RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Драми / Мелодрами

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (863) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Запеклий кримінальник Макс Кейді виходить з в'язниці, відсидівши тривалий термін за зґвалтування. Його серце переповнене злістю і ненавистю. Тоді, чотирнадцять років тому, його адвокатом на суді був Сем Боуден. У нього в руках була важлива інформація, яка, можливо, могла виправдати Макса.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1087) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм: 16 кварталів - це відстань від поліцейської ділянки до будівлі суду в одному з районів Нью-Йорка. 16 кварталів повинні подолати поліцейський і свідок, якому належить давати свідчення в суді. Поліцейський Джек Мослі - білий, літній, втомлений, мовчазний, майже спившийся, майже продажний, але все-таки ще зберігав у себе і залишки самоповаги, і залишки професійного кодексу честі. Свідок Едді Банкер - повна протилежність Джека: чорношкірий спритний базіка, який і сам не радий тієї колотнечі, що влаштувала йому доля.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1659) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews




ПРО фільм:

Історія стрільця армії Річарда Левине Серце, який бореться проти нормандських загарбників і стає легендарним героєм, відомим під ім'ям Робін Гуд.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (954) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Йому потрібна була справедливість, а всі інші жадали тільки його крові. Засуджений на три роки за ненавмисне вбивство, автомеханик Френк Гібсон у в'язниці став випадковим свідком кривавого злочину наглядачів. Щоб врятувати своє життя, Френк здійснив втечу і дуже скоро зрозумів, що за злочином охоронців є його вірний замовник.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (607) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Фільм розповідає про 66-літній жінці, яка любить квіти і говорить дивностi" і тому вирішує відвідувати курси поезії, щоб через вірші навчитися по-справжньому бачити і розуміти світ. Приблизно одночасно вона дізнається дві страшні новини: її онук-відморозок протягом місяця брав участь у груповому зґвалтуванні школярки, після чого та покінчила із собою, а в самої Академії виявляють початкову стадію хвороби Альцгеймера.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (565) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Кримінальна драма про війну підпільних угрупувань Мельбурна і поліції. У центрі історії сімнадцятирічний хлопець Джошуа з злочинної сім'ї, якого намагається врятувати від небезпек світу криміналу детектив Лекі. Джошуа належить вибрати своє місце в царстві звірів і зрозуміти, що для виживання йому необхідно діяти за власними правилами.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1070) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Емма - романтична, гостра на язик і хоче змінити світ краще. Декстер - плейбой, улюбленець долі і хоче, щоб світ належав йому. Вперше Ем і Декс зустрілися 15 липня на випускному в коледжі і провели разом тільки один день. А потім прийшла ніч, і вони вирішили залишитися друзями. Вони будуть зустрічатися в той же день через рік, через два. Але скільки років має пройти, щоб вони повірили в свою любов і зрозуміли, як багато значить для них цей ОДИН ДЕНЬ?

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1712) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: У грандіозній останній главі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були так високі, а пошук притулку - настільки складний. І може бути саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бою з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.


Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (632) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Звичайна каліфорнійська родина зненацька одержує в спадщину старовинний румунський замок. Це особливо радісна новина для сина, який захоплюється містичними істотами. І він не буде розчарований!

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (953) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Психологічний трилер лауреата премії "Оскар" Андреа Арнольд , одна з найуспішніших британських картин останнього часу, знята під заступництвом студії Ларса Фон Трієра "Zentropa".
Джекі працює оператором у службі "Міський Очей" і таємно спостерігає за чужими життями. Вдень і вночі десятки камер, розвішаних по всьому неблагополучним кварталах Глазго, постійно стежать за нічого не підозрюють громадянами і потенційними порушниками. У разі небезпечної ситуації або злочини, Кейт потрібно негайно повідомити в поліцію.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com