RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
21
черв.

2009 р.

Переглядів: (1009) | Коментарі: (0) | 09.06.21
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Розробник: Fusionsphere Systems
Видавництво: Новий Диск
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Присутня

Опис: З глибини століть до нашого часу донеслися слова похмурого пророцтва. Все частіше обрушуються урагани і землетруси на Землю, прокидаються вулкани. Катаклізми втручаються в життя людства. Чи просте це збіг, або природні явища пов'язані з діяльністю зловісної секти? У пошуках відповіді відважна Ніна Каленкова відправляється до Франції. Саме там героїня намагається розкрити таємницю стародавнього ордена. Приголомшливі пригоди, старі знайомі і нові персонажі, прекрасні барвисті локації - в продовженні знаменитої гри «Тунгус: Секретні матеріали»!

Ср
27
трав.

2009 р.

Переглядів: (1210) | Коментарі: (0) | 09.05.27
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Survival adventure
Розробник: Ice-pick Lodge
Видавництво: Новий диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Гра, що зачаровує, «Тургор» стала самим незвичайним проектом 2007 років. Вона завоювала безліч престижних винагород і підкорила серця гравців. Особливе управління за допомогою малювання, яскраві персонажі і вражаючий світ - все це перетворило «Тургор» на справжній витвір сучасного мистецтва. Тепер всім залицяльникам жанру survival action доступна нова версія цієї воістину унікальної гри.

«Тургор. Голос кольору» - результат спільної роботи студії Ice-pick Lodge і провідних європейських продюсерів. Артхаусний проект перетворився на вражаючу гру світового рівня. Змінам піддалося багато що: повністю перероблений сценарій, інакше налагоджений ігровий процес, вдосконалений баланс, а світ довкола гравця збагатився новими деталями і елементами. Знаменита гра з'являється перед вами в новій подобі!

Чт
14
трав.

2009 р.

Переглядів: (812) | Коментарі: (0) | 09.05.14
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Telltale Games
Видавництво: Telltale Games
Тип видання: ліцензія
Мова интерфейса: Английский, німецький, французький, італійський, іспанський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Присутня

Опис:
У новому епізоді Уоллес і Громіт вирішують відправитися відпочити на пляж, але істинно англійська погода з дощами і грозами не дозволяє вийти за поріг. Проте безжурним друзям нічого не варто влаштувати курорт прямо у себе удома!

Чт
23
квіт.

2009 р.

Переглядів: (1095) | Коментарі: (0) | 09.04.23
Автор: allgamenews

pic

Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Cranberry Production
Видавництво: Акелла
Платформа: РС
Тип видання:
ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: У комплекті (фікс экзешник). thx: 0x0007 + правильна топологія & Fstarforce 3.5

Опис:Європа, початок ХХ століття. Незвичайні виступи танцівниці по імені Мату Харі привертають увагу панів з найвпливовіших кругів. Одного дня серед глядачів з'являється секретний агент Оскар Самсонет. Спостерігаючи за екзотичним танцем, він розуміє, що Мату Харі ідеально личить на роль його шпигунки. Пристрасть до авантюр і легкі гроші залучають танцівницю, тому вона приймає його пропозицію. Використовуючи свій шарм, вона з легкістю взнає політичні і військові таємниці. Це залучає все більше уваги до її персони, і незабаром її життю починає загрожувати небезпека... Гра заснована на історії легендарної шпигунки початку ХХ століття. У 1905 році вона прославилася в Європі як виконавець екзотичних танців. Користуючись своїм успіхом, Мату Харі вельми близько познайомилася з багатьма впливовими людьми того часу. Під час Першої світової війни Мату Харі була арештована французькою розвідкою і звинувачена в шпигунстві на користь Німеччини.

Чт
02
квіт.

2009 р.

Переглядів: (937) | Коментарі: (0) | 09.04.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: GameCo Studios
Видавництво: Microids
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: німецький

Таблетка: Не потрібний

Опис:

Дія Still Life 2 розгортається в американському штаті Мен, де відбувається жахливе вбивство одного з жителів округу. Гірші припущення співробітниці федерального бюро, прибулої на місце злочину, збуваються: безжальний кат знову в справі. Проте цього разу розслідуванню заважає не тільки повна відсутність яких-небудь зачіпок, але і усюдисуща місцева журналістка Палома Хернандес, що вичікує момент для зустрічі з протагоністкой, щоб передати їй якісь відомості, які можуть допомогти в упійманні вбивці. 


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com