RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Драми / Мелодрами

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1348) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Письменник і безнадійний романтик, впевнений у тому, що повинен був жити в 1920-і роки, приїжджає в Париж зі своєю коханою на канікули і потрапляє в минуле. Зустрічаючись там з Хемінгуеєм, Пікассо, подружжям Фицжеральдами, Гертрудою Стайн він розуміє, що належить цього часу і хоче залишитися там назавжди.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1461) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
До свого звільнення привітний і люб'язний Ларрі Краун був процвітаючим командним керівником великої компанії, в якій він працював після служби на флоті. Під вагою іпотеки і будучи в неясності від того, що робити з раптово з'явилися вільними днями, Ларрі направляється в місцевий коледж, щоб почати все спочатку.

Вт
01
лист.

2011 р.

Переглядів: (543) | Коментарі: (0) | 11.11.01
Автор: allgamenews


Про фільм: Красуня-мексиканка Камілла мріє вийти заміж за процвітаючого американця. Вона планомірно йде до своєї мети, заводячи потрібні знайомства. Одного разу Камілла зустрічає італійського письменника початківця, емігранта Артуро. Як у всякого порядного чоловіка, у нього є свій «скелет у шафі» у вигляді привабливої ​​блакитноокої блондинки. Але любов вже, як вихор, увірвалася в серце Камілли ...

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (901) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм: Її життя, просто суцільний клубок неприємностей і проблем. На роботі постійно прискіпується начальник, його права рука Карен теж не відстає від нього і вічно придумує якісь каверзи. У колі сім'ї не краще, її молодший брат, що подає надії футболіст і вона змушена оплачувати його тренування, оскільки батько ніде не працює і відповідно теж сидить у неї на шиї. І тільки її новий знайомий, іспанець Пабло, талановитий гітарист, який грає запальні ритми фламенко зміг розірвати це порочне коло невезіння. До того ж, незабаром вона дізнається таємницю свого народження, завжди від неї приховують.

Ср
19
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1082) | Коментарі: (0) | 11.10.19
Автор: allgamenews



Про фільм:
Дія стрічки поміщена в епоху сегунов, а розповість картина про таємну місію деяких 13 вбивць знищити злого правителя, виконати яку виявляється не так-то просто, оскільки чисельність охоронців цього лиходія вдесятеро перевершує кількість людей, що роблять замах на його життя.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1358) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Одного разу мужик з бабою пішли в ліс по гриби. І чи то гриби були якісні (або навпаки) або просто відірвалися на природі, але виходять вони з лісу, через 6 днів, до людей і тут їх чекає сюрприз. Бензину в країні немає, газу немає ... всім повний ахтунг. Як за 6 днів все так швидко випарувалося і куди поділося, відомо тільки автору сценарію, але ймовірно він переслідував іншу мету в сюжеті. Як поведуть себе люди, коли настане бензиновий і газова криза у світі. Кожен з нас хоч раз в житті представляв себе, що було б, якби навколо була жопа, а ти один на один з бабою.))

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1035) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Зіткнення світів в майбутньому призведе до такої катастрофи, в якій не зацікавлена ​​жодна сторона. Два світи нарешті сіли за стіл переговорів, щоб уникнути долі, коли обидва світи чекала болісна смерть. Ціна цього - життя та існування Пітера. Він виконав своє призначення і стертий з пам'яті людей. Або не до кінця? Про це нам розповість четвертий сезон.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (741) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Молода, вродлива, забезпечена, але самотня жінка починає отримувати на свій телефон загадкові СМС повідомлення. Ні, їй нічим не загрожують, навпаки, невідомий чоловік зізнається у коханні. Недовге і самостійне розслідування показує їй, що ніхто зі звичних і знайомих кавалерів на таке просто не здатний. Поговорити з незнайомцем не вдається - «абонент вимкнений або знаходиться в не зони дії мережі». Після чергового «листи» вона не зовсім законним шляхом намагається дізнатися, кому ж належить телефон з номером, який ніколи не відповідає.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1132) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм: Ми спостерігаємо за розвитком 11-річного Джека, одного з трьох братів. Спочатку дитині все здається чудовим. Очима своєї душі він спостерігає за вчинками мами. Вона являє собою любов і милосердя, в той час як батько намагається навчити сина, що в реальному світі на перше місце необхідно завжди ставити себе. Кожен батько намагається переманити Джека на свою сторону, і він повинен примиритися з їх домаганнями. Дійсність стає похмурішим, коли головному герою в перший раз доводиться зіткнутися з болем, стражданнями і смертю. Колись абсолютно ясний світ перетворюється на лабіринт.



Сб
15
жовт.

2011 р.

Переглядів: (929) | Коментарі: (0) | 11.10.15
Автор: allgamenews



Про фільм: Історія двох батьківських пар, які знайомляться після того, як їхні сини сходяться в шкільній бійці. При цьому кожна пара оскаржує батьківські навички інший, замість того, щоб розгледіти власні проблеми.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com