RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Фентезі / Фантастика

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
08
лип.

2009 р.

Переглядів: (756) | Коментарі: (0) | 09.07.08
Автор: VeNoM



Про фільм: Джек Стоун вірить, що Примарний Острів, який виявляється на радарі, - є містичним местомом, що зберігає таємниці міфічного скарбу. Але він не підозрює, що охороняє острів Гидра-міфічеська істота з сім'ю зміїними головами, яка захистить скарб острова за всяку ціну.
Розмір: 685.22 МБ

Вт
23
черв.

2009 р.

Переглядів: (1522) | Коментарі: (0) | 09.06.23
Автор: VeNoM



Розмір: 2250 Mb
Про фільм: Семнадцатілетняя дівчина Белла переїздить до отця в невелике містечко Форкс. Вона закохується в загадкового однокласника, який, як виявилось, походить з сім'ї вампірів, що відмовилися від нападів на людей. Закохатися у вампіра. Це страшно? Це романтично, це чудово і болісно, але це не може кінчитися добром, особливо у вічному протистоянні вампірських кланів, де щонайменша відмінність від тих, що оточують вже перетворює вас на ворога...

Пн
22
черв.

2009 р.

Переглядів: (1270) | Коментарі: (0) | 09.06.22
Автор: VeNoM



Розмір: 1,399 MB
Про фільм: Пройшли два роки з тих пір, як юний Сем Уїтвікки врятував Всесвіт, запобігши глобальній битві між ворогуючими войовничими расами інопланетних роботів. Не дивлячись на свої героїчні подвиги, Сем залишається звичайним підлітком із звичайними проблемами - надходження в коледж і батьками. Зрозуміло, від'їзд буде важко сприйнятий кращим іншому, роботом - охоронцем Бамблбі.

Сб
20
черв.

2009 р.

Переглядів: (892) | Коментарі: (0) | 09.06.20
Автор: VeNoM



Розмір: 682 мб
Опис:Прекрасная Чунь-Ли, владеющая искусством восточных единоборств, поклялась отомстить… Планомерно, одного за другим она убивает главарей преступных группировок, виновных в гибели своего отца. "Уличный боец: Легенда о Чунь-Ли" - это боевичок, основаннный на видео игре компании Capcom. Новый фильм сфокусирован на женском персонаже, Чунь-Ли, и её путешествии к вершинам справедливости.


1-10 11-20 ... 101-110 111-120 121-124
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com