RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
13
січ.

2011 р.

Переглядів: (796) | Коментарі: (0) | 11.01.13
Автор: allgamenews


Розробник | Видавець: Quantic Dream | Atari
Локалізатор в Росії: n/a
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person / Int.Movie
Тип видання: Repack
Рік випуску: 2005
Мова інтерфейсу: РУС
Мова озвучення: РУС
Таблетка: вшита

Опис:
Рядовий співробітник нью-йоркського банку вбиває в туалеті іст-ендской забігайлівки абсолютно незнайомого чоловіка. Нічого незвичайного для міста, в якому вбивства відбуваються щодня ... якби не одне але. Лукас Кейн не хотів вбивати цієї людини. Він бачив і усвідомлював, що відбувається, але нічого не міг з собою вдіяти.

Ср
21
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1013) | Коментарі: (1) | 10.04.21
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2005
Жанр: Adventure / 3d / 3rd Person / Int.Movie
Видавець: Аtari / у россиі Акелла
Розробник: Quantic Dream
Платформа: РС
Мова інтерфесу і озвучення: Російська
Тип видання: Repack ліцензії
Таблетка: вшита

Опис: Рядовий співробітник нью-йоркського банку вбиває в туалеті іст-ендськой забігайлівки абсолютно незнайомого чоловіка. Нічого незвичайного для міста, в якому вбивства відбуваються щодня... коли б не одне але. Лукас Кейн не хотів вбивати цієї людини. Він бачив і усвідомлював те, що відбувається, але нічого не міг з собою поробити. І більше всього на світі йому хочеться дізнатися, що змусило його зробити вбивство. Карлу Валенті, що розслідує злочин, також цікавить це питання: звичайна на перший погляд справа виявляється куди складніше, ніж можна було припустити...

Ср
14
квіт.

2010 р.

Переглядів: (1189) | Коментарі: (0) | 10.04.14
Автор: allgamenews



Дата виходу:
26 березня 2010
Дата виходу в Росії: -
Жанр: Adventure / 3D
Мультиплеєр: відсутній
Розробник: ZootFly
Видавець: Deep Silver
Видавець в Росії: -
Локалізатор: -
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російський (Русифікатор v 1.0 від 28.03.2010)
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: ушита від (RELOADED)
Сайти ігри: http://prisonbreak.deepsilver.com

Короткий опис:

Prison Break - це екшен з виглядом від третьої особи, що створюється на основі однойменного телевізійного серіалу, відомого російським глядачам під назвою "Втеча". Дія гри розгортається паралельно подіям першого сезону "Втечі". У грі Prison Break вам належить управляти людиною на ім'я Том Пекстон. Він є агентом так званої "Компанії" - організації, яка підставила Лінкольна. Його відправляють у в'язницю для того, щоб з'ясувати, навіщо Майкл Скофілд спробував пограбувати банк. Герою доведеться зіткнутися з деякими персонажами, які фігурували в телесеріалі, а так само досліджувати територію в'язниці "Фокс Рівер" і битися з супротивниками.

Пн
05
квіт.

2010 р.

Переглядів: (985) | Коментарі: (0) | 10.04.05
Автор: allgamenews


Рік випуску від TRiViUM: 5 квітня 2010
Жанр: Adventure / Thriller / Horror
Розробник: Cranberry Production
Видавництво: Новий Диск
Платформа: PC
Мова локалізації: Тільки російська
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис: Стіни похмурого замку надійно зберігають чужі секрети. Серед старовинних  та сімейних портретів колишніх власників криється щось зловісне. І удвічі дивно, що саме в такому місці шукає притулок юна дівчина. Готові розкрити таємницю прекрасної Анжеліни, чия краса стала причиною смерті зловісного занадто наполегливого джентльмена? Безстрашність знадобиться вам більше, ніж будь-коли. Адже перед вами - друга частина культової пригодницької гри Black Mirror!
Разом з фотографом на ім'я Даррен вам належить провести незвичайне розслідування, яке загрожує втягнути героя у дуже серйозні неприємності. Криваве вбивство поспішна втеча коханої - зумієте ви вціліти, потрапивши в саме серце жаху й темряви?

Нд
28
бер.

2010 р.

Переглядів: (1371) | Коментарі: (0) | 10.03.28
Автор: allgamenews


Рік випуску: 25 березня 2010
Жанр: Adventure
Розробник: Cranberry Production
Видавництво: Anaconda Games
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Тип видання: ліцензія
Таблетка: емуляція. Драйвер [STFU] для обходу StarForce v5.5.xx - v5.7.9.2 [v1.1] + DAEMON Tools Lite 4.35.5 в папці з грою

Опис:
Cтіни похмурого замку надійно зберігають чужі секрети. Серед старовинних големів та сімейних портретів колишніх власників криється щось зловісне. І удвічі дивно, що саме в такому місці шукає притулок юна дівчина. Готові розкрити таємницю прекрасної Анжеліни, чия краса стала причиною смерті зловісної занадто наполегливого джентльмена? Безстрашність знадобиться вам більше, ніж будь-коли. Адже перед вами - друга частина культової пригодницької гри Black Mirror!
Разом з фотографом на ім'я Даррен вам належить провести незвичайне розслідування, яке загрожує втягнути героя у дуже серйозні неприємності. Криваве вбивство поспішна втеча коханої - зумієте ви вціліти, потрапивши в саме серце жаху й темряви?

Ср
17
бер.

2010 р.

Переглядів: (1130) | Коментарі: (0) | 10.03.17
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Action / Stealth / 3d / 3rd Person
Розробник: Zootfly
Видавець: Deep Silver
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу і озвучення: англійська
Таблетка: Емуляція образу

Опис: Гра по мотивах популярного телесеріалу "Втеча з тюрми". Головним героєм є зовсім не Майкл Ськофілд, а агент Компанії Том Пакстон, якого відправляють у в'язницю Фокс Рівер, щоб той з'ясував, з якої причини процвітаючий інженер без кримінального минулого стає грабіжником банків.

Сб
23
січ.

2010 р.

Переглядів: (997) | Коментарі: (0) | 10.01.23
Автор: Werfelis

Эд Вентура. В поисках потерянного рая (2010/RUS/Новый Диск)

Назва: Ед Вентура. У пошуках втраченого раю
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Рік випуску: 2010
Розробник: Vertigo Games
Видавець: Iceberg Interactive
Видавець в Росії: Новий Диск
Мова (локалізатор):російська(Новий Диск)
Таблетка: Не потрібна
Тип видання: Ліцензія

Опис: Нова пригодницька гра припаде до смаку всім поклонникам Індіани Джонса. Разом з молодим археологом гравцям належить зробити подорож до далекої Палестини. Там, під пекучим сонцем, серед пісків Святої Землі приховані брами в Едем – легендарний рай на землі. Прихопивши з собою старезного професора і його чарівну дочку, герой вирушає на пошуки міфічного біблійського саду.

Ср
20
січ.

2010 р.

Переглядів: (975) | Коментарі: (0) | 10.01.20
Автор: allgamenews



Рік випуску: 20 січня 2010
Жанр: Adventure
Розробник: Creativedream Studio
Видавець в Росії: Акелла
Тип видання: Ліцензія (Цифрова версія)
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Crack: присутній

Опис:

    «Євлампія Романова. Ніжний чоловік олігарха» - один з найпомітніших проектів 2009-го року серед пригодницьких ігор. Уявіть собі міс Марпл Агати Крісті на півстолітті помолодше і що живе у наш час в звичайному російському місті. Представили? Знайомтеся: Євлампія Романова, безтурботна і безпосередня персона з неабиякими детективними здібностями!

Чт
24
груд.

2009 р.

Переглядів: (961) | Коментарі: (0) | 09.12.24
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009 р.
Жанр: Adventure
Розробник: ANUMAN Interactive, MZONE STUDIO, SOLILAB
Видавець: Руссобіт
Тип видання: ліцензія
Мова ітерфейсу: Повністю Російський
Мова озвучення: Повністю Російська
NoCD/NoDVD: не потрібно

Опис:
Серед всіх священних реліквій, розсіяних по світлу, Святий Спис у всі часи був найбажанішим. Люди, в чиїх руках опиниться цей стародавній артефакт, яким, по легенді, був проткнутий Ісус Хрістос, стануть невразливими і братимуть перемоги в будь-яких битвах.
В розпал Другої світової війни ватиканського священика Беллармо Багатті чекає відповідальна місія: відшукати Святий Спис перш, ніж це зроблять німецькі загарбники. Результат найстрашнішої війни людства залежить від рішучих дій отця Беллармо Багатті і вашої допомоги!

Чт
24
груд.

2009 р.

Переглядів: (879) | Коментарі: (0) | 09.12.24
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Adventure
Розробник: Mambo Jambo
Видавець: Руссобіт
Тип видання: L
Мова ітерфейса: Повністю Російська
Мова озвучення: Повністю Російська
NoCD/noDVD: непотрібно

Опис:
160-річна таємниця, 30 примар з минулого і лише 24 години на те, щоб зібрати всі підказки разом! У цій містичній розповіді про таємничу і раптову смерть Едгара Алана По тобі належить зробити загадкову подорож по творах письменника. Збери всі підказки, свідчення свідків і спробуй розгадати таємницю смерті одного з найвідоміших американських письменників.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com