RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1404) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Add-on (Standalone) / Strategy (Turn-based / Wargame) / 3D
Розробник: 1С: Ino-Co
Видавець: Paradox Interactive
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібний
Мова інтерфейсу: Англійський
Платформа: PC

Опис:
У історії миру Ілліс відкривається новий розділ. Хтось прагне оволодіти стародавньою магією, здатною скрушити могутність ельфів. Лорд Сагиттель і його армія покликані знайти і знищити ворога. Горе тим, хто ризикне їм перешкодити!

В ході сюжетної кампанії гравцеві не раз належить визначати, який буде шлях ельфійського воїнства. При успішному виконанні завдань відкриються спеціальні бонусниє місії, присвячені подальшій долі головних героїв оригінального \"Кодекса Войны\". За перемогу в кожній з них вважається особлива нагорода - унікальний артефакт.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1097) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: EA Los Angeles
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Присутній

Опис:
Command & Conquer Red Alert 3: Uprising є глобальним доповненням оригінальної гри, що складається з декількох кампаній для індивідуального проходження.

Ср
11
бер.

2009 р.

Переглядів: (937) | Коментарі: (0) | 09.03.11
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: RTS
Розробник: Relic
Видавництво: THQ
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:  
Про гру: Світ, де війна не припиняється ні на секунду вже багато тисяч років, гігантські бойові роботи смажать з вогнеметів темних чаклунів, а місцевий космодесант холодною зброєю віддає перевагу над ланцюговим пилам - всесвіт Warhammer у всій її пишності, в новому стратегічному хіті студії Relic. Ласкаво просимо в 41-е тисячоліття, в якому є лише війна. Але що найважливіше, ласкаво просимо в майбутнє стратегій реального часу. Warhammer® 40 000™: Dawn of War® II, розроблений удостоєною безлічі винагород знаменитою студією Relic Entertainment, відкриває нову главу в широко відомій серії стратегій реального часу. Гравцеві належить перенестися на полі бою і очолити елітний загін, завдання якого, не мало не багато - врятувати всю галактику. У Підсекторі Аврелія, групі світів на краю галактики, готова вибухнути грандіозна битва. Древні раси зіткнуться на розташованих в цій частині космосу планетах. Ставки в цих битвах непомірно великі, адже на кону не лише права на територію, але і сама доля кожної раси. Dawn of War II абсолютно по-новому втілює в життя фантастичний всесвіт Warhammer 40 000, роблячи упор на швидкий ігровий процес стратегії реального часу. Відчуйте смак жорстоких битв під час проходження грандіозної кампанії. Ведіть вперед і розвивайте ваші загони, аби вони заслужили на славу кращих воїнів у Всесвіті.

Пн
09
бер.

2009 р.

Переглядів: (1282) | Коментарі: (1) | 09.03.09
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Глобальна стратегія, покрокова стратегія
Розробник: Creative Assembly
Видавництво: SEGA
Сайт розробника: http://www.creative-assembly.co.uk/
Мова інтерфейсу: російський
Платформа: PC

Опис:
Знаменита серія Total War не потребує вистави, за багато років вона стала еталоном якості в стратегічному жанрі. Її новий епізод задає нові стандарти і втілює давні мрії всіх залицяльників. Інша історична епоха, ще масштабніші битви, підступні вороги і заплутані інтриги — все це чекає вас в Empire: Total War! Вперше за всю історію серії ви станете учасником справжніх морських баталій. Сотні судів борознять безкрайні морські простори, стикаючись один з одним в грандіозних битвах. Не менш епічні битви розвертаються і на землі. Загони вершників змітають стрункі лави піхоти і в наступну мить гинуть під артилеристським вогнем — століття «пара і залоза» вносить свої корективи до військової тактики.Баталії стали ще кровопроливші, і зросла потреба в дипломатах. Укладайте і розривайте договори, плетіть інтриги і змови — для перемоги хороші всі засоби!

Сб
07
бер.

2009 р.

Переглядів: (983) | Коментарі: (0) | 09.03.07
Автор: allgamenews



Рік Випуску: 2009
Жанр: Стратегія в реальному часі
Розробник: Ubisoft Shanghai
Видавництво: РУССОБІТ-М
Платформа: PC
Тип Видання: Repack
Мова Інтерфейсу: Російська
Мова Озвучення: Російський
Пігулка: Не потрібна

Опис:
2020 рік. Імперії зійшлися в глобальному протистоянні. Завершальному для людської раси військовому конфлікті. Боротьба за ресурси ще ніколи не велася в таких масштабах.
«Я не знаю, чим битимуться в Третій світовій, але в Четвертій світовій це будуть палиці і камені», - так сказав Альберт Ейнштейн. Його поправляє Том Кленси – найпопулярніший письменник в жанрі «технотріллер»: у Останній Війні будуть суперсучасні танки, вертольоти, комп'ютеризоване обмундирування, супутникова зброя і, звичайно, потужні ядерні і водневі бомби.
Схід і Захід. Свої і чужі. Вороги і друзі. Килимові бомбардування і снайперські постріли. Життя і Смерть.
Ласкаво просимо в EndWar – Останню Війну Людства.


1-10 11-20 ... 81-90 91-100 101-105
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com