RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
12
лют.

2009 р.

Переглядів: (902) | Коментарі: (0) | 09.02.12
Автор: VeNoM

pic

Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Rebellion
Видавництво: Eidos Interactive
Платформа: PC
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Слухати сюди, мавпа свінорилая! Так, до тебе звертаюся, салага замухрижная! Як тримати гвинтівку, знаєш? Ах, тренувальний табір ти пройшов удома, та невже? А зараз засунь свої ліберальні замашки туди, де не світить сонце! Для тебе, молокососа, я - цар і бог, тому що я сержант, а ти всього лише чергова порція білого м'ясця для москітів, біс би їх подрав. Мене слухатимеш, мабуть, проживеш подовше, ніж той йолоп до тебе. Той миттю напоровся на отруєні коли. Місцеві тубільці - справжні майстри по частині вбивства, так що дивися в обидва. Ти тут - ніхто, порожнє місце, поки не покажеш мені, на що здатний в бою. До речі, урубуйся в ситуацію швидше, я в цьому пеклу вже третій рік варюся. Тут чутка по базі пішла, цереушникі втратили літак. Говорять, щось серйозне там було, контейнери якісь. Загін «зелених беретів» в джунглі погнали, прямо до центру цієї вошивої Камбоджі, грузнув повернути. А повернулася одна людина, і той звихнувся. Зі всієї чортової роти! А хто б не звихнувся на його місці - місяць по тилах вьетконговцев в грязюці на череві повзати? Ось і ніс він ахінею різну про монстрів і чудисьок. Це тобі не Арканзас, синок. Усвідомив? Ну ось і славно. Звикай, скоро разом в саме пекло потрапимо.

Сб
07
лют.

2009 р.

Переглядів: (1028) | Коментарі: (0) | 09.02.07
Автор: VeNoM

http://www.gamemag.ru/media/arts/new/project_origin_logo.jpg

Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Monolith Productions
Видавець: Warner Bros. Interactive Entertainment
Видавець в Росії: Новий Диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (multi)
Мова озвучення: російський (multi)
Пігулка: (http://www.g-n.org.ru/load/7-1-0-766)

Опис:
Довгожданий сиквел F.E.A.R., одного з кращих шутеров від першої особи! Тебе знов чекають пробираючий до кісток жах, прекрасна, деталізованная графіка і захоплюючий сюжет. Вже знайома і нова зброя, включаючи крокуючий механічний костюм «Штурмовик», знов допоможе в нерівній битві. Цього разу воно розвернеться не тільки в будівлях і переходах, але і просто неба. Вороги навчилися діяти у складі групи, як навчений штурмовий підрозділ, вони прикриють один одного вогнем, спробують зайти із спини. У F.E.A.R. 2 Project Origin ти зіткнешся з абсолютно несподіваними прийомами і прийомами міського бою, які застосовують справжніх спецназівців. Атмосфера постійного, нез'ясовного страху примусить озиратися у пошуках небезпеки - здається, що за спиною постійно хтось є! Чутні шерехи, стогони і кроки, що шелестять, страшний образ дівчинки Альми кидає в тремтіння, і все страшніше стають посилані нею бачення.

Сб
17
січ.

2009 р.

Переглядів: (1227) | Коментарі: (0) | 09.01.17
Автор: allgamenews


Ср
14
січ.

2009 р.

Переглядів: (1068) | Коментарі: (0) | 09.01.14
Автор: VeNoM

Рік випуску: 2009
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi
Мова озвучення: Multi
Таблетка: Присутня

Опис:
У століття інформаційних технологій немає нічого простішого, ніж обмінятися потрібними відомостями. Адресатові можна подзвонити, написати електронний лист, відправити факс - варіантів маса. Проте жоден з них не підходить для обміну секретними даними в тоталітарному суспільстві Mirror's Edge. За допомогою численних агентів і хитромудрих пристроїв уряд ретельно контролює інформаційний потік, тому для обміну відомостями використовуються кур'єри, що прозвали Бігунами.
Вас звуть Фейс, і ви - професійний Бігун. Ваша стихія - виблискуючі на сонці дахи хмарочосів, куди урядові агенти забрідають нечасто. Проте нинішня місія кардинально відрізняється від рядового замовлення. Вашу сестру звинуватили в злочині, якого вона не здійснювала, а на вас оголосили полювання. Тепер сховатися не вдасться навіть високо над землею, тому залишається тільки одне - бігти!

Чт
11
груд.

2008 р.

Переглядів: (1028) | Коментарі: (0) | 08.12.11
Автор: VeNoM
















































Рік випуску: 2008
Жанр: Action / RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Liquid Entertainment
Видавництво: Codemasters
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi5
Таблетка: Не потрібний (емуляція, goto "Установка і запуск")

Ср
10
груд.

2008 р.

Переглядів: (1147) | Коментарі: (1) | 08.12.10
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2008
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi5
Таблетка: Не потрібнa 

Вт
02
груд.

2008 р.

Переглядів: (1234) | Коментарі: (0) | 08.12.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action / Racing (Cars) / 3d / 3rd Person
Розробник: Rockstar North
Видавництво: Rockstar Games
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi
Пігулка: відсутній

Ср
26
лист.

2008 р.

Переглядів: (1654) | Коментарі: (0) | 08.11.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Propaganda Games
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Ліки: Присутні
Платформа: PC

Опис: Події безкомпромісного шутера розгортаються на невідомій, поросшей густими джунглями планеті. Космічний корабель головного героя - Джозефа Турока терпить крах при виконанні військової місії. Перед бійцями його елітного загону коштують два завдання: відшукати лідера терористичної групи Роланда Кейна і, по можливості, зібрати інформацію про супротивника. Проте Турок не підозрює, що головна небезпека виходитиме зовсім не від людей. Йому доведеться зіткнутися віч-на-віч з жахливими мешканцями загадкової планети - гігантськими динозаврами і величезними комахами.
Гра продовжує кращі традиції знаменитої серії однойменних проектів і доведеться до вподоби численній армії поклонників шутеров від першої особи.

Вт
18
лист.

2008 р.

Переглядів: (968) | Коментарі: (0) | 08.11.18
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: VALVe & Turtle Rock
Видавництво: VALVe
Платформа: PC
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна

Пн
17
лист.

2008 р.

Переглядів: (1017) | Коментарі: (0) | 08.11.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Spark Unlimited
Видавництво: Gamecock Media Group
Платформа: PC
Мова інтерфейсу Multi 5
Тип видання: ліцензія

Опис:
Найбільший злодій всіх часів і народів Чарльз Декард, що спеціалізується на рідкісних витворах мистецтва, з чисто професійних міркувань пробирається в нью-йоркський музей і, ніби то із власної волі, відкриває шкатулку - не що інше, як легендарний ящик пандори.

Те, що відбувається далі, повністю відповідає старогрецькому міфу: приховані під єдиним замком, всі нещастя, біди і пороки разом обрушилися на мирних городян, а разом з ними - і на Декарда. У небі над Нью-Йорком розкрилася підозріла воронка, звідки, ніби то з рогу достатку, виникають грифони, перевертні і інші міфологічні чудовиська. Жителів мегаполісу пожирають, клюють, роздирають на частини, тиснуть колонами і відносять в невідомому напрямі.

Не готовому до таких серйозних наслідків і не досвідченому в боротьбі з демонічними створеннями, Чарльзу залишається одне - спробувати закрити ящик пандори. Що саме для цього слід зробити - визначати самому героєві.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com