RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
20
черв.

2009 р.

Переглядів: (1134) | Коментарі: (0) | 09.06.20
Автор: VeNoM


Розмір: 2,100 MB

Про фільм:Іллюмінати. Стародавній таємничий орден, що прославився в середні віки лютою боротьбою з офіційною церквою. Легенда далекого минулого? Можливо. Але - чому тоді на грудях убитого при загадкових обставинах ученого вирізаний саме символ іллюмінатов? Запрошений з Гарварду фахівець з символіки і його напарник, дочка убитого, починають власне розслідування - і незабаром приходять до неймовірних результатів.

Чт
18
черв.

2009 р.

Переглядів: (877) | Коментарі: (0) | 09.06.18
Автор: VeNoM



Розмір: 698 Mb
Про фільм: Мая - перша жертва манька-убийцы Куспа, який славиться тим, що приводить свої жертви на грань смерті, а потім знов повертає їх до життя, і так багато раз підряд. Вибравшись з коми, Мая розуміє, що володіє здатністю проникати в думки вбивці. Їй належить зануритися в пучину безумства маніяка, щоб зупинити злочини.

Чт
18
черв.

2009 р.

Переглядів: (962) | Коментарі: (0) | 09.06.18
Автор: VeNoM



Розмір: 694 MB
Про фільм: Дев'ять співробітників крупної компанії по створенню відеоігор відправляються в ліс на корпоративний захід. Проте змагання по пейнтболу перетворюється на гру на виживання, коли озброєна кульками з фарбою команда програмістів потрапляє до рук ватажка здичавілої расистської комуни...

Пн
15
черв.

2009 р.

Переглядів: (878) | Коментарі: (0) | 09.06.15
Автор: VeNoM



Розмір: 1.46 гб
Опис: В центрі Москви група оперативників під керівництвом майора Смирнова готує операцію по захопленню банди озброєних злочинців на чолі із загадковим і невловимим Германом. У жорстокій перестрілці варти порядку, що несподівано спалахнула, терплять принизливу поразку, а телевізійна знімальна група, що випадково опинилася на місці подій, знімає і передає в ефір репортаж про міліційне фіаско.Молодий і амбітний начальник PR-службы Котить Вербіцкая пропонує свій план порятунку «честі мундира»: московська міліція зможе відновити своє добре ім'я, перетворивши упіймання особливо-небезпечної банди на мультимедійне реалити-шоу. Але бандити, що потрапили під приціл телекамер, у боргу не залишаються - вони захоплюють заручників і починають свою власну трансляцію через інтернет.Війна між міліцією і злочинцями розгортається і на реальному світі, і у віртуальному просторі. Але є в цій війні ще одна сторона - Смирнов. Його не цікавлять медійні проекти - їм рухає відчуття довга і спрага мести.

Пн
15
черв.

2009 р.

Переглядів: (721) | Коментарі: (0) | 09.06.15
Автор: allgamenews



Розмір: 1,36 GB
Опис: В розпал парубочого вечора троє друзів втратили жениха. І це за 40 годин до весілля! Тепер їм доведеться відновити хід своїх думок, одурманених напередодні алкоголем, аби з'ясувати, що ж сталося.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (1019) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: VeNoM



Розмір: 700 мб
Опис: У російській глибинці, у станції Сап'яновий, на залізничному переїзді, працює Зіна Кудряшова. За надзвичайну схожість з легендарною Голлівудською зіркою, місцеві жителі прозвали її Монро. Та і сама Зіна упевнена, що це знак долі. Сафьяновськие мужики від Зінки балдеют, баби не знаходять собі місця, а подруги не можуть зрозуміти, - чому вона до цих пір одна? Але Зіна, - чи то жартома, чи то серйозно говорить, що чекає принца, - і вже точно це не Вася, - машиніст локомотива, ні шофер самоскида Леха. Правда є ще Сергій, - він недавно тут, працює на місцевій лісопилці, - мужик надійний, самотній, серйозний, - і в дочечці його дев'ятирічною Зіна душі не сподівається, - так що начебто все могло скластися, але.. Але дні летять, як швидкі поїзди, а Зіна все чекає когось. І цей хтось з'являється. Життя Монро, та і весь Сап'яновий, перевертається, коли одного разу на переїзд в'їжджає чорний джип.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (741) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: VeNoM



Розмір: 1.37 гб
Опис: Сюжет упакує в контейнери більшість експонатів Музею Природної історії і відправить їх до Смітсоніанський архів у Вашингтоні. Услід на місце прибуде охоронець Ларрі, серце якого виявиться розбитим історичною особою у виконанні Емі Адамс.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (1004) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: VeNoM



Розмір: 1.37 гб
Опис:
2018 рік від Різдва Христового. Джон Коннор — людина, чия доля — очолити Опір електронному мозку Скайнет і армії Термінаторів. Але в майбутнє, з вірою в яке він возращен, уклинюється таємничий Маркус Райт: незнайомець, чиї останні спогади малюють камеру смертників. Коннор повинен зрозуміти, хто такий Маркус — посланець майбутнього або такого, що врятувався з минулого. І на тлі підготовки Ськайнетом вирішального удару, Коннор і Райт вирушають в подорож, що приводить їх в саму серцевину операційної системи, що збунтувалася, де відкривається жахлива таємниця, що криється за
потенційним знищенням людства.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (878) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews



Розмір: 1,37 GB
Опис: Про фільм: Після фінальної бійки в першій частині фільму декілька членів Вест Хема і багаточисельні бійці Міллуола виявляються за гратами. Головні герої (Вест Хем) швидко розуміють всю жорстокість тюремного світу, постійно стикаючись там зі своїми ворогами з Міллуола, яких набагато більше. Футбол у в'язниці не менш популярний чим на волі, і перемога або поразки в  матчах дають переможцям такі блага як зайві відвідини душу або додатковий день для відвідин, програвші ж навпаки отримують додаткові покарання. Переповнювання у в'язниці наводить всіх до питання життя і смерті, і доля тепер зводить Вест Хем і Міллуол на футбольному полі. Нинішні ставки - найвищі за все їх життя, адже йдеться про життя і смерть. Гра почата...


Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (931) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews



Розмір: 1,36 GB
Опис: Головні герої картини - четверо маргіналів - трунар, колишній шахрай, колишній священик з суїциїдальними схильностями і стриптизерка, яких химерний збіг обставин зводить разом в святвечір. Ліотта зіграє звільнену після 25-річного висновку людину, що знайшла свою давно втрачену дочку.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com