RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Бойовики/Action

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
04
бер.

2011 р.

Переглядів: (773) | Коментарі: (0) | 11.03.04
Автор: VeNoM



Назва: Божевільна їзда
Оригінальна назва: Drive Angry 3D
Рік виходу: 2011
Жанр: фентезі, бойовик, тріллер
Режисер: Патрік Люссье
У ролях: Ніколас Кейдж, Ембер Херд, Уїльям Фіхтнер, Біллі Берк, Девід Морс, Тодд Фармер, Кріста Кемпбелл, Шарлота Росс, Том Аткинс, Джек Макги і ін.

Про фільм: В центрі подій герой, що йде по сліду негідників, що убили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи по узбіччях дороги трупи викрадачів.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (812) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: VeNoM



Назва: Шлях воїна
Оригінальна назва: The Warrior's Way
Рік виходу: 2010
Жанр: фентезі, бойовик, вестерн
Режисер: Снгму Лі
У ролях: Чан Дон Ган, Кейт Босворт, Джеффрі Раш, Денні Хьюстон, Метт Джілландерс, тоні Кокс, Ланг Ті, Еналін Радд, Маркус Хемілтон, Род Люїсих

Про фільм: Великий воїн Янг - жива легенда, народжена на полі бою. Він був такий сильний, що жодна армія не могла його перемогти.
Одного разу, знищуючи ворогів свого клану, самурай відмовився убити маленьку дівчинку, за що його чекає смертний вирок. З немовлям на руках він біжить в Нове Світло, до Америки і знаходить притулок в глухому містечку, жителі якого живуть в постійному страху перед бандою безжального Полковника. Але і тут минуле переслідує Янга. Він знову повинен оголити свій меч.

Вт
01
бер.

2011 р.

Переглядів: (529) | Коментарі: (0) | 11.03.01
Автор: allgamenews


Жанр: Бойовик, Фентезі, Пригодницький
Країна: Франція, Великобританія

Кіностудія / кінокомпанія: Davis-Films / Czech Anglo Productions / Wandering Star Pictures
Режисер: Майкл Дж. Бассетт

Сюжет:
По мотивах розповідей Роберта Ірвіна Говарда. Соломон Кейн — англійський солдат XVI століття, який усвідомив, що його жорстокі вчинки навіки прокляли його душу. Намірившись загладити свої гріхи, Кейн присягається жити в мирі та чесноті, але коли на землю ступають темні сили, йому не залишається нічого, як дати бій.


Вт
01
бер.

2011 р.

Переглядів: (570) | Коментарі: (0) | 11.03.01
Автор: VeNoM



Назва: Боєць
Оригінальна назва: The Fighter
Рік виходу: 2010
Жанр: драма, біографія
Режисер: Девід О. Расселл
У ролях: Марк Уолберг, Крістіан Бейл, Емі Адамс, Мелісса Лео, Мікки О'киф, Джек Макги, Мелісса Макмікин, Бьянка Хантер, Еріка Макдермотт, Джілл Квігг

Про фільм: Неймовірна, але реальна історія шляху до звання чемпіона світу боксера Мікки Уорда по кличці «Ірландець». Сходження Уорду було схоже на сходження легендарного Роккі. Хлопець з народу, між боями він трудився на дорожніх роботах. Переживши низку невдач і поразок, Мікки зумів знову повернутися на ринг, коли його тренером став звідний брат Діккі Еклунд, колишній боксер, кар'єра якого обірвалася із-за пристрасті до кокаїну. Допомога брата, любов офіціантки Шарлін, турбота матері і непохитна воля до перемоги дозволили Уорду зійти на світовий п'єдестал.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (541) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Країна: США
Жанр: бойовик, триллер, кримінал
Тривалість: 01:54:06
Переклад: Професійний (дубльований)
Субтитри: -
Режисер: Мішель Гондрі
В ролях: Сет Роген, Джей Чоу, Крістоф Вальц, Кемерон Діаз, Том Уїлкинсон, Девід Харбор, Едвард Джеймс Олмос, Джемі Харріс, Чад Коулмен, Едвард Ферлонг


Опис: Син медіа-магната «пропалює» своє життя у вічних п'янках і незліченних випадкових зв'язках. Але після несподіваної смерті отця він, нарешті, усвідомлює безцільність свого існування і вирішує все змінити. Разом з другом вони стають супергероями, які борються із злочинністю її ж методами, абсолютно не зважаючи на закон.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (606) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Назва: S.W.A.T.: Вогненна буря
Оригінальна назва: S.W.A.T.: Firefight
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик
Режисер: Бені Бум
У ролях: Гебрієл Махт, Роберт Патрік, Крістанна Локен, Ніколас Гонзалез, Карлі Поуп, Джанкарло Еспозіто, Шенон Кейн, Метт Бушнелл, Джіно Ентоні Песи, Елі Бардха і ін.

Про фільм: Сюжет будується на переводі лейтенанта Лос-Анджельської поліції Пола Катлера до Детройта, де він повинен натренувати команду місцевих спецназівців. Проте, рутинна місія виявляється пасткою, підстроєною державою одержимого генія, що охороняється, який вибрав Катлера своєю мішенню.

Нд
20
лют.

2011 р.

Переглядів: (849) | Коментарі: (0) | 11.02.20
Автор: VeNoM



Назва: Механік
Оригінальна назва: The Mechanic
Рік виходу: 2011
Жанр: бойовик, тріллер, драма
Режисер: Саймон Уест
У ролях: Джейсон Стетхем, Бен Фостер, тоні Голдуїн, Дональд Сазерленд, Джеф Чейз, Міні Анден, Джеймс Логан, Еді Дж. Фернандез, Джошуа Бріджуотер, Джон Макконнелл

Опис: Артур Бішоп - «Механік», високопрофесійний бездоганний кілер, який завжди працює по правилах, - «чисто» і без слідів. Така робота вимагає повного самовладання і безсторонності, і в своїй справі йому немає рівних. Бішоп завжди працював один, але йому довелося стати наставником молодого і відчайдушного Стіва. Методичний професіонал і імпульсний учень тепер на пару «усувають проблеми», але рано чи пізно вони зійдуться в смертельній сутичці.

Ср
16
лют.

2011 р.

Переглядів: (1102) | Коментарі: (0) | 11.02.16
Автор: allgamenews


Жанр: екшн, пригодницький, сімейний, фентезі | action, adventure, family, fantasy
Країна: США | USA

Кіностудія / кінокомпанія: Jerry Bruckheimer Films, Walt Disney
Режисер: Хойт Єтмен (Hoyt Yeatman)
Актори: Білл Наї (Bill Nighy), Сем Роквел (Sam Rockwell), Віл Арнетт (Will
Українською ролі озвучували : Тіна Кароль, Юрій Горбунов, Павло Шилько (dj Паша), Павло Костіцин, Григорій Герман

Сюжет:
Секретному загону спецагентів, що складається з кращих морських свинок доручена важлива урядова місія: гризуни повинні зупинити злісного мільярдера, що планує захопити весь світ за допомогою побутової техніки.


Пн
14
лют.

2011 р.

Переглядів: (502) | Коментарі: (0) | 11.02.14
Автор: VeNoM



Назва: Терміновість
Оригінальна назва: Urgency
Рік виходу: 2010
Жанр: бойовик
Режисер: Кантц / Kantz
У ролях: Брайан Остін Грін, Джеффрі Комбс, Ськотт Уїльям Уїнтерс, Лучана Карро, Девід Салліван, Джон Колтон, Шонт Бенджамин, Калеті Уїльямс

Про фільм: Повернувшись додому після чергових переговорів з потенційними замовниками, співробітник лос-анджелесськой фармацевтичної компанії тоні Уест виявляє, що його дружина викрадена, а за її благополучне повернення зловмисники вимагають 50,000 доларів протягом півтора годинників. Вимушений підкорятися, Тоні вирушає на пошуки грошей, проте незабаром розуміє, що викрадання пов'язане зовсім не з грошима.

Чт
10
лют.

2011 р.

Переглядів: (715) | Коментарі: (0) | 11.02.10
Автор: allgamenews


Жанр: бойовик, драма, трилер
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Europa Corp., Danny the Dog Prods Ltd., TF1 Films Production
Режисер: Луї Летерье
Актори: Джет Лі, Морган Фріман, Боб Хоскінс, Керрі Кондон, Вінсент Ріган, Ділан Браун, Темер Хассан, Майкл Дженн, Філліда Ло, Керол Енн Уїлсон

Сюжет:
Дені-пес - людина, навчена і підготовлена своїм господарем для звершень найстрашніших злочинів. У перестрілці Дені втрачає свого господаря і випадково потрапляє в сім'ю, де панує любов і спокій.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com