RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Бойовики/Action

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
20
лип.

2009 р.

Переглядів: (952) | Коментарі: (0) | 09.07.20
Автор: VeNoM



Про фільм:
Неймовірно-захоплюючі пригоди невдахи-палеонтолога, його асистентки і красеня-гіда, які випадково знаходять дивний мир, заселений динозаврами і іншими австралопітекамі.
Розмір: 1.36 гб

Пн
20
лип.

2009 р.

Переглядів: (1087) | Коментарі: (0) | 09.07.20
Автор: VeNoM



Про фільм:
Третя частина захоплюючих пригод Фліна Карсена, в якій Фліну знов належить врятувати мир, але вже від загрозливого загальному спокою воскресіння Графа Дракули. Знаходячись у відпустці, Флін знайомиться із запаморочливою красунею Симоной, яка абсолютно несподівано для Фліна дізнається в нім Бібліотекаря і звертається до нього за допомогою. Разом вони намагаються випередити російського лиходія у пошуках Чаші Іуди, яка одна здатна воскресити до життя великого вампіра. 
Розмір: 1.59 Гб

Вт
14
лип.

2009 р.

Переглядів: (991) | Коментарі: (0) | 09.07.14
Автор: allgamenews



Опис:
2018 рік від Різдва Христового. Джон Коннор — людина, чия доля — очолити Опір електронному мозку Скайнет і армії Термінаторів. Але в майбутнє, з вірою в яке він возращен, уклинюється таємничий Маркус Райт: незнайомець, чиї останні спогади малюють камеру смертників. Коннор повинен зрозуміти, хто такий Маркус — посланець майбутнього або такого, що врятувався з минулого. І на тлі підготовки Ськайнетом вирішального удару, Коннор і Райт вирушають в подорож, що приводить їх в саму серцевину операційної системи, що збунтувалася, де відкривається жахлива таємниця, що криється за
потенційним знищенням людства.

Розмір: 1.37 гб

Пн
06
лип.

2009 р.

Переглядів: (799) | Коментарі: (0) | 09.07.06
Автор: VeNoM



Про фільм:
Події фільму відбуваються в 1990-х роках і розповідають про життя двох китайських іммігрантів, що живуть в Токіо.
Розмір: 1.37 GB

Нд
05
лип.

2009 р.

Переглядів: (825) | Коментарі: (0) | 09.07.05
Автор: VeNoM



Про фільм: Напарник поліцейського гине під час урагану Катріна, але одного разу з'являються свідоцтва того, що поліцейський міг бути убитим. Розслідування заводить детектива разом з новим партнером на саме дно кримінального миру.
Розмір: 1,397 MB

Пт
26
черв.

2009 р.

Переглядів: (767) | Коментарі: (0) | 09.06.26
Автор: VeNoM



Розмір: 694 мб
Про фільм:
Кіноадаптація знаменитої японською манги. Вампір, що працює на уряд, відряджається в спецшколу і виявляє, що один з учнів - замаскований демон.

Ср
24
черв.

2009 р.

Переглядів: (824) | Коментарі: (0) | 09.06.24
Автор: VeNoM



Розмір: 696 MB
Про фільм: "Безповоротний шлях" покаже нам останні дев'ять днів життя нетипових сильних чоловіків, які таємно організовуют групу, направленую на обезвреженіє наркотичного клану, создавшго епідемію наркотиків в країні.

Пн
22
черв.

2009 р.

Переглядів: (1270) | Коментарі: (0) | 09.06.22
Автор: VeNoM



Розмір: 1,399 MB
Про фільм: Пройшли два роки з тих пір, як юний Сем Уїтвікки врятував Всесвіт, запобігши глобальній битві між ворогуючими войовничими расами інопланетних роботів. Не дивлячись на свої героїчні подвиги, Сем залишається звичайним підлітком із звичайними проблемами - надходження в коледж і батьками. Зрозуміло, від'їзд буде важко сприйнятий кращим іншому, роботом - охоронцем Бамблбі.

Сб
20
черв.

2009 р.

Переглядів: (892) | Коментарі: (0) | 09.06.20
Автор: VeNoM



Розмір: 682 мб
Опис:Прекрасная Чунь-Ли, владеющая искусством восточных единоборств, поклялась отомстить… Планомерно, одного за другим она убивает главарей преступных группировок, виновных в гибели своего отца. "Уличный боец: Легенда о Чунь-Ли" - это боевичок, основаннный на видео игре компании Capcom. Новый фильм сфокусирован на женском персонаже, Чунь-Ли, и её путешествии к вершинам справедливости.

Пн
15
черв.

2009 р.

Переглядів: (878) | Коментарі: (0) | 09.06.15
Автор: VeNoM



Розмір: 1.46 гб
Опис: В центрі Москви група оперативників під керівництвом майора Смирнова готує операцію по захопленню банди озброєних злочинців на чолі із загадковим і невловимим Германом. У жорстокій перестрілці варти порядку, що несподівано спалахнула, терплять принизливу поразку, а телевізійна знімальна група, що випадково опинилася на місці подій, знімає і передає в ефір репортаж про міліційне фіаско.Молодий і амбітний начальник PR-службы Котить Вербіцкая пропонує свій план порятунку «честі мундира»: московська міліція зможе відновити своє добре ім'я, перетворивши упіймання особливо-небезпечної банди на мультимедійне реалити-шоу. Але бандити, що потрапили під приціл телекамер, у боргу не залишаються - вони захоплюють заручників і починають свою власну трансляцію через інтернет.Війна між міліцією і злочинцями розгортається і на реальному світі, і у віртуальному просторі. Але є в цій війні ще одна сторона - Смирнов. Його не цікавлять медійні проекти - їм рухає відчуття довга і спрага мести.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com