RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Фентезі / Фантастика

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
15
груд.

2009 р.

Переглядів: (700) | Коментарі: (0) | 09.12.15
Автор: allgamenews

http://bollywoodvideos.files.wordpress.com/2009/03/8_x_10_tasveer_poster.jpg



Назва: Фотографія 8х10
Оригінальна назва: 8x10 Tasveer
Рік виходу : 2009
Країна: Індія
Жанр: Фантастика, Триллер, Детектив
Режисер: Нагеш Кукунyр
У ролях: Акшай Кумар, Аєша Такиа, Анант Махадеван, Гульшан Гровер

Джай має здатність входити і оживляти фотографію і має можливість бачити минуле і сьогодення. Отець Джая, багатий бізнесмен, у якого було зіпсовано стосунки з сином раптово вмирає. Далі з'ясовується що отець не просто помер а його убили. Джай, використовуючи свій дар, пробує знайти винного...

Формат: AVI
Якість: Dvdrip
Відіо: 2074 kb/s, 704x320
Аудіо: Dolby Ac3 48000hz 6ch 384kbps
Тривалість: 01:58:16
Озвучування: Професійне

Сб
12
груд.

2009 р.

Переглядів: (1138) | Коментарі: (0) | 09.12.12
Автор: allgamenews



Інформація про фільм:

Оригінальна назва: Planet 51
Рік виходу: 2009
Випущено: Великобританія / Іспанія, Ilion Animation
Жанр: фентезі, комедія, пригоди, сімейний, мультфільм
Режисер: Хорхе Бланко, Хавьер Абад, Маркос Мартінез
У ролях: Дуейн Джонсон, Джесіка Бів, Джастін Лонг, Гар Олдман, Шонн Уїльям Скотт, Джон Кліз, Фреді Бенедикт, Алан Марріотт, Метью Хорн, Джеймс Корден

Про фільм: Літальний апарат NASA терпить крах на одній з віддалених планет галактики. Пілот корабля встигає вчасно катапультуватися і залишається живий. Але мешканці планети зустрічають космонавта з великим побоюванням. Інопланетним аборигенам красивий, рослий хлопець здається дивним і потворним прибульцем з небаченої ними цивілізації. Корабель полагодити неможливо. Що ж, треба налагоджувати контакт!

Файл:
Формат: AVI (XVID)
Якість: Dvdrip
Відео: 1793 kb/s, 720x304
Аудіо: Ac3, 448 kb/s (6 ch)


Нд
22
лист.

2009 р.

Переглядів: (2193) | Коментарі: (0) | 09.11.22
Автор: VeNoM



Про фільм: Закохатися у вампіра - страшно і романтично. Але втратити коханого, розриву, що вирішив ціною, врятувати свою дівчину від ролі пішака у вічному протистоянні кланів «нічних мисливців», - це просто нестерпно. Бела Свон болісно переживає зникнення Едварда і безуспішно шукає забуття в дружбі з хлопчиськом-індійцем Джейкобом Блеком. Вона навіть не підозрює, що її кращий друг - породження ще одного «народу Тьми». Народу, куди жорстокішого і небезпечнішого, чим аристократи-вампіри.

Сб
14
лист.

2009 р.

Переглядів: (1040) | Коментарі: (0) | 09.11.14
Автор: VeNoM



Про фільм: Згідно календарю індійців Майя, в 2012 році планети сонячної системи опиняться на одній лінії один з одним, що приведе до глобальних природних катаклізмів: сильні землетруси, цунамі і виверження вулканів перетворять країни і цілі континенти в руїни. Недавно учені підтвердили, що цей міф може стати реальністю.

Ср
21
жовт.

2009 р.

Переглядів: (614) | Коментарі: (0) | 09.10.21
Автор: allgamenews




Розмір: 1,37 GB
Опис:
Дія розгортається в майбутньому, в 2057 році, - коли люди практично перестануть спілкуватися між собою і повністю покладуть цю функцію на плечі роботів-замінників. Вони сильніші, молодше, привабливіше за своїх володарів і навіть можуть бути іншої статі. Але знаходиться терорист, який починає знищувати ідеальних андроїдов. Поліцейському Харві Гріру належить дізнатися, які причини рухають зловмисником що позбавляє людей їх маріонеток, технічно і фізично здійснених.

Пт
04
вер.

2009 р.

Переглядів: (630) | Коментарі: (0) | 09.09.04
Автор: allgamenews



Опис: Кеті і Пако - найпростіші люди, працюють на косметичній фабриці. Кеті вже не молода, але все ще хороша собою, у неї є дочка, Пако теж не молодий, але він без розуму закохується в Кеті. А потім на  світло з'являється плід їх кохання - блакитноокий хлопчисько Рікі. Здавалося б, банальна історія, але не все так просто. Якось вранці маля перелякало сестричку - вона не знайшла його в ліжечку. Виявивши немовляти на шафі, тато і мама не відразу повірили, що у маляти виростають крила...
І ця обставина надзвичайно ускладнила життя Кеті, вона стала бояться, що Ріки ненавмисно відлетить. До того ж, незвичайне дитя залучає орди роззяв і папарацці, які просто душать сім'ю своєю нав'язливою увагою.
Розмір: 698 MB



Пт
07
серп.

2009 р.

Переглядів: (884) | Коментарі: (0) | 09.08.07
Автор: VeNoM



Опис: Що базується в Европе високотехнологічний міжнародний військовий підрозділ, відомий як G.i. Joe, кидає виклик зловісної корпорації, керованої знаменитим збройовим бароном.

Сб
01
серп.

2009 р.

Переглядів: (946) | Коментарі: (0) | 09.08.01
Автор: allgamenews




Розмір: 698 MB
Опис: Декілька підлітків приїжджають на канікули в заміський будинок і, до свого жаху і здивування, виявляють на верхньому поверсі групу інопланетян. Хлопці, захищаючи свій будинок, вступають з ними в бій.


Нд
19
лип.

2009 р.

Переглядів: (836) | Коментарі: (0) | 09.07.19
Автор: VeNoM



Опис: Тепер не тільки світ чарівників, але і світ маглов відчуває на собі все зростаючу силу Волан-де-Морта, а Хогвартс вже ніяк не назвеш надійним притулком, яким він був раніший. Гарі підозрює, що в самому замку зачаїлася якась небезпека, але Дамблдор більше зосереджений на тому, щоб підготувати його до фінальної сутички, яка, як він знає, вже не за горами. Разом вони намагаються розгадати секрет безсмертя Волан-де-Морта, а для цього Дамблдор запрошує на посаду викладача по зельеваренію свого старовинного друга і колезі - професора Горація Слізнорта, який обожнює влаштовувати вечірки для вибраних і гордиться своїми обширними зв'язками у вищих кругах. Але цей бонвіван і не підозрює, що якраз від нього Дамблдор сподівається дістати найважливішу інформацію про крестражах.
Тим часом учнів атакують самі різні вороги, а підліткові емоції хльостають через край. Гарі починає розуміти, що стає все більш небайдужим до Джінні, проте, і Дін Томас теж. А Лаванда Браун вбила собі в голову, що Рон - той самий єдиний, якого вона чекає, та ось тільки не врахувала чарівного ефекту шоколадних цукерок Ромільди Вейн! Ну і, нарешті, Герміона палає пекучими ревнощами, але прагне не показувати своїх відчуттів. Поки романтичні стосунки розцвітають, лише один учень залишається осторонь. Він твердо має намір залишити свою мітку, темну мітку. Любов витає в повітрі, але попереду чекає біда, і Хогвартс, можливо, вже ніколи не буде колишнім.
Розмір: 1.49 GB

Пт
17
лип.

2009 р.

Переглядів: (997) | Коментарі: (0) | 09.07.17
Автор: VeNoM



Про фільм:тепер не тільки світ чарівників, але і світ маглов відчуває на собі все зростаючу силу Волан-де-Морта, а Хогвартс вже ніяк не назвеш надійним притулком, яким він був раніший. Гарі підозрює, що в самому замку зачаїлася якась небезпека, але Дамблдор більше зосереджений на тому, щоб підготувати його до фінальної сутички, яка, як він знає, вже не за горами. Разом вони намагаються розгадати секрет безсмертя Волан-де-Морта, а для цього Дамблдор запрошує на посаду викладача по зельеваренію свого старовинного друга і колезі - професора Горація Слізнорта, який обожнює влаштовувати вечірки для вибраних і гордиться своїми обширними зв'язками у вищих кругах. Але цей бонвіван і не підозрює, що якраз від нього Дамблдор сподівається дістати найважливішу інформацію про крестражах. Тим часом учнів атакують самі різні вороги, а підліткові емоції хльостають через край. Гарі починає розуміти, що стає все більш небайдужим до Джінні, проте, і Дін Томас теж. А Лаванда Браун вбила собі в голову, що Рон - той самий єдиний, якого вона чекає, та ось тільки не врахувала чарівного ефекту шоколадних цукерок Ромільди Вейн! Ну і, нарешті, Герміона палає пекучими ревнощами, але прагне не показувати своїх відчуттів. Поки романтичні стосунки розцвітають, лише один учень залишається осторонь. Він твердо має намір залишити свою мітку, темну мітку. Любов витає в повітрі, але попереду чекає біда, і Хогвартс, можливо, вже ніколи не буде колишнім.
Розмір: 1,398 MB


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com