RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
13
квіт.

2011 р.

Переглядів: (599) | Коментарі: (0) | 11.04.13
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2007
Країна: США
Жанр: Жахи, трилер, драма
Тривалість: 1:40:00
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер: Мікаель Хафстрем
Продюсер: Келлі Денніс, Лоренцо Ді Бонавентура, Антонія Калмакофф
Сценарій: Ларрі Каражевскі, Метт Грінберг, Скотт Олександр, Стівен Кінг

Бюджет: 25 млн. доларів
Прем'єра в світі: 22 червня 2007
У ролях: Джон Кьюсак, Йохан Урб, Тоні Шалуб, Ендрю Лі Поттс, Семюель Л. Джексон, Дрю Пауелл, Вільям Арстромнг, Кім Томсон, Мері Маккормак, Рей Ніколас

Опис: Відомий письменник Майк Енслін, який складає свої романи в жанрі «жахи», пише чергову книгу про незвичайні явища та полтергейст у готелях. Не віруючий в існування загробного життя, Енслін вирішує оселитися в сумно відомому номері 1408 готелю «Дельфін», який пустує багато років: за чутками, там мешкають привиди.


Сб
19
бер.

2011 р.

Переглядів: (1767) | Коментарі: (0) | 11.03.19
Автор: allgamenews



Рік виходу:
2011
Жанр: жахи, фентезі, трилер, детектив
Випущено: США, Канада / Appian Way, Random Films, Warner Bros. Pictures
Тривалість: 1:35:05
Озвучування: Дубльоване
Режисер: Кетрін Хардвік

Опис: Валері - дівчинка в червоному плащі - належить розкрити, хто ж в її рідному селі є перевертнем. Тим часом на особистому фронті у Валері теж не все просто: мама хоче видати її заміж за багатого коваля Генрі, тоді як дівчина закохана в плохиша Пітера, місцевого дроворуба.

Чт
17
бер.

2011 р.

Переглядів: (655) | Коментарі: (0) | 11.03.17
Автор: allgamenews



Рік випуску
: 2010
Країна: США
Жанр: жахи, трилер, детектив
Тривалість: 91 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання) [Ліцензія]
Режисер: Бред Андерсон
Продюсер: Тоуві Крістенсен, Селін Реттрей, Нортон Херрік
Сценарій: Ентоні Джазвінскі

Опис: Незрозумілий затемнення опускається на місто Детройт, до сходу сонця тільки кілька людей залишаються уцілілими серед куп одягу, кинутих автомобілів і подовжених тіней. Люк, репортер телебачення, знаходить вулиці навколо свого будинку страхітливо порожніми. Пол, кіномеханік, виявляється раптом абсолютно один у зовсім недавно переповненому кінотеатрі. Фізіотерапевт Розмарі виходить назовні з-за диму, а повертається в порожню лікарню, Джеймс, переляканий хлопчик терпляче чекає, поки повернеться його мати.

Чт
03
бер.

2011 р.

Переглядів: (587) | Коментарі: (0) | 11.03.03
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Країна: Канада
Жанр: жахи, фантастика, фентезі, трилер
Тривалість: 85 хв.
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий) [Ліцензія]
Світовий рейтинг IMDB 4.40 (338)

У ролях: Лу Дайемонд Філліпс, Алан С. Петерсон, Власта Врана, Домінік Куццокреа, Симона-Еліза Джірарді, Ден Петроніжевіч, Джо Кобден, Феліція Шульман, Метт Мюррей, Кайл Гейтхаусу

Опис: Бродячий цирк привозить в маленьке містечко нову «дивину» - монстра, замкненого в клітку. Коли чудовисько тікає з-під замку і приступає до винищування городян, на захист жителів встає шериф Сем Атлас. Однак м'ясоїдний утікач виявляється лише однією з його проблем

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (582) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Паранормальне явище: Ніч в Токіо
Оригінальна назва: Paranormal Activity 2: Tokyo Night
Рік виходу: 2011
Жанр: жахи, тріллер
Режисер: Тошиказу Нагає
У ролях: Аой Накамура, Норіко Аояма

Про фільм: Харука тільки що повернулася до Японії з подорожі по Америці. Відпочинок опинився затьмарений автокатастрофою, в яку Харука догодила в Сан Дієго, коли їй перебігла дорогу дівчина, що знаходиться в розшуку по звинуваченню у вбивстві свого бойфренда. Це була та сама Кеті, в яку вселявся дивний демон в першій частині «Паранормального явища». У Токіо брат дівчини помічає, що з його сестрою, вимушеною після аварії пересуватися на інвалідній колясці, починають відбуватися дуже дивні речі. Схоже, паранормальне явище, вже відмічене в Сан Дієго, тепер повторюється в Токіо. Хлопець встановлює камеру в кімнаті сестри і з жахом дізнається про події, що леденять кров.

Вт
08
лют.

2011 р.

Переглядів: (594) | Коментарі: (0) | 11.02.08
Автор: allgamenews


Жанр: жахи, триллер
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: FlipZide Pictures, New Line Cinema, Practical Pictures; мейджор - Warner Bros.
Режисер: Девід Р. Елліс
Актори: Боббі Кампо, Шантель ВанСантен, Нік Зано, Хейлі Вебб, Кріста Аллен

Сюжет:
Історія цього разу обертається довкола Ніка О''Беннона, до юнака приходить видіння - на автогонках станеться жахлива трагедія, жертвами якої стануть його друзі і він сам. Як і раніше групі щасливців, завдяки Ніку, вдається вижити, але смерть зовсім не квапиться викреслювати їх зі свого списку.


Чт
06
січ.

2011 р.

Переглядів: (732) | Коментарі: (0) | 11.01.06
Автор: allgamenews


Жанр: Жахи, трилер, детектив
Країна: США, Румунія

Режисер: Олександр Аджа /Alexandre Aja/
Актори: Кіфер Сазерленд, Паула Паттон, Камерон Бойс, Еріка Глюк, Емі Смарт, Мері Беті Пейл

Сюжет:
Бен Карсон знавав часи і покраще. Вже пройшов майже рік з тих пір, як неврівноваженого детектива усунули від роботи в Поліцейському управлінні м. Нью-Йорка за вбивство іншого співробітника спецслужби, нещасний випадок, який не тільки коштував йому роботи, але і збудив у ньому тягу до алкоголю і агресивності, із-за чого дружина і діти віддалилися від нього, а сам він знайшов притулок на дивані в квартирі своєї сестри в Куїнс.


Вт
07
груд.

2010 р.

Переглядів: (621) | Коментарі: (0) | 10.12.07
Автор: allgamenews


Жанр: жахи, трилер, еротика
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Austin Studios, Warner Bros
Режисер: Маркус Ніспель
Актори: Джаред Падалецкі, Даніель Панабейкер, Аманда Ріджетті, Тревіс Ван Вінкл, Дерек Міерс

Сюжет:
Молоді друзі Уітні, Майк, Річі, Аманда і Уейд заблукали в лісах біля покинутого табору «Кришталеве озеро». Коли їх цікавість узяла верх, вони вирішили відвідати те місце, де колись мешкав вбивця-психопат.


Вт
09
лист.

2010 р.

Переглядів: (718) | Коментарі: (0) | 10.11.09
Автор: allgamenews


Назва: Пила 7
Оригінальна назва: Saw 7
Рік виходу: 2010
Жанр: жахи, трилер, детектив
Режисер: Кевін Гротерт
У ролях: Костас Менділор, Шон Патрік Фленері, Тобін Белл, Кері Елвіс, Бетсі Расселл, Дін Армстронг, Чед Донелла, Джина Холден, Честер Беннінгтон, Ребекка Маршалл

Опис: Жертви Пили, які вижили в попередніх випробуваннях, звертаються за психологічною допомогою до товариша по нещастю Боббі Дагену. Але коли його власні темні таємниці спливають на світ, розв'язується нова хвиля терору.

Нд
12
вер.

2010 р.

Переглядів: (1041) | Коментарі: (0) | 10.09.12
Автор: VeNoM



Назва: Обитель зла 4: Життя після смерті
Оригінальна назва: Resident Evil: Afterlife
Рік виходу: 2010
Жанр: жахи, фантастика, бойовик, тріллер
Режисер: Пів У. С. Андерсон
У ролях: Мілла Йововіч, Елі Лартер, Ким Коутс, Шоун Робертс, Серджо Періс-менчета, Спенсер Лок, Борис Коджо, Вентворт Міллер, Сієнна Гиллорі, Кейси Барнфілд

Про фільм: Еліс продовжує свій шлях в світі, ураженому вірусною інфекцією, що перетворює людей в голубити. Героїня шукає тих, що залишилися в живих, щоб вивести їх в безпечне місце. Її смертельна битва з корпорацією Амбрелла виходить на новий рівень, коли вона раптом отримує несподівану допомогу від старого друга. Він обіцяє привести Еліс в безпечну зону в Лос-Анджелесі, але як тільки вони потрапляють в місто, то бачать тисячі і тисячі заражених і опиняються в смертельній пастці.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com