RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
10
груд.

2009 р.

Переглядів: (914) | Коментарі: (0) | 09.12.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3d / 3rd Person
Розробник : Telltale Games
Платформа: РС
Дата виходу: 9 грудня 2009 р.
Видавець: Lucasarts Entertainment
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: Присутня


Опис:
П'ята частина серії розповідей Tales of Monkey Island, яка розповість про неймовірні пригоди пірата Гайбраша Тріпвуда. Під час битви зі своїм заклятим ворогом, злим піратом Лечуком, наш герой волею випадку вивільняє підступне чаклунство шаманів. Воно викликає висип і загрожує перетворити всю команду на монстрів. Гра просто переповнена гумором і романтичними сценами і не змусить вас занудьгувати ні на секунду.

Нд
06
груд.

2009 р.

Переглядів: (887) | Коментарі: (0) | 09.12.06
Автор: allgamenews


http://i039.radikal.ru/0911/8b/7ca6682d1e47.jpg

Жанр: Adventure / Arcade
Розробник: Bit Blot
Мова інтерфейсу/озвучення: англійський + русифікатор тексту
Рік виходу: 2007
Таблетка: не потрібна

Маленький шедевр від незалежних розробників. За пару років дві люди створили справжній підводний світ, повний чудес і небезпек. По океану у пошуках рідних мандрує дівчинка Нажа. Від холодних непроглядних глибин до теплих течій, пронизаних сонячних світлом, від чагарників анемона до величних руїн покинутих міст - усюди чекають загадки і пригоди.  Нажа використовує нескладні чари і приймає разні вигляду. Стильна, барвиста графіка і ненав'язлива музика безповоротно затягують в гру, а продуманий сюжет і вишукані головоломки зробили б честь багатьом квестам. Aquaria може показатися дуже довгою або повільною; така ціна її настрою - медитативного, в чомусь навіть трагічного. Насправді, чарівники з Bitblot начаклували кращу пригодницьку аркаду останніх років, гідну спадкоємицю Another World і Ecco the Dolphin.

Пт
04
груд.

2009 р.

Переглядів: (790) | Коментарі: (0) | 09.12.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Adventure / 1st Person
Розробник: Darkling Room
Видавець: Iceberg Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Головній дійовій особі належить повернутися на Вокзал і в Отель Довертоун вже удруге. Нові таємниці чекають своєї розгадки. Нові жахи таяться в темних закутках. Старі будови ще більше занепали після вашого останнього візиту. Вам доведеться стежити за кожним вашим кроком, бо він може стати останнім. Частіше озирайтеся і вдивляйтеся в темноту, в якій поселилося щось страшне, зле і голодне.

Сб
28
лист.

2009 р.

Переглядів: (889) | Коментарі: (0) | 09.11.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Adventure
Розробник: Litera Laboratories
Видавництво: GFI
Видавець в Росії: Руссобит-м
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Присутня

Опис:
      Схід таїть в собі безліч дивовижних історій і легенд. Одна з них - міф про місто, що Літає, - повністю захопив розум Алладіна. Щоб дістатися до заповітної мети, його чекає ризикована подорож. В дорозі Алладіну зустрінуться добрі смішні персонажі і дивовижні звіри з арабських народних казок, які допоможуть юному героєві пройти всі випробування, подолати перешкоди і знайти своє місто мрії, що Літає

Пт
16
жовт.

2009 р.

Переглядів: (910) | Коментарі: (0) | 09.10.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade (Platform) / 3d / 3rd Person
Розробник: Vertigo Games
Видавництво: Iceberg Interactive
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Опис:

Археолог Адам Венчур вивчає реліквії в старовинному храмі тамплієрів. Він знаходить мемуари Чарльза Л'еро, лицаря, що брав участь в третьому хрестовому поході разом з Річардом Левове Сердце. Л'еро пише, що під час цього походу він знайшов старовинний сувій. Розшифрувавши його і усвідомивши, про що в нім ведеться мова, Л'еро попросив дозволу від'єднатися від війська, що йшло до Єрусалиму, і відправився поодинці на схід. Відшукавши в підвалах храму свит, Адам дізнається, що в нім на стародавній мові ведеться мова про таємничий лабіринт гротів і печер, ведучих до витоку чотирьох річок: Фісона, Геону, Тігра і Евфрата. Адже вони, не мало не багато, беруть початок в Едемському саду. Адам переконує корпорацію «Клерво» профінансувати його експедицію до місця зародження людства. Разом з ним в небезпечну подорож відправляються професор Жак Сент-омар (представник «Клерво» і за сумісництвом фахівець з античності і стародавніх мов), Евелін (подруга Адама) і його вірний собака.


Нд
27
вер.

2009 р.

Переглядів: (902) | Коментарі: (0) | 09.09.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Платформа: РС
Розробник: Frogwares Game Development Studio
Видавець: Focus Home Interactive
Видавець в Росії: CP Digital Games
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Англійський

Опис гри:
Нова частина пригод Шерлока Холмса перенесе нас до Англії зразка 1888-го року. Сюжет цілком присвячений пошукам лондонського маніяка, що вбиває повій в темних і страшних підворіттях. Поліція безсила, кількість смертей збільшується, а добра друкарня преса нарекла душогуба Джеком Потрошителем.

Але Холмс не дрімає - узявши з собою скрипку і курильну трубку, він відправляється шукати зачіпки, докази і інші корисні в розслідуванні речі, щоб дізнатися мотиви вбивці і вивести його на чисту воду. Звичайна справа для Холмса.

Сб
22
серп.

2009 р.

Переглядів: (1026) | Коментарі: (0) | 09.08.22
Автор: allgamenews



Рік випуску: 12 березня 2009 р.
Рік випуску в Росії: 19 серпня 2009 р.
Жанр: Adventure
Розробник: Cateia Games
Видавництво: Акелла
Платформа: РС


Опис:Legend of Crystal Valley - це Point'n'Click пригода, яка подарує вас довгимим годинами гри на десятках різних локацій, зустрічі з фантастичними персонажами і цікаві загадки. Красиві двомірні фони, оригінальні істоти і інтерактивні об'єкти змусять вас пригорнутися до екрану, поки ви не пройдете гру до самого кінця! 


Пн
17
серп.

2009 р.

Переглядів: (988) | Коментарі: (0) | 09.08.17
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Розробник: CITY Interactive
Видавництво: Новий Диск
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: російський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня


Опис:
Коли на вулиці міста виходить маніяк і множиться число звірячих вбивств, розібратися в дивних і кривавих подіях здатні лише агенти ФБР. Молода і амбітна Ніколь Боннетт знов вирушає на полювання за небезпечним злочинцем! Цього разу вона вступить в протиборство з Ляльководом, який обплутав своїми нитками беззахисних людей по обоє сторони Атлантики. Єдина зачіпка слідства - залишені біля тіл ляльки, одягнені по моді XVIII століття. Несподівані повороти сюжету, безліч локацій, зловісні загадки - в продовженні квеста, що вже здобув визнання залицяльників жанру.


Пт
31
лип.

2009 р.

Переглядів: (804) | Коментарі: (0) | 09.07.31
Автор: allgamenews




Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Telltale Games
Видавництво: Telltale Games
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: Англійський, німецький, французький, італійський, іспанський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: присутня

Опис:

  Уоллеса запрошують в старий міський клуб «Колюча Гущавина», що знаходиться в Ланкашірі. Оскільки друзі завжди разом, Громіт вирушає з Уоллесом, навіть не підозрюючи про можливу небезпеку руйнування їх мирного способу життя. У тому числі і сусідство, якому вони так дорожать.


Ср
15
лип.

2009 р.

Переглядів: (1012) | Коментарі: (0) | 09.07.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Розробник: Her Interactive
Видавництво: Her Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Найпопулярніша в світі дівчина-детектив Ненсі Дрю знов приступає до розслідування загадкового і украй заплутаного поділа! А все почалося з принадного дружнього запрошення. Відмінна ідея - провести пару днинок на одному з курортних острівців Багамського архіпелагу. Море, сонце, чудова компанія. Але подругу, яка і організувала поїздку, викрадають! Зловісний вимагач вимагає, щоб Ненсі відшукала давно загублені скарби - або нещасна Бесс ніколи не повернеться додому. Ось тільки злочинець не врахував, що наша героїня вже не раз брала верх в найвідчайдушніших ситуаціях. Знайти старовинний клад, розібратися з шантажистом і повернути подругу - для Ненсі Дрю лише питання часу! З вашою допомогою вона відшукає злочинця і спробує розгадати всі секрети і таємниці далекого тропічного острова.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com