RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Фентезі / Фантастика

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1712) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: У грандіозній останній главі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були так високі, а пошук притулку - настільки складний. І може бути саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бою з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.


Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1339) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Письменник і безнадійний романтик, впевнений у тому, що повинен був жити в 1920-і роки, приїжджає в Париж зі своєю коханою на канікули і потрапляє в минуле. Зустрічаючись там з Хемінгуеєм, Пікассо, подружжям Фицжеральдами, Гертрудою Стайн він розуміє, що належить цього часу і хоче залишитися там назавжди.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (2270) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
За офіційними даними "Аполлон 17" був останньою місячної експедицією з участю людей. Чому вже 35 років ніхто не літає на Місяць? Ходили чутки, що була ще одна місія і з нею щось трапилося, але вся інформація про це була засекречена. Не було ніяких доказів, поки не з'явилися ці сенсаційні матеріали.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (3194) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Нові пригоди Джека Горобця і його друзів Вілла Тернера і Елізабет Суонн. На цей раз Віллу та Елізабет доведеться об'єднатися з самим Капітаном Барбоссою для того, щоб відправитися на край світла і врятувати свого друга - Джека. Ситуація ускладнюється тим, що Елізабет потрапляє до сінгапурським піратам...

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (775) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews



Про фільм:
Це була похмура і страшна ніч. Ніч страшного свята Хеллоуїн. Банда гвалтівників і вбивць, увірвавшись в будинок молодої пари, жорстоко розправилася з рок-музикантом Еріком і його нареченою Шеллі.
Через рік Ерік Дрейвен вибирається з могили і вирушає на пошуки вбивць. Чи людина він? Або Ворон, спраглий відплати? ..

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (2362) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм:
«Все закінчиться»
У грандіозній останньому розділі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були такі високі, а пошук притулку - настільки складний. І можливо саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бої з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1349) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Одного разу мужик з бабою пішли в ліс по гриби. І чи то гриби були якісні (або навпаки) або просто відірвалися на природі, але виходять вони з лісу, через 6 днів, до людей і тут їх чекає сюрприз. Бензину в країні немає, газу немає ... всім повний ахтунг. Як за 6 днів все так швидко випарувалося і куди поділося, відомо тільки автору сценарію, але ймовірно він переслідував іншу мету в сюжеті. Як поведуть себе люди, коли настане бензиновий і газова криза у світі. Кожен з нас хоч раз в житті представляв себе, що було б, якби навколо була жопа, а ти один на один з бабою.))

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1089) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
У Всесвіті, настільки ж нескінченною, як і загадковою, багато століть існував загін воїнів, що володіють величезною силою. Захисники миру і справедливості, їх називають Корпус Зелених Ліхтарів. Братство воїнів, що поклялися захищати міжгалактичний закон, де кожен з них носить кільце, що дарує йому надздібності. Але коли новий ворог по імені Параллакс загрожує порушити рівновагу у Всесвіті, їх доля і доля Землі опиняється в руках новобранця, першої людини в історії загону - Хела Джордана.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1029) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Зіткнення світів в майбутньому призведе до такої катастрофи, в якій не зацікавлена ​​жодна сторона. Два світи нарешті сіли за стіл переговорів, щоб уникнути долі, коли обидва світи чекала болісна смерть. Ціна цього - життя та існування Пітера. Він виконав своє призначення і стертий з пам'яті людей. Або не до кінця? Про це нам розповість четвертий сезон.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (2807) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис: Стів Роджерс добровільно погоджується взяти участь в експерименті, який перетворить його в супер солдата, відомого як Перший месник. Роджерс вступає до збройних сил США разом з Баки Барнсом і Пеггі Картер, щоб боротися з ворожою організацією ГІДРА, якою управляє безжалісний Червоний Череп.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com