RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Фентезі / Фантастика

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
22
квіт.

2011 р.

Переглядів: (637) | Коментарі: (0) | 11.04.22
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Країна: США
Жанр: фантастика
Тривалість: 1:22:16
Переклад: Професійний (багатоголосий, закадровий)

Режисер: Гріфф Ферст
Продюсер: Кеннет М. Бедіш, Деніел Льюїс, Бред Сауфвік
Сценарій: Charles Bolon, Jennifer Iwen, Ерік Міллер
Прем'єра в світі: 25 червня 2011
У ролях: Річард Танн, Джефф Чейз, Крісті Суонсон, Д.Б. Суїні, Роберт Дави, Ленс Е. Ніколс, Ерік Браун, Маркус Лайл Браун, Софі Синіз, Чарльз Харельсон

Опис: Відкрито купальний сезон на чудових озерах Атчафалайя. Перед фестивалем тут збирається багато молодих людей і сімей з дітьми. У ніч перед святом чудовиська вийшли з болотистої частині озер. Нічого не підозрюючих людей чекає справжній жах, адже їх чекає зустріч з істотою, подібного якому ніхто ніколи не бачив!

Ср
20
квіт.

2011 р.

Переглядів: (8498) | Коментарі: (0) | 11.04.20
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2011
Країна: США
Жанр: фентезі, драма
Тривалість: ~ 59 хв
Переклад: професійний багатоголосий закадровий (LostFilm)
Режисери: Тімоті Ван Паттен, Брайан Кірк, Даніель Мінахан, Алан Тейлор
У ролях: Шон Бін (лорд Еддард Старк), Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністеров), Марк Едді (Роберт Баратеонов), Микола Костер-Вальдано (Джеймі Ланністеров), Мішель Фейрлі (Кейтілін Старк), Олена Хіді (Серсея Ланністеров), Емілія Кларк (Дейенеріс Таргаріен), Іен Глен (сир Джьорі Мормонт), Ейдан Гіллен (петіро Бейліш)


Опис: До кінця підходить час благоденства, і літо, що тривало кілька десятиліть, згасає. Навколо осередку влади Семи королівств, Залізного трону, зріє бунт, і в цей непростий час король вирішує шукати підтримки у друга юності Еддарда Старка (Шон Бін). У світі, де все - від короля до найманця - рвуться до влади, плетуть інтриги й готові встромити ніж у спину, є місце і шляхетності, співчуття і любові. Між тим, ніхто не помічає пробудження темряви з легенд далеко на Півночі - і лише Стіна захищає живих на південь від неї.

Вт
12
квіт.

2011 р.

Переглядів: (695) | Коментарі: (0) | 11.04.12
Автор: allgamenews



Країна
: Норвегія
Студія: Film Fund FUZZ, Storm Rosenberg
Жанр: фентезі, пригоди, сімейний
Рік випуску: 2009
Світова прем'єра: 13 листопада 2009
Дата виходу DVD: 17 березня 2011, «Містерія Звуку»
Тривалість: 1:22:57
Переклад: Професійний (дубльований) [Ліцензія]
Субтитри: немає

Режисер: Катаріна Лаунінг, Роар Утхауг / Katarina Launing, Roar Uthaug

У ролях: Сімен Баккен, Сигвей Бое, Николин Урсин Еріхсен, Лілліан Лідерса, Карре Хеллум, Фінн Шо

Опис:
Блюроуз - це принцеса царства гномів, розташованого далеко в норвезьких горах. Невелика спільнота гномів відповідає за перехід між денним
світлом та нічною темрявою. Цей проміжок називається чарівним часом і створюється за допомогою чарівного срібла, яким володіють тільки ці гноми. Але ось срібло вкрадено іншими гномами і людьми, і світ занурюється у вічну ніч.

Нд
13
бер.

2011 р.

Переглядів: (991) | Коментарі: (0) | 11.03.13
Автор: VeNoM



Назва: Час відьом
Оригінальна назва: Season of the Witch
Рік виходу: 2010
Жанр: фентезі, драма, пригоди
Режисер: Домінік Сена
У ролях: Ніколас Кейдж, Рон Перлман, Стівен Кемпбелл Мур, Стівен Грем, Ульріх Томсен, Клер Фой, Роберт Шиен, Крістофер Лі, Ребека Кенеді, Ендрю Хефлер

Про фільм: XIV сторіччя. У Европе лютує чума. Винуватицею смертоносної біди визнають беззахисну дівчину, підозрюючи її в чаклунстві. Вмираючий кардинал просить лицаря Бемена доставити відьму в далеке абатство, де її чари мають бути зруйновані. Семеро верхових і віз із залізною кліткою, в якій заточена обвинувачена, відправляються в небезпечну подорож. Скоро лицарі усвідомлюють, що їх миловидна супутниця, і, правда, - не людина, а само породження пекла. Воїнів чекає жорстока битва з такими духами зла, яких вони не могли собі представити навіть в найжахливіших кошмарах.

Сб
12
бер.

2011 р.

Переглядів: (939) | Коментарі: (0) | 11.03.12
Автор: VeNoM



Назва: Інопланетне вторгнення: Битва за Лос-Анджелес
Оригінальна назва: Battle: Los Angeles
Рік виходу: 2011
Жанр: фантастика, бойовик, тріллер
Режисер: Джонатан Лібесман
У ролях: Аарон Екхарт, Бріджет Мойнехен, Мішель Родрігес, Майкл Пенья, Рамон Родрігез, Корі Хардрікт, Джіно Ентоні Песи, Шаффер Сміт, Джеймс Хироюки Ліао, Ноель Фішер і ін.

Про фільм: Землю намагається захопити інопланетна цивілізація, винищуючи все живе на своєму шляху. По всьому світу починається широкомасштабна битва людства за виживання. Загону морських піхотинців доручено звільнити обложене місто ангелів від таємничих і смертоносних тварюк.

Ср
09
бер.

2011 р.

Переглядів: (502) | Коментарі: (0) | 11.03.09
Автор: VeNoM



Назва: Шина
Оригінальна назва: Rubber
Рік виходу: 2010
Жанр: жахи, фантастика, драма, комедія
Режисер: Квентін Дюпе
У ролях: Стівен Спінелла, Джек Плотник, Уїнгз Хаузер, Роксана Меськида, Етан Кон, Чарлі Кунц, Деніел Куїнн, Девін Кину, Хейлі Холмс, Хейлі Ремм

Опис: Герой картини - несподівано оживша автомобільна шина, у якої є не тільки ім'я (Роберт), але і молода кохана. Почавши свої безцільні поневіряння, гума раптом виявляє у себе здатність руйнувати все на своєму шляху, що невідомо звідки узялася. Побачивши одного разу гору товаришів, що горять, вона вирішує направити свою агресію на помсту людству.

Сб
05
бер.

2011 р.

Переглядів: (600) | Коментарі: (0) | 11.03.05
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Країна: США
Жанр: фантастика, бойовик, тріллер, пригоди
Тривалість: 02:05:08
Переклад: Любительський (двоголосий)
Режисер: Джозеф Косинськи / Joseph Kosinski
У ролях: Джеф Бріджес (Kevin Flynn / Clu), Гаррет Хедлунд (Sam Flynn), Олівія Уайлд (Quorra), Брюс Бокслейтнер (Alan Bradley / Tron), Джеймс Фрейн (Jarvis), Бо Гарретт (Gem), Майкл Шин (Castor / Zuse), Серінда Свон (Siren #2), Йайа Дакоста (Siren #3), Елізабет Метіс (Siren #4), Юрісж Киць (Half Faced Man), Конрад Коутс (Bartik)

Опис: Сем Флінн, технічно обдарований 27-річний син Кевіна Флінна, починає розслідувати зникнення свого батька і виявляється втягнутим в той же світ жорстоких програм і гладіаторських ігор, в якому його батько жив впродовж 20 років. Разом з помічницею Кевіна батько і син пускаються в ризиковану подорож за життям по тій, що вражає погляд кібер-вселенну, яка стала ще досконалішою і надзвичайно небезпечнішою.

Чт
03
бер.

2011 р.

Переглядів: (684) | Коментарі: (0) | 11.03.03
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2004
Країна: США, Великобританія, Італія
Жанр: Фантастика, бойовик, пригоди
Переклад: Професійний (дубльований) + оригінальна (англійська) аудіодоріжка
Субтитри: російські, англійські

Режисер: Керрі Конран / Kerry Conran

У ролях: Джуд Лоу / Jude Law /, Гвінет Пелтроу / Gwyneth Paltrow /, Анджеліна Джолі / Angelina Jolie /, Джованні Рібізі / Giovanni Ribisi /, Майкл Гембон / Michael Gambon /, Бай Лінг / Bai Ling /, Омід Джалілі / Omid Djalili /, Лоуренс Олів'є / Laurence Olivier /, Тревор Бекстер / Trevor Baxter / ..

Опис: Дія розгортається в Нью-Йорку 1939 року. Молода журналістка дізнається про те, що всесвітньо відомі вчені пропадають при нез'ясованих обставинах. Об'єднавшись з досвідченим пілотом і шукачем пригод, вона намагається порушити плани божевільного, що прагне оволодіти світом

Пн
28
лют.

2011 р.

Переглядів: (677) | Коментарі: (0) | 11.02.28
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Країна: США, Німеччина, ПАР
Жанр: фантастика, пригоди
Тривалість: 1:27:13
Переклад: Професійний (багатоголосий)
Режисер: Мікаел Саломон

У ролях: Шон Бін, Аннабелль Уолліс, Сем Клафлін, Корі Севьер, Елінор Томлінсон, Джессіка Хайнс, Пол Хемпшир, Ден Херст

Опис: Майбутнє настало. Тут немає ні зорельотів, ні хмарочосів, ні модного одягу, ні високого мистецтва. Людство зазнало краху. Після тисяч років еволюції воно опинилося на самому дні! Тепер наше місце існування - джунглі, що таять небезпеку на кожному кроці. Збиваючись у зграї, вцілілі люди намагаються просто вижити. 

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (927) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Назва: Я - Четвертий
Оригінальна назва: I Am Number Four
Жанр: Фантастика, бойовик, тріллер
Рік виходу: 2011
Режисер: Ді Джей Каруз
У ролях: Алекс Петтіфер,тімоті Оліфант,тереза Палмер,діанна Агрон,каллен Маколіффі,кевін Дюран,джейк Абель, Джеф Хочендонер,патрік Сибіс,грег Таунлей...

Опис: Звичайний з вигляду підліток Джон Сміт насправді - один з останніх мешканців далекої планети, що вижили. Джон вимушений ховатися від страшних ворогів, посланих знищити його, йому доводиться міняти імена, постійно переїздить з місця на місце зі своїм опікуном Генрі. У різних городках і в різних школах Джон завжди був новачком без минулого, але одного разу він знайшов місце, яке зміг назвати будинком: у маленькому містечку в Огайо Джон зустрів свою любов. Тепер йому належить відкрити в собі унікальні здібності, битися із стародавніми і страшними ворогами свого народу і усвідомити своє дивовижне призначення.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com