RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1399) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Тим, кого вже нудить від морталкомбатов, теккенов і стритфайтеров, студія Twelve Games пропонує скуштувати екзотики. Представляємо вашій увазі Martial Arts: Capoeira - файтинг, заснований на капуэйре - бразильському національному бойовому мистецтві. У списку features значаться дюжина рож з прокачиваемыми характеристиками (б'ємося, заробляємо гроші, біжимо до тренера), популярні арени по всьому світу, п'ять ігрових режимів і записані за допомогою мокапа руху реальних бійців.

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2773) | Коментарі: (1) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: OMSI є дуже реалістичним симулятором автобусів для домашніх ПК . Він переносить вас до Західного Берліна в кінці 80-х, щоб покататися на автобусі лінії 92, яка простягається на 11 кілометрів в район Шпандау. Візьміть на себе роль водія автобуса по вулицях Берліна. У грі є автобус MAN двоповерховий SD200 і SD202 різних років випуску.

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2150) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews


Опис: Mafia 2: режисерську версію фільму перенесе вас на вулиці кримінального світу Америки після закінчення Другої Світової Війни. І накриє безліч небезпечних пригод і цікавих, захоплюючих історій того непростого часу. Вам належить стати Віто Скалетта , іммігрантом з острова Сицилія, який намагається створити собі ім'я і заробити повагу на вулицях Empire Bay. Разом з його вірним другом і компаньйоном Джо Барбаро, він швидко вливається в члени могутньої кримінальної сім'ї

Нд
27
лист.

2011 р.

Переглядів: (2521) | Коментарі: (2) | 11.11.27
Автор: allgamenews


Опис: Коли здобута перемога і вороги покояться в землі, що робити далі? Де шукати нову мету і сам сенс існування? У пошуках відповідей на ці питання майстер-ассасин Еціо Аудитора відправляється на схід, на батьківщину свого великого предка Альтаіра, де шукає сліди загубленої бібліотеки ордена Ассасинов. Це повне небезпек подорож обіцяє бути повним винаходів і відкриттів. Шлях приводить його в Константинополь, серце Оттоманської Імперії, де зростаюча армія Тамплієрів загрожує стабільності регіону. Але що може армія закутих у залізо лицарів-хрестоносців проти безжалісного і безшумного вбивці...

Нд
27
лист.

2011 р.

Переглядів: (1947) | Коментарі: (0) | 11.11.27
Автор: allgamenews




Опис: Присвячена Середньовіччя серія Stronghold прославилася завдяки гармонійному поєднанню елементів, властивих різних жанрів. Будівництво замків і поселень, управління політикою та економікою своїх територій, захоплюючі битви за участю сотень воїнів в режимі реального часу - все це збережено і доповнено новими можливостями в Stronghold 3, створеної з використанням сучасних технологій. Через десять років після подій оригіналу, Вовк зміг обдурити смерть і, пройшовши хворобливе лікування, став навіть більш жорстоким і спритним.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (6357) | Коментарі: (5) | 11.11.16
Автор: allgamenews


"The Run" - змагання змагання, ставка в яких неймовірно висока. Єдиний спосіб вижити - першим завершити небезпечну подорож з Сан-Франциско в Нью-Йорк. Ніяких обмежень швидкості. Ніяких правил. Ніяких друзів. У протистоянні сотням відчайдушних гонщиків на найнебезпечніших трасах доведеться розраховувати лише на власний водійська майстерність і рішучість.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (8342) | Коментарі: (1) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Гра створена з прицілом на "дорослу" аудиторію, млеющую від виду добротних рольових і бойових систем. Натхнення розробники черпали як з книг професора Толкієна, так і з кінотрилогії, знятої Пітером Джексоном. Знайомі персонажі, локації і міфологія - будуть. Але сюжет не буде повторювати все те, що нам розповідали в десятці інших однойменних проектів, а сконцентрується на "новій історії і небачених раніше пригоди на просторах Средиземья". Окремо варто відзначити "інноваційний онлайновий режим" і кооператив, який дозволить трьом гравцям створити своє "Братство Кільця" і відправитися на смертний бій з силами Саурона.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1593) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: NCIS The Video Game - ігрова адаптація популярного телесеріалу NCIS: Naval Criminal Investigative Service. Гравцям дається можливість побувати в ролі знаменитих героїв і провести свої власні розслідування, повні несподіваних ситуацій і різких поворотів сюжету.
Сюжет гри доклали руку творці самого телесеріалу, так що складність розслідування вбивств, шпигунства і випадків тероризму в NCIS The Video Game відповідає тому, що розвивається на екранах телевізорів.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (2863) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис:
The Elder Scrolls V: Skyrim оповідає про майбутнє Тамриэля. Після вбивства короля Скайрима імперія опинилася на межі катастрофи. Навколо потенційних претендентів на престол згуртувалися нові союзи і розгорівся конфлікт. Але долі було цього мало, і незабаром, як і передбачали Стародавні Сувої, у світ повернулося майже забуте зло - жорстокі і нещадні дракони. Тепер майбутнє Скайрима в руках драконорожденного - людини, якого в жилах тече кров легендарних чудовиськ.

Пт
04
лист.

2011 р.

Переглядів: (1080) | Коментарі: (0) | 11.11.04
Автор: allgamenews


Опис: Ви - один з Вартових Нибии, роботизований захисник планети від вторгнень раси Вихору. Зважаючи на вашій унікальній здатності знову і знову вибухнути у будь-який невідповідний момент, вас постійно тримали в стазисе. Черговий напад застало уряд зненацька, хоча і це не змусило їх скористатися вашими небезпечними услугами.По чистій випадковості Ви прокидаєтеся...
Вибуховою old-school екшн-платформер,в якому присутня: 12 величезних рівнів, безперервний,екшн можливість установки "апгрейдів", маса секретів і веселий сюжет.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com