RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Бойовики/Action

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (993) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Солдат, повернувшись з війни в Афганістані, розкриває змову, в який залучена служба розвідки і банда наркоторговців.

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (2339) | Коментарі: (1) | 11.09.04
Автор: allgamenews



Про фільм:
Співробітники Х'юстонського урядової будівлі стають агресивні і схильні до вбивств після того, як терористи випускають секретний вірус. Державні службовці вводять карантин і закривають будівлю, щоб знищити інфекцію, проте невелика група, що зуміла не заразитися вірусом, намагається вибратися з карантину.

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (636) | Коментарі: (0) | 11.09.04
Автор: allgamenews




Про фільм:
Фільм занурить вас в небезпечний світ корупції і життя кримінальних покидьків сучасного Лондона, де нерухомість потіснила такого значного лідера торговельного ринку, як наркотики, а найактивнішими підприємцями стали злочинні угруповання. Але кожному, хто захоче провертати там свої справи, будь то дрібна сошка Раз-два або російський тіньової мільярдер Юрій Омовіч, доведеться спочатку домовитися з одним і тим же людиною - Ленні Коулом.

Нд
04
вер.

2011 р.

Переглядів: (602) | Коментарі: (0) | 11.09.04
Автор: allgamenews



Про фільм:
Приватний детектив Кондар «Ред» Маккрі, колишній поліцейський, розслідує справу про дивну самогубство висхідній реп-зірки. Досвідчений і проникливий, він відразу знаходить непрямі ознаки того, що співакові «допомогли» розлучитися з життям. Поліцейські, впевнені в зворотному, по старій дружбі дають реду 36 годин, щоб довести свою правоту. Розслідування приводить Реда і його помічницю Лисицю за лаштунки реп-індустрії, де йде жорстока війна за місце під сонцем....

Пт
15
лип.

2011 р.

Переглядів: (1775) | Коментарі: (1) | 11.07.15
Автор: allgamenews



Назва: Тачки 2
Оригінальна назва: Cars 2
Рік виходу: 2011
Країна: США
Жанр: бойовик
Режисер: Джон Лассетер, Бред Люіс
Сценарій: Бен Квін, Джон Лассетер, Бред Люіс

Про фільм: Блискавка Маккуїн і його друг Метр у новому високооктановому пригоді. Починається найважливіша і престижна у світі гонка, Світовий Гран-Прі, в якому буде визначений класний гонщик з усіх категорій - Формула-1, NASCAR, Le Mans.

Пт
08
лип.

2011 р.

Переглядів: (729) | Коментарі: (0) | 11.07.08
Автор: VeNoM



Назва: Будинок висхідного сонця
Оригінальна назва: House of the Rising Sun
Рік виходу: 2011
Країна: США
Випущено: Berkshire Axis Media
Жанр: бойовик, тріллер, драма
Режисер: Брайан Міллер, Брайан А Міллер
Сценарій: Чак Хастмайр, Брайан А Міллер
У ролях: Дейв Батіста, Емі Смарт, Домінік Пурселл, Денні Трехо, Крейг Фейрбрасс, Брайан Вандер, Арк Рой, Ораськин Тім, Філдс Дебра, Харрісон-лоу, Лайл Кейнаус
Тривалість: 01:27:36
Переклад: Російський Любительський (двоголосий)

Про фільм: Рей, екс-поліцейський, починає нове життя, прагнучи забути свої проблеми . Одним вечором, на очах Рея, пограбований бар, в якому він знаходився, і убитий син господаря закладу. Зважаючи на своє кримінальне минуле, ім'я Рея перше в списку підозрюваних. І перед ним нелегке завдання дійти до самої верхівки банди, що орудує в місті і очистити своє заплямоване ім'я.

Пн
04
лип.

2011 р.

Переглядів: (1421) | Коментарі: (0) | 11.07.04
Автор: allgamenews



Назва: Трансформери 3: Темний бік Місяця
Оригінальна назва: Transformers 3: Dark of the Moon
Рік виходу: 2011
Країна: США
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Режисер: Майкл Бей
Сценарій: Ерен Крюгер
У ролях: Шайа ЛаБаф, Джош Дюамель, Джон Туртурро, Тайріз Гібсон, Роузі Хантінгтон-Уайтлі, Патрік Демпсі, Кевін Данн, Джулі Уайт, Хьюго Вівінг, Кен Жонг

Про фільм: Для наших героїв настали сумні будні: Сем втратив Мікаелу, уряд випускає законодавчий акт про виселення Автоботів з Землі, а поки Мегатрон ховається після ганебної поразки Фоллю, Десептикон Шокуейв, правитель Кібертрона, готується нанести візит нашій планеті з зовсім не добрими намірами. Дія заключній частині трилогії цього разу охопить не тільки Землю, але й Місяць, темна сторона якої зберігає не менш темні таємниці.

Вт
28
черв.

2011 р.

Переглядів: (1242) | Коментарі: (0) | 11.06.28
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: Back to the Future
Назва: Цікаве про фільм: Назад в майбутнє
Рік виходу: 1985 (2006)
Жанр: Бойовик, Пригоди, Комедія, Сімейний, Фантастика
Режисер: Роберт Земекіс

Про фільм: Подорожі у часі - одна з ключових тем світової фантастики. Напевно, бажання змінити щось вже відбулася присутня в самій людській природі. Хто не мріяв «пере-ігать» власні помилки, невдачі, проколи? .. Але що спричинять подібні зміни, яким стане наше «рідне» сьогодення, якщо трохи виправити минуле?

Пн
27
черв.

2011 р.

Переглядів: (755) | Коментарі: (0) | 11.06.27
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011.
Країна: США.
Жанр: Бойовик, трилер, драма, кримінал.
Тривалість: 2:03:43.
Переклад: дублювання (Звук з CAMRip)

Режисер: Джастін Лін.
Продюсер: Він Дизель, Майкл Фоттрел, Ніл Х. Моріц.
Сценарій: Кріс Морган, Гері Скотт Томпсон.

Опис: Колишній поліцейський Брайан О'Коннером разом з бувалим лихачів Домініком Торетто зовсім трохи захопилися життям поза законом. Після того, як Брайан і Міа Торетто звільнили Домініка, вони не ризикують довго затримуватися на одному місці, тому що є бажаною метою порядком незадоволених копів.

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (988) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2001
Країна: США
Жанр: бойовик, трилер, драма, військовий
Тривалість: 1:45:48
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер: Джон Мур
Продюсер: Джон Девіс, Стефані Остін, Алекс Блум
Сценарій: Джим Томас, Джон Томас, Девід Велос

Опис: Молодий лейтенант ВПС США Кріс Бернетт, один з кращих військово-морських льотчиків, по життю мріє про те, щоб йому випав шанс взяти участь у справжніх бойових діях замість того, щоб спостерігати за тренуваннями своїх колег. Проте його командир, адмірал Рейгарт вважає, що Кріс ще не готовий ... Та і бойових дій-то особливо якось не передбачається.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com