник в смішному широкополому капелюсі на ім'я Амадеус. Умілець рухає предмети на відстані покрутіше за Урі Геллера і викликає з повітря величезні ящики, важким вантажем падаючі на голови нещасним супротивникам. На щастя, фантазія авторів не обмежується наданням вам можливості будувати піраміди з підручних предметів - час від часу вас попросять то зібрати міст з деревинок, то силою волшебнічьей волю підтягти до дерев'яних дверей масивний чавунний таран, який рознесе перешкоду в тріски.



Сб
15
серп.

2009 р.

Переглядів: (880) | Коментарі: (0) | 09.08.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Logic / Puzzle
Розробник: Deep Silver
Видавництво: Deep Silver
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський, французький, італійський, німецький, іспанський
Таблетка: Скачати

Опис:
Забавна логічна гра, геймплей якою зав'язаний на вирішенні різноманітних головоломок з предметами.
Містить 100 рівнів.
Незліченні ігри з гравітацією (і навіть з її відсутністю). Якщо говорити простіше - з фізикою. Вам дається кулька і, використовуючи закони Ньютона, об'єкти на екрані і трохи кмітливості, потрібно з ним провести які-небудь дії: закинути у відро, прокатати по вірній траєкторії і так далі.

Вт
11
серп.

2009 р.

Переглядів: (1268) | Коментарі: (0) | 09.08.11
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2008
Жанр: Логічна (Puzzle) / 3d
Розробник: FAKT Software
Видавець: Viva Media
Видавець в Росії: Медіахауз
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Таблетка: непотрібна

Опис: У грі "Заработало! 2 " з'явилися нові прилади і механізми, але, найголовніше, змінилися завдання. Тепер, окрім основного завдання, можна вирішувати і додаткові, а значить, рішень може бути декілька. І ще один невеликий сюрприз: тепер своїми експериментами, створеними в новому редакторові, можна обмінюватися через інтернет.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com