RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (854) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews




Розмір: 1,37 GB
Опис: Що буде, якщо Ви отримаєте дарунок, який виконає всі Ваші бажання.
Дарунок, від якого Ви не зможете відмовитися, але за який Вам доведеться поплатитися.
Звичайному парубкові Максу Пітерсону доля підносить саме такий дарунок.
Його життя круто міняється .. Але, як довго він зможе насолоджуватися щастям, що привалило, і
якою ціною воно йому обернеться?

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (772) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews


Розмір: 1,384 MB
Про фільм: У сіквелі Чев Челіос має дати по вухам гангстерові, що викрав його незнищуване серце і що замінив його на годинниковий механізм, що працює від регулярного заряджання.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (823) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews


Розмір: 700 MB
Опис: Термін, що відбуває, в російській в'язниці американець Майк отримує шанс знайти свободу
якщо допоможе звільнити викрадену дівчину...


Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (837) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews

Розмір: 701 MB
Опис: Сара і Джіліан були кращими друзями впродовж настільки довгого часу, що навіть не можуть пригадати, коли їх дружба почалася. Життя двох дівчаток в невеликому містечку в Індіані, дуже різна: Сара є талановитою ученицею і спортсменкою, тоді як Джіліан є зіркою баламут. Не дивлячись на те, що дівчатка, так довго не можуть вирватися з невеликого міста, Сара приголомшена, виявивши, що Джіліан використовує Інтернет для задоволення чоловіків, з єдиною метою - знайти тих, хто покаже їй щось захоплює. Незабаром після цього, вона зникає, залишаючи Сарі лише журнал і зашифроване відео-повідомлення зі свого мобільного телефону. Сара залучає на допомогу Джаспера, резидента комп'ютерних геніїв, який таємно обожнює її. Сара занурюється з головою на пошуках Джіліан. Стежка веде цих два в темні секрети міста, де вони виявлять, чому ніхто не хоче, аби Джіліан знайшлася.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (779) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews


Розмір: 1,37 GB
Опис:

Фільм оповідає про проведене газетою розслідування вбивства політичного дослідника
міністра енергетики, що виявився коханкою. Нитки злочину наводять репортерів
до змови між британським урядом і представниками нафтовидобувної промисловості.

Нд
14
черв.

2009 р.

Переглядів: (711) | Коментарі: (0) | 09.06.14
Автор: allgamenews


Розмір: 1,36 GB
Опис: Після розтину «тимчасової капсули», в яку в 1959 група школярів помістила малюнки зі своїм баченням майбутнього, в руки до вчителя Джона Кестлеру потрапляє загадковий аркуш, зверху до низу списаний цифрами. У пошуках розшифровки вмісту аркуша, Кестлер встановлює загадковий зв'язок між цифрами і найбільшими світовими лихами, подіях на Землі за останніх 50 років. Якщо вірити цифрам, трагедій не уникнути і в майбутньому, лише тепер Кестлер знає, коли їх чекати. Але чи є можливість їм запобігти? І найголовніше: що буде, коли ланцюжок цифр кінчиться?

Сб
13
черв.

2009 р.

Переглядів: (880) | Коментарі: (0) | 09.06.13
Автор: allgamenews


Розмір: 4,68 GB
Опис: Літній злодій, що спеціалізується на крадіжці коштовностей, бере в напарники менш дослідного колегу, аби зробити грандіозне пограбування (мова піде про знамениті яйця Фаберже) в рахунок сплати боргу російської мафії.

Сб
13
черв.

2009 р.

Переглядів: (1004) | Коментарі: (0) | 09.06.13
Автор: allgamenews


Розмір: 3,59 GB
Опис
Молодий поліцейський Денні Кольт (Махт) повертається з того світла, аби стати Месником і навести лад в Централ-Ситі, де орудує Спрут (Джексон) - психопат-учений в масці, що вбиває всякого, хто побачить його обличчя.


Сб
13
черв.

2009 р.

Переглядів: (874) | Коментарі: (0) | 09.06.13
Автор: allgamenews


Розмір: 6,55 GB
Опис: Перед Агентом Інтерполу Люіс Селінджером і асистентом по юридичних питаннях Елеонор Вітман поставлено завдання - зрадити правосуддю один з найбільш могутніх банків світу. Збираючи докази нелегальних операцій, включаючи відмивання грошей, торгівлю зброєю, аж до дестабілізації урядових структур, агенти проводять розслідування від Берліна ка Мілану, від Нью-Йорка ка Стамбулу. Виявившись в епіцентрі гри по-великому, непохитна наполегливість і жадання справедливості вимушують їх поставити на карту все, у тому числі власні життя. Адже банк не зупиниться ні перед чим - навіть перед вбивством - аби продовжити фінансування війни і терору. Але банк - лише вершина айсберга в глобальній корупційній системі.

Сб
13
черв.

2009 р.

Переглядів: (926) | Коментарі: (0) | 09.06.13
Автор: allgamenews


Опис: Молоді друзі Уїтні, Майк, Річи, Аманда і Уейд заблукали в лісах біля покинутого табору «Кришталеве озеро». Коли їх цікавість узяла верх, вони вирішили відвідати те місце, де колись мешкав вбивця-психопат. Тим часом Трент запрошує друзів: Джену, Брії, Чеві, Челсі, Лоуренса і Нолана в його хатину, розташовану біля озера, на увікенд, повний сексу, випивки і наркотиків. Проте їх забавний уивікенд, мабуть, скоро переросте в кошмар після того, як самотній мандрівник Клей починає пошуки своєї зниклої сестри Уїтні, і молоді тінейджери незабаром виявляються віч-на-віч із злом, заново народженим, неймовірним, і вдосконаленим, його ім'я Джейсон Вурхіз!


1-10 11-20 ... 741-750 751-760 761-770
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com