RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
09
трав.

2009 р.

Переглядів: (942) | Коментарі: (0) | 09.05.09
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / Simulator (Flight Combat / Naval) / 3D
Розробник: Eidos Studios Hungary
Видавництво: Eidos Interactive
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Продовження нашумівшої гри Battlestations: Midway розвиває тему війни на Тихому океані, уміло сплітаючи в єдине ціле екшин справжнього бою і ретельне стратегічне планування. Залпи важких корабельних знарядь розносяться над морськими просторами, групи літаків без зупинки стартують з палуб авіаносців. Починається небачена досі битва військово-морських сил протиборчих гігантів, Японії і США. Американці користуються перевагою технології, воїни Країни висхідного сонця спираються на кодекс самурая і стародавні традиції. У цих широтах зважиться результат жорстокою і багато в чому драматичною війни. Чи зможе містицизм Сходу на рівних протистояти прагматизму Заходу? Знов настав час ступити на палубу і повісті за собою бойовий флот! Битви розвернуться на воді, під водою і в повітрі. Дві масштабні кампанії за обидві сторони конфлікту дозволять повною мірою відчути причетність до знакових історичних подій.

Вт
05
трав.

2009 р.

Переглядів: (1094) | Коментарі: (0) | 09.05.05
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: Dreamlore Games, N-Game Studios і Black Wing Foundation
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Над країною Порад нависнула нова загроза! Поки країна з останніх сил стримує натиск німців, в далекому від фронту Сибіру висадився ворожий десант. Мерзенні інопланетяни завдали зрадницького удару в спину соціалізму. Втім, Сталіну все одно, з ким битися. Його накази не обговорюються, а виконуються. А значить, прийшла пора забити табори і лісоповали полоненими зеленими чоловічками! Великий Вождь готовий танцювати на кістках мерзотного агресора. Танкові бригади і стрілецькі роти спрямувалися в рішучу атаку. У перших рядах - комуністи і комсомольці. Втім, марсіани теж не ликом шиті. Передова технологія зіткнулася з кращими на світі військами. Тепер результат війни вирішить бойовий дух. і особисто товариш Сталін!

Пн
04
трав.

2009 р.

Переглядів: (965) | Коментарі: (0) | 09.05.04
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/Busin. / Turn-based) / 3D
Розробник: Virtual Playground
Видавництво: ValuSoft
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Ваша мета - врівноважувати національну економіку, рівні влади, запаси продовольства, водопостачання, і природні ресурси. Поповнюйте казну! Експортуйте зайве паливо, таке як нафта або вугілля, аби ввести додаткові гроші в казну. Підвищуйте рівень країни! Використовуйте 7 Урядових Радників, аби отримати корисну пораду відносно фінансів, енергії, сільського господарства, політики, довкілля!

Пн
13
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1046) | Коментарі: (1) | 09.04.13
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Стратегія
Розробник: Gas Powered Games
Видавництво: Stardock Entertainment
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна
Платформа: PC

Опис:
Вакансія на посаду небожителя відкрита - Прародитель вмирає, звільняючи трон для своїх нащадків - напівбогів з світу смертних. Претенденти на місце в пантеоні повинні довести свої права на панування на полях грандіозних битв. Нагорода для переможця - безсмертя і вічна слава, а що програли чекає забуття.
«Demigod. Битви богів» - новий проект Кріса Тейлора, творця Dungeon Siege і Supreme Commander, що є сплавом стратегії і ролевої гри. У цій тактичній стратегії гравців чекають битви безсмертних напівбогів і армій їх послідовників. Виберіть героя по своєму смаку, дайте йому армію, отримайте контроль над його божественними здібностями і знищте конкурентів на шляху до заповітної мети!
Тейлор не любить естетських складнощів в іграх, вважаючи головною дві речі: щоб в грі можна було розібратися за 10 хвилин і щоб від неї було неможливо відірватися через годинник. За сюжетну кампанію відповідає Stardock Corporation, компанія, відома своєю здатністю створювати цікаві історії.
На вашому шляху зустрінуться люті і нещадні вороги, керовані багаторівневою системою штучного інтелекту або іншими гравцями через інтернет. У одиночній і розрахованій на багато користувачів грі мир Demigod є унікальним всесвітом, в якому вам належить пройти нелегкий шлях до вершине миру по тілах своїх ворогів.

Сб
11
квіт.

2009 р.

Переглядів: (935) | Коментарі: (0) | 09.04.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: InnoGlow
Видавництво: Atari
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Відсутня

Опис:
Новий проект німців з Stormregion, що свого часу наголосилися чудовою пародійною стратегій S.W.I.N.E., в першу чергу хвалиться часом дії - події гри розгортатимуться вже після Другої світової війни, одна згадка про яку викликає у любителів стратегій нервові здригання. Тепер армії Радянського Союзу належить показати матір Кузьми блоку «Вільної Європи», підтримуваному Сполученими Штатами Америки. Робити це ми, втім, будемо всього лише на протязі п'ять місій однопользовательськой кампанії - в інших тринадцяти доведеться повоювати на стороні Союзників.
Ще одна особливість Codename Panzers: Cold War - значно модернізований графічний движок, який уміє демонструвати плавну зміну погодних умов і часу доби, а також продемонструє повну інтерактивність рівнів, що для нас вже давно не в чудасію.

Пт
10
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1102) | Коментарі: (0) | 09.04.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Розробник: Relic Entertainment
Видавець: THQ
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Мова інтерфейсу: Німецький
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:
Військово-історична стратегія від Relic Entertainment відкриє новий розділ однієї з найвідомішої серії ігор, Соmpany of Heroes.
У трьох унікальних кампаніях вам належить провести свої війська через ключові битви Другої Світової війни і зайняти місце серед кращих полководців середини XX століття. Потрібна лише перемога!

Ср
08
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1042) | Коментарі: (0) | 09.04.08
Автор: VeNoM


Рік випуску: 2009
Жанр: Action, Turn-Based Strategy
Платформа: PC
Розробник: Apeiron
Видавець: The 1C Company
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Не потрібна
Мова інтерфейсу: Тільки англійський
Розмір: 2.54 гб

Опис:
Відомий російський «підприємець» викрав крупну суму грошей у своїх «колег» і сховався в невеликій латиноамериканській країні під назвою Альгейра. За ним оголошено полювання. Ви - професіонал, якого найняли для упіймання утікача. Це непросте завдання. У Альгейре складна політична ситуація. Діючому уряду диктатора генерала Альваро Дефенси протистоять загони повстанців під керівництвом Тані Торменс. В ході пошуків головному героєві належить зробити вибір в конфлікті, що розгорається, зібрати загін найманців, і подорожувати по країні, виконуючи різні завдання. Здолати ворогів в численних битвах гравцеві допоможуть більше 170 зразків вогнепальної і холодної зброї.

Пн
06
квіт.

2009 р.

Переглядів: (884) | Коментарі: (0) | 09.04.06
Автор: allgamenews

http://z-gamez.ru/uploads/posts/2008-04/1207054115_fw.jpg

Розробник: 1С: Ino-Co
Видавець: Atari
Видавець в Росії: 1C
Дата виходу: 26 грудня 2008 року
Сайт серії: www.warcodex.ru
Жанри: Strategy (Turn-based / Wargame) / 3D
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський

Пігулка:
Не потрібна

Сб
04
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1183) | Коментарі: (0) | 09.04.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2007
Жанр: RTS
Розробник: Gas Powered Games
Видавництво: Бука
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: присутня


Опис: Продовження масштабної футуристичної стратегії, що перевернула свого часу уявлення про жанр. Безжальне протистояння, відоме як Нескінченна Війна, набирає обороти. Нова фракція - раса Серафим, загрозлива поневолити Землю. Нова кампанія, що оповідає про протистояння альянсу недавніх непримиренних ворогів інопланетній загрозі. Маса нововведень в мережевій грі і, звичайно ж, гігантські роботи.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1334) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Стратегія
Розробник:Massive Entertainment
Видавництво: Ubisoft Entertainment

Мова інтерфейсу: англійський
Платформа: ПК, Windows XP/Vista 
Таблетка: непотрібна

Опис: Soviet Assault - перший аддон до красивої, динамічної і успішної стратегії World in Conflict. Як абсолютно неважко здогадатися з назви, кампанія доповнення цілком і повністю присвячена радянським військам, що б'ються з НАТО. Крім цього, аддон містить додатковий набір мультіплєєрних карт, нові юніти (особлива увага приділена різноманітним посудинам на зразок катерів) і систему голосового управління подчинненнимі.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com