RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
05
груд.

2010 р.

Переглядів: (554) | Коментарі: (0) | 10.12.05
Автор: allgamenews


Жанр: Комедія, Мелодрама
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: New Line Cinema
Режисер: Геррі Маршалл
Актори: Тейлор Лотнер, Джессіка Альба , Джулія Робертс , Енні Хетеуей , Ештон Катчер , Бредлі Купер , Джессіка Біл , Ерік Дейн, Дженіфер Гарнер , Емма Робертс , Джо Джонас , Тейлор Свіфт , Патрік Демпсі , Джеймі Фокс , Куін Латіфа , Джордж Лопез , Гектор Елізондо , Тофер Грейс

Сюжет:
Долі багатьох закоханих і самотніх сердець в Лос-Анджелесі переплітаються в очікуванні одного єдиного Дня — Дня Всіх Закоханих — Дня Святого Валентина.


Сб
04
груд.

2010 р.

Переглядів: (1232) | Коментарі: (0) | 10.12.04
Автор: allgamenews


Жанр: комедія, романтичний
Країна: США, Ірландія

Кіностудія / кінокомпанія: Universal Pictures, Spyglass Entertainment, Birnbaum/Barber, BenderSpink, Octagon Films; мейджор – Universal Pictures International (UPI)
Режисер: Ананд Такер
Актори: Емі Адамс, Мет’ю Ґуд, Адам Скотт, Джон Лайґоу, Ноель О’Донован

Сюжет:
Згідно з ірландською легендою, раз на чотири роки, у високосний рік, 29 лютого, дівчина, яка опинилась в Ірландії з коханим, котрий ніяк не наважиться освідчитись їй, може сама запропонувати йому руку й серце. Саме це вирішує зробити декоратор квартир Анна Бреді (Адамс), яка їде за коханим з Бостона в Дублін...


Сб
04
груд.

2010 р.

Переглядів: (904) | Коментарі: (0) | 10.12.04
Автор: allgamenews


Жанр: сімейний, комедія, бойовик
Країна: США, Австралія

Кіностудія / кінокомпанія: Village Roadshow Pictures
Режисер: Бред Пейтон
Актори: Джеймс Марсден, Нік Нолті, Крістіна Епплгейт, Кет Уїльямс, Бетт Мідлер, Ніл Патрік, Харріс Шон, Хейс Уоллес, Шоун Роджер, Мур Джо Пантольяно

Сюжет:
У старому як світ протистоянні кішок і собак одна з'їхала з розуму, котяча особа зайшла занадто далеко. Кітті Галор, в минулому агент шпигунської організації МЯУС, вийшла з підпорядкування й замислила диявольський план, щоб не тільки притиснути до кігтей своїх собачих недругів, а й завдати поразки своїм колишнім котячим соратникам і прибрати у свої загребущі лапи владу над світом.


Сб
20
лист.

2010 р.

Переглядів: (745) | Коментарі: (0) | 10.11.20
Автор: allgamenews



Жанр: бойовик, комедія, кримінальний
Країна: США
Режисер: Роберт Швентке
У ролях: Брюс Вілліс, Джон Малковіч, Морган Фріман, Хелен Міррен, Мері-Луїз Паркер, Карл Урбан, Брайан Кокс, Річард Дрейфусс, Ребекка Піджон, Кріс Оуенс

Сюжет / опис фільму:
Екс-агент ЦРУ Френк Мозес (Брюс Вілліс), що живе тихим і спокійним життям, несподівано стає об'єктом полювання організації, в якій прослужив багато років. Намагаючись з'ясувати, що ж стоїть за замахом на його життя, Френк звертається по допомогу до своїх колишніх колег-товаришів по службі. Незважаючи на поважний вік, герої фільму збираються довести, що у них ще є порох у порохівницях.

Нд
29
серп.

2010 р.

Переглядів: (672) | Коментарі: (0) | 10.08.29
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: Комедія
Тривалість: 2:00:59
Переклад: Любительський (двоголосий)

Опис: Під час щорічної відпустки на Багамах збираються чотири сімейні пари відпочити, а заодно і обговорити свої сімейні взаємини. Тижневий відпочинок переривається прибуттям колишнього чоловіка однієї з дам. Колишній чоловік Майк сподівається зруйнувати новий шлюб своєї благовірної і повернути її собі.
Інші сім'ї починають розуміти, що їхній шлюб теж не застрахований від зрад і зради. Поступово наростає напруга і недовіра один до одного, що призводить до незвичайного повороту подій. Сімейне життя кожної пари тепер висить на волосині, і по приїзду додому, вони повинні вибрати: звинуватити чи один одного або повірити і пробачити.

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (905) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Країна: США
Жанр: Комедія
Тривалість: 2:22:08
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Тип релізу: Ліцензія
Режисер: Денніс Дуган
Продюсер: Янсі Деррінджер Бенкс, Беррі Бернарді, Аллен Коверт
Сценарій: Адам Сендлер, Фред Вульф
Бюджет: $80 млн
Прем'єра в світі: 24 червня 2010

Опис:
Через тридцять років після випуску зі школи, п'ять хороших друзів знову збираються разом на уїк-енд з нагоди Дня Незалежності.

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (722) | Коментарі: (0) | 10.08.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США, Франція
Жанр: комедія, драма
Тривалість: 1:52:18
Озвучування: Професійне (багатоголосе)
Режисер: Олів'є Даан / Olivier Dahan
Сценарій: Олівьє Даан / Olivier Dahan

Опис: Історія колишньої співачки, прикутою до інвалідного крісла. Разом зі своїм другом вона подорожує в Мемфіс - обидва герої сьорбнули чимало горя по життю, але завжди залишалися підтримкою одне для одного.

Пт
20
серп.

2010 р.

Переглядів: (882) | Коментарі: (0) | 10.08.20
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: комедія, мелодрама, драма
Тривалість: 1:36:29
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер: Джош Гордон, Уілл Спек

Опис: У всьому Нью-Йорку не було ближче друзів, ніж ріелтор-невротик Воллі і чарівна Кессі. Проте коли Кессі зважиться на штучне запліднення, донором вона вибере надійного і одруженого красеня Роланда ... Кращі друзі вирішують відзначити цю вечіркою, де Уоллі напивається до непристойності ...

Ср
18
серп.

2010 р.

Переглядів: (767) | Коментарі: (0) | 10.08.18
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: Франція, Монако
Жанр: комедія, мелодрама
Тривалість: 105 хв.
Переклад: Професійний (повне дублювання) [Звук з CAMRip]

Опис: Пропалений дамський угодник Алекс затіває на пару з сестрою цікавий бізнес: він розбиває небажані для клієнтів романтичні спілки. Справа йде як по маслу, поки Алексу не трапляється по-справжньому складне замовлення йому доручено розлучити воістину ідеальну пару.

Ср
18
серп.

2010 р.

Переглядів: (878) | Коментарі: (0) | 10.08.18
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Країна: Росія
Жанр: комедія, мелодрама
Тривалість: 91хв.
Режисер: Мгер Мкртчян
Продюсер: Геворг Нерсісян, Аркадій Григорян, Армен Медведєв
Сценарій: Мгер Мкртчян

Опис: Йому 37, їй 17. Він ще молодий і гарний собою, фліртує з її однокурсницями, викликаючи у дочки бурхливе обурення. Вона приводить в будинок своїх шанувальників, які доводять батька до сказу. І все ж, батько й дочка люблять і розуміють один одного. Але в житті їх маленької сім'ї з'являється несподіваний персонаж. Що робить батько, коли дочка закохана в його партнера по бізнесу?


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com