RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
18
вер.

2011 р.

Переглядів: (1944) | Коментарі: (0) | 11.09.18
Автор: allgamenews



Опис: У центрі сюжету - поворотний момент Другої світової, Сталінградська битва і пов'язані з нею бойові операції, які проводили обидві сторони з липня 1942 року по лютий 1943 року. Але перш ніж ви вступите в бій, вам належить пройти короткий курс молодого бійця: дві одиночні кампанії (на боці СРСР чи Німеччині), які допоможуть отримати або довести до досконалості навички, необхідні професійному військовому. Це особливо стати в нагоді тим, като вирішить воювати в складі танкового розрахунку.

Ср
14
вер.

2011 р.

Переглядів: (1265) | Коментарі: (0) | 11.09.14
Автор: allgamenews



Опис: Люди и машины — кто победит? Будущее. На Земле, разоренной войной с машинами, остался всего один город, где еще живут люди. Герой Hard Reset майор Флетчер — один из обитателей этой твердыни. И именно ему предстоит сыграть главную роль в конфликте, который определит судьбу всего человечества.

Пн
12
вер.

2011 р.

Переглядів: (1608) | Коментарі: (0) | 11.09.12
Автор: allgamenews



Про гру:
Коли нацисти проходять по країнах Європи, а Гітлер виношує плани світового панування, коли британські війська терплять нищівні поразки, захищати честь країни доручена елітному загону морської піхоти Її Величності. В умовах тотальної війни вони готові до будь-якого, навіть найнебезпечнішому завданню. Стрімкі рейди, боротьба з диверсантами противника - ось накази, які до душі цим бравим хлопцям! У руки англійської розвідки потрапила інформація про прототип нової німецької підводного човна. Ця субмарина може поставити під удар атлантичні перевезення і завдати останнього удару знемагає в боях Британської імперії.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1799) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
Герої Dead Island - туристи, яким довелося зіткнутися з ожилими мерцями на відпочинку, на тропічному курорті The Royal Palms Resort в Папуа - Новій Гвінеї. Гравцям належить дізнатися причину зараження і скоріше втекти з небезпечного острова, рятуючи свої життя. На відміну від героїв Left 4 Dead 2, що потрапили в схожу ситуацію, в Dead Island боротися з зомбі доведеться усіма підручними засобами: трубами, мітлами, бейсбольними бітами, мачете. Розжитися вогнепальною зброєю і патронами буде нелегко.

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (1008) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Ця гра являє собою 3D Action в світі "Oddworld" і має мало спільного з трьома попередниками. У цій грі ви будете грати за "незнайомця", справжнього мисливця за головами, який шукає бандитів за грошові винагороди. Тут реалізована спеціальна "жива" система озброєння, де в якості патронів використовуються різні дрібні звірятка.

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (1825) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



CHPower це модифікація для Battlefield 2. Мета цього мода полягає в наданні реалістичного битви між Китаєм, Японією, США і Близького Сходу коаліції. Крім того, ми прагнемо отримати шанс для BF2 гравцям у використанні сучасного китайського вогнепальної зброї і транспортних засобів. Цей мод включає в себе різні регулювання, починаючи від фізики (тобто об'єктів, що руйнуються / навколишнього середовища, ракетний перехоплення і т.д.), нові Head-Up дисплей дизайн візуальних ефектів (наприклад, вибух і т.д. ракетний слід ).

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1192) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Опис:
Впливова організація Секрету Секрутарум в якый ви служите намір знищити основного ворога - Федерацію. Ваш герой прокидається в невідомій печері після однієї з битв, де він був свідком загибелі багатьох своїх товаришів. Персонаж пам'ятає що є членом надсекретної організації EYE, яка пов'язана з секретами Секрутарум. Він наодинці намагається знищити могутню Федерацію. Далі за сюжетом головний герой розуміє що в EYE безліч розбіжностей і конфліктів. Тут починається найцікавіше, він виявляється посеред двох ворожих барикад у своїй організації.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1777) | Коментарі: (1) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
У Darkspore гравців чекають динамічні битви в чужих світах, боротьба за спасіння галактики від полчищ мутантів в спільному режимі для чотирьох гравців і повномасштабної одиночної кампанії, а також напружені колективні бої. Для того щоб отримати перемогу над зловісними Darkspore гравцям належить зібрати арсенал живого зброї - генетичних героїв з різними бойовими здібностями - і удосконалити їх за допомогою десятків тисяч частин тіл і зброї.

Ср
06
лип.

2011 р.

Переглядів: (2864) | Коментарі: (0) | 11.07.06
Автор: allgamenews



Назва:
Він Дизель: Wheelman
Оригінальна назва: Wheelman
Рік випуску: 2009
Жанр: Action, Shooter, Racing, 3rd Person, Гонки
Розробник: Midway Studios Newcastle і Tigon Studios
Видавець: Новий Диск
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Вшита

Опис: На вулицях Барселони панують анархія і хаос. Єдиний закон, шанобливий бандами злочинців, - це право сильних. Злочини тут відбуваються постійно, але інформація про підготовлюване пограбування століття не залишилася без уваги спецслужб. Головний герой, професійний водій і одночасно агент під прикриттям, упроваджується в злочинний світ, повний насильства, вбивств і кривавих грошей.

Пн
04
лип.

2011 р.

Переглядів: (1501) | Коментарі: (0) | 11.07.04
Автор: allgamenews



Назва: Bikini Karate Babes 2: Warriors of Elysia
Тип видання: піратка
Призначення: Бійки
Розробник: Creative Edge Studios
Рік випуску: 2011
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Англійська
Пігулка: Не потрібна

Опис: Двовимірна бійцівський гра з персонажами-жінками, розроблена компанією Creative Edge Studios і відома за назвою Bikini Karate Babes 2.
Warriors of Elysia - такий же файтинг, що демонструє оцифровані моделі реальних жінок, одягнених в бікіні, які б'ють і кидають один одного. Битви підігріваються значно покращеною графікою, геймплеєм, саундтреком, анімацією, візуальними ефектами і бойовими мистецтвами. Улюблені класичні персонажі з Bikini Karate Babes приєднуються до нових у вдосконаленій 3-мірної довкіллю.
Всі персонажі Warriors of Elysia створені на основі реальних видеопоследовательностей.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com