RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Бойовики/Action

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (954) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Йому потрібна була справедливість, а всі інші жадали тільки його крові. Засуджений на три роки за ненавмисне вбивство, автомеханик Френк Гібсон у в'язниці став випадковим свідком кривавого злочину наглядачів. Щоб врятувати своє життя, Френк здійснив втечу і дуже скоро зрозумів, що за злочином охоронців є його вірний замовник.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (2041) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Колишньому бійцеві британських силових структур доводиться забути про тихій розміряного життя відставники, коли його кращий друг опиняється в небезпеці.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1014) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм:
Колишній Темний Лорд Алан Хаддлстоун, відроджений з волі нинішнього Темного Лорда Девіда Этерингтона, збирається йти по шляху добра і справедливості. Для боротьби з вселенським злом Алан збирає команду творців добра в супергеройских костюмах. Одягнувшись сам у маску супергероя, Алан видає злочинних кланів і спецслужбам ім'я чинного Темного Лорда - і на Девіда Этерингтона починається жорстока полювання з боку всіх, кого він переслідував протягом тисячі років. Втім, Этерингтону не вперше змагатися відразу з усім світом.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1764) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Спеціальний агент британської розвідки MI-6 Елен Бінгем вже кілька років як на пенсії. Цей факт не заважає респектабельної пенсіонерці іноді змахувати пил з залежалого на полиці браунінга і братися за делікатні приватні замовлення. Клієнтам добре відомі безкомпромісні методи агента Бінгем: якщо хто попався на її шляху - пощади не очікується. На цей раз колишньої шпигунці необхідно розшукати красуню Кет, яка випадково захопила з елітної вечірки дещо які папери, не призначені для сторонніх очей. Тепер усім потрібна Кет.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (3193) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Нові пригоди Джека Горобця і його друзів Вілла Тернера і Елізабет Суонн. На цей раз Віллу та Елізабет доведеться об'єднатися з самим Капітаном Барбоссою для того, щоб відправитися на край світла і врятувати свого друга - Джека. Ситуація ускладнюється тим, що Елізабет потрапляє до сінгапурським піратам...

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1836) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм:
Дія фільму відбувається в Ярославлі в п'ятдесятих роках минулого століття. Головний герой, колишній слідчий УГРО Павло Хромов, був засуджений на вісім років за злочин, якого не скоював. Звільнившись, Павло дізнається, що його сестру вбили «Чорні вовки», - так провінційні жителі назвали організовану групу, яка тримає в страху все місто. На місці злочину, як чорну мітку, бандити залишають вовчу голову. Хромова належить знайти і знешкодити банду і повернути собі чесне ім'я капітана міліції.

Ср
26
жовт.

2011 р.

Переглядів: (2361) | Коментарі: (0) | 11.10.26
Автор: allgamenews


Про фільм:
«Все закінчиться»
У грандіозній останньому розділі битва між добрими і злими силами світу чарівників переростає в загальну війну. Ставки ще ніколи не були такі високі, а пошук притулку - настільки складний. І можливо саме Гаррі Поттеру доведеться пожертвувати всім у фінальному бої з Волан-де-Мортом. Чи здатний наш герой врятувати світ? І все закінчиться тут.

Ср
19
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1759) | Коментарі: (0) | 11.10.19
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм "Born to Race" (Що "народився, щоб мчатися") - розповідь про Дэнни Крюгере, молодого автогонщика, якого на кожному кроці підстерігають неприємності. Беручи участь в черговій гонці, він потрапляє в аварію. Тепер його доля - жити зі своїм батьком в невеликому містечку. Батько Дэнни, у минулому гонщик, що брав участь в чемпіонатах NASCAR, в силах допомогти синові, коли той вирішує взяти участь в місцевих змаганнях перегонів.

Ср
19
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1074) | Коментарі: (0) | 11.10.19
Автор: allgamenews



Про фільм:
Дія стрічки поміщена в епоху сегунов, а розповість картина про таємну місію деяких 13 вбивць знищити злого правителя, виконати яку виявляється не так-то просто, оскільки чисельність охоронців цього лиходія вдесятеро перевершує кількість людей, що роблять замах на його життя.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1089) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
У Всесвіті, настільки ж нескінченною, як і загадковою, багато століть існував загін воїнів, що володіють величезною силою. Захисники миру і справедливості, їх називають Корпус Зелених Ліхтарів. Братство воїнів, що поклялися захищати міжгалактичний закон, де кожен з них носить кільце, що дарує йому надздібності. Але коли новий ворог по імені Параллакс загрожує порушити рівновагу у Всесвіті, їх доля і доля Землі опиняється в руках новобранця, першої людини в історії загону - Хела Джордана.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com