RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Пригодницькі / Adventure

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1017) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Ця захоплююча і повна пригод історія відбувається з птахами, що живуть у місті. Звичайний горобець Хуан раптом відчув себе унікальним і в що б те не стало намагається це довести своїм родичам. А красуня-канарейка Фефі-хоче стати вільною і відлітає з клітки, намагаючись почати нову, незалежне життя. Адже свобода-це так природно для птахів!

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1034) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
Страшна хвороба, що перетворює людей на зомбі, вирвалася на свободу, і світ звалився відразу. Біда підкралася нечутно і до приватної академії Фудзімі, лише деякі школярі і вчителі змогли розпізнати її і бігти від натовпу живих мерців. Дороги вижили розійшлися. У центрі сюжету - доля тісної групи, мимовільний лідер якої, 17-річний Такасі Комура, готовий на все, щоб врятувати подругу дитинства Рей Міямото. По дорозі на волю до них приєднуються інші учні - президент клубу кендо Саекі Бусудзіма, фанат зброї Кота Хірано і самозваний геній Сая Такагі. Поповнивши ряди ще й шкільною медсестрою Сідзукой Марікавой, втікачі вириваються в місто - а там все тільки гірше.
Кінець світу швидко зриває маски, показуючи, хто тримається друзів, а хто готовий штовхнути падаючого; хто хоче просто вижити, а хто бажає ще й половити рибку в каламутних водах Апокаліпсису. Такасі і компанія незабаром переконуються, що часом небезпечніше за все не зомбі, а такі ж «товариші по нещастю». Героям доведеться пройти прискорений курс суворої науки виживання, щоб знайти рідних і близьких і не втратити надію. Треба жити далі, а надія завжди буде!
Бонус до ексклюзивного обмеженому виданню сьомого тому манги.

Сб
05
бер.

2011 р.

Переглядів: (610) | Коментарі: (0) | 11.03.05
Автор: VeNoM



Назва: Час звіра
Оригінальна назва: Le poil de la bete
Рік випуску: 2010
Жанр: Пригоди
Режисер: Філіппе Ганьон
У ролях: Вівіан Одягнений, Гийом Леме-тріверж, Жілль Рено, Патріс Робітайл, Марк Бопре, Антоні Бертран, Мірріан Бруле, Мартін Дебрюї

Опис:
1965 рік в Новій Франції в той час, коли частина Канади була колонізована Францією. Джозеф Куте втікає з в'язниці, щоб уникнути шибениці. Переслідуваний солдатами, він ховається в синьйори Буфо, під ім'ям Єзуїт, де більшість чоловіків чекають "дочок короля". (Французькі жінки, яких послали до Канади, щоб знайти чоловіка.) Вночі Джозеф дізнається, що існують перевертні, які тероризують село. Крім того, він закохується в одну з "дочок короля" Мері Лаботт, на якій ніхто не бажає одружуватися. І тепер, щоб захистити свою кохану і врятувати село, він починає полювання на перевертнів...

Ср
23
лют.

2011 р.

Переглядів: (611) | Коментарі: (0) | 11.02.23
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Країна: США, Австралія
Слоган: «Єдиний порятунок - глибина»
Жанр: трилер, драма, пригоди
Тривалість: 1:44:22
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Режисер: Алістер Грірсон / Alister Grierson
У ролях: Річард Роксбург (Frank), Різ Уейкфілд (Josh), Йоан Грифіт (Carl), Еліс Паркінсон (Victoria), Деніел Уіллі (Crazy George), Крістофер Бейкер (JD), Елісон Кретчлі (Judes), Крамер Кейн (Luko ), Ендрю Хансен (Dex), Джон Гарвін (Jim Sergeant), Шон Деннехі (Chopper Pilot), Nea Diap (Kastom Shaman)

Опис: Група дайверів робить дуже ризиковану експедицію у найбільшу систему печер на Землі - неймовірно красиву і майже недоступну.
Несподіваний тропічний шторм змушує їх спуститися глибоко в печери. Єдиний порятунок для дослідників - знайти невідомий другий вихід до моря, долаючи шалену стихію бурхливих вод, підступні пастки підземель і смертельний жах...

Пн
10
січ.

2011 р.

Переглядів: (1427) | Коментарі: (0) | 11.01.10
Автор: allgamenews


Жанр: пригодницький, фентезі
Країна: США

Кіностудія / кінокомпанія: Fox 2000 Pictures
Режисер: Кріс Коламбус
Актори: Логан Лерман, Брендон Т. Джексон, Александра Даддаріо, Джейк Абель, Шон Бін, Пірс Броснан, Стів Куган, Розаріо Доусон, Ума Турман та ін.

Сюжет:
В основу фільму покладено першу книгу Ріка Ріордана із серії "Персі Джексон та олімпійці". Головний персонаж - американський підліток, який дізнався, що він являється сином грецького бога Посейдона.


Нд
07
лист.

2010 р.

Переглядів: (991) | Коментарі: (0) | 10.11.07
Автор: allgamenews


Жанр: бойовік, прігодніцькій, трилер 
Країна: США 

Кіностудія / кінокомпанія: Twentieth Century Fox Film Corporation, Dune Entertainment, Stephen J. Cannell Productions 
Дистриб'ютори в Україні: Геміні 
Режисер: Джо Карнахан (Joe Carnahan) 
Актори: Лайам Нісон (Liam Neeson), Бредлі Купер (Bradley Cooper), Джессіка Біл (Jessica Biel), Квінтон "Шалений" Джексон (Quinton 'Rampage' Jackson), Шарлто Коплі (Sharlto Copley), Патрік Вілсон (Patrick Wilson), Джеральд МакРейні (Gerald McRaney), Генрі Черні (Henry Czerny), Юл Васкез (Yul Vazquez), Брайан Блум (Brian Bloom) 

Сюжет: 
Повнометражна версія серіалу 80-х РОКІВ «Команда А». Останній вариант истории, написань Джейсоном Ротуеллом, обертається довкола групи ветеранів Війни в Іраці. Також їх розшукують озброєні сили США у звінуваченні в злочіні, якого Герої НЕ здійснювалі. Ховаючісь від переслідування, смороду встігають допомагаті ображенім І слабким. Новизну старій истории додаються залучені в нетто нафтові ватажка та лазерні Технології. 

Сб
06
лист.

2010 р.

Переглядів: (1098) | Коментарі: (0) | 10.11.06
Автор: allgamenews


Оригінальна назва: The Expendables
Жанр:екшн, пригодницький
Режисери: Sylvester Stallone
У ролях: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis
Мова: українська (дубльований переклад)
Рейтинг IMDB: 7,4/10 (25812 голосів)

США посилає в Корзу, — одну з країн Південної Америки, п'ять найманців для знищення місцевого диктатора. При цьому, ніхто не піклується про те, що вони повинні вижити: їх посилають на вірну загибель, використовуючи, як гарматне м'ясо...


Пт
17
вер.

2010 р.

Переглядів: (1116) | Коментарі: (0) | 10.09.17
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Тривалість: 2:20:01
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Тип релізу: Ліцензія
Режисер: Харольд Цварт

У ролях: Джейден Смит, Джекі Чан, Тараджі П. Хенсон, Жунгуан Ю, Джаред Міннс, Йі Жао

Опис: Дванадцятирічний Дре Паркер разом з матір'ю-одиначкою переїжджає з Детройта в незнайомий Пекін, не знаючи мови та місцевих традицій. Тут він зустрічає китайську дівчинку Мей Ін. Проте окрім її батька, не схвалює їх дружбу з-за культурних забобонів, на його шляху встає банда хуліганів на чолі з Ченом, що володіє мистецтвом кунг-фу. Єдиний спосіб перемогти його - зустрітися з ворогом на наближення грандіозному турнірі бойових мистецтв. У цьому хлопчикові вирішує допомогти знавець бойових мистецтв містер Хан.

Пн
30
серп.

2010 р.

Переглядів: (1508) | Коментарі: (2) | 10.08.30
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США
Жанр: пригоди
Тривалість: 1:29:50
Переклад: Любительський (двоголосий)

Опис: До 100-річчя початкового рейсу знаменитого лайнера приурочили вихід у море сучасного розкішного кора *** «Титанік 2». Він повинен пройти той самий шлях, що і його попередник. Але в дорозі його чекає небезпека - цунамі переміщує айсберг і він опиняється на шляху лайнера. Пасажири і члени екіпажу повинні боротися, щоб уникнути сумної долі.

Вт
27
лип.

2010 р.

Переглядів: (996) | Коментарі: (0) | 10.07.27
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Країна: США, Великобританія
Жанр: бойовик, фентезі, драма, пригоди
Тривалість: 118 хв.
Переклад: Авторський
Озвучка: одноголосий закадрова
Режисер: Луї Летерьє
Продюсер: Кевін Де Ла Ной, Вільям Фей, Лінн Харріс
Сценарій: Тревіс Бічем, Філ Хей, Метт Манфреді
Бюджет: $125 млн
Прем'єра в світі: 1 квітня 2010

Опис: Персей, син бога, вихований людиною, не зміг захистити свою родину від Аїда, мстивого повелителя підземного світу. Тепер йому вже нема чого втрачати, і він добровільно погоджується очолити небезпечну місію, щоб отримати перемогу над Аїдом до того, як той відбере владу у Зевса і випустить демонів підземного царства на Землю. Очолюючи загін безстрашних воїнів, Персей відправляється в ризиковану подорож по лабіринту заборонених світів.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com