RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
16
лист.

2008 р.

Переглядів: (1517) | Коментарі: (0) | 08.11.16
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Розробник: Crystal Dinamics
Видавництво: Eidos Interactive
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: multi
Таблетка: Не потрібна

Опис: Тисячу років назад жерці народу майя створили календар. По ньому обчислювалися сонячні і місячні затемнення, відповідно до нього приносилися криваві жертви грізним богам, з його допомогою присвячені могли відкрити брами в світ духів і спілкуватися з давніми предками. Але могутня колись цивілізація лягла, а разом з останніми жерцями стародавнього народу пішла в забуття і таємниця календаря. Чутки про нього пережили століття, його шукали іспанські конкістадори і священики, чаклуни і авантюристи. Але лише одна людина здатна подолати що кишать дикими звірами джунглі і спуститися в загублене місто майя - прославлена розкрадачка гробниць. Її звуть Лара. Лара Крофт.

Нд
16
лист.

2008 р.

Переглядів: (1059) | Коментарі: (0) | 08.11.16
Автор: VeNoM



Видавець: Konami
Розробник:The Collective
Жанр: Action
Таблетка: присутня
Мова інтерфейсу: англійський

Опис: Silent Hill: Homecoming розповідає про те, як якийсь Олексій Шеферд повертається в своє рідне місто Шефердс Глен. Повернувшись, він дізнається про загадкове зникнення рідного брата і батька. Олексій тут же вирушає на пошуки рідних, але завдання виявляється не з легенів. Щоб знайти зниклих родичів, героєві належить подолати свої найстрашніші кошмари, знайти розгадку таємничих подій і протистояти неймовірному Злу, яке, як виявилось, захопило його близьких. Врешті-решт Шеферд виявляється на вулицях міста Сайлент Хилл. Вони лише здаються порожніми. Насправді все місто - це обитель зла. Повернутися назад ви зможете лише після того, як розгадаєте страшну таємницю озера Толюка. Чи зможе Олексій вижити і знайти брата і батька?

Сб
08
лист.

2008 р.

Переглядів: (1212) | Коментарі: (0) | 08.11.08
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2008
Розробник: Treyarch
Видавництво: Activision
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Присутня

Опис:
У 1944 році перемога союзників вже не викликає сумнівів. Результат війни передрішений, але гітлерівці і японські солдати як і раніше стоять на смерть. Остання стадія великого

протистояння наближається, і гравець опиниться в епіцентрі подій. Дві напружені і шалено затягуючі кампанії пройдуть на островах Тихого океану і на розтерзаних артилерією вулицях Берліна.

На атолах розвернулася справжня бійня - десятки тисяч нащадків самураїв перетворили пляжі, пальмові гаї і скелі в неприступну оборонну систему. Висадка американських військ обернулася справжнім кошмаром. Кожен міліметр берега прострілюється з кулеметів і знарядь, з осередків і окопів ночами лунає відчайдушний крик: «Банзаааай!», і сотні солдатів прагнуть скинути ворога в морі в самогубних атаках. Ніхто не просить пощади, не дивлячись на колосальну нерівність в силах. Хоробрі американські хлопці горять бажанням помститися за приниження перших років війни і рвуться вперед, незважаючи на втрати.

Пн
27
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1582) | Коментарі: (0) | 08.10.27
Автор: VeNoM



Рік випуску: 28 жовтня 2008 року
Жанр: RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: Bethesda Softworks
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: присутня

Опис:
Продовження культового ролевого серіалу, події якого розгортаються в світі, що пережив ядерну війну.

Війна... Війна завжди залишається війною, і ніколи не міняється. В кінці двадцять першого сторіччя боротьба за нафтові родовища спровокувала конфлікт між США і Китаєм. Дипломатична суперечка незабаром переросла в озброєне протистояння двох наддержав, яке тривало лічений годинник.

Хто першим запустив ракети, так і залишилося загадкою. Земля перетворилася на випалену пустелю. Не було ні що програли, ні переможців. Лише небагато чим вдалося врятуватися від згубної радіації в спеціальних притулках, збудованих незадовго до катастрофи, що вибухнула. Почалася нова епоха в історії людства...

Чт
23
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1129) | Коментарі: (0) | 08.10.23
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person/Horror
Розробник: EA Redwood Shores
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Таблетка: присутня

Пн
20
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1761) | Коментарі: (0) | 08.10.20
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: Simulators
Розробник: Eagle Dynamics
Видавництво: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібний

Пн
20
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1543) | Коментарі: (2) | 08.10.20
Автор: allgamenews



Платформа: ПК
Мова: Англійський
Видавець: Konami
Розробник: Konami
Жанр: Simulator



Нд
19
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1294) | Коментарі: (0) | 08.10.19
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: Racing (Cars) / Simulator / 3D
Розробник: SimBin Development Team
Видавництво: Atari
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Поклонників Турінга цього разу чекає подорож в Шведський Чемпіонат STCC, що зібрав під своїми прапорами кращих, скандінавських майстрів Турінга, - Тед Б'ерк, Фредерік Екблум, Роберт Далгрен, Ян "Спалах" Нільсон і багато інших, гучні імена, добре відомі на території Скандинавії, всі вони взяли безпосередню участь в створенні нової гри. Завдяки отриманій інформації і даним, розробникам з SimBin вдалося в точності, до найдрібніших подробиць відтворити геометрію непростих Шведських трас, додати їм реальну зовнішність навколишнього середовища.Також в грі крім всім, добре знайомих: Alfa Romeo 156, BMW 320si e90, BMW 320i e46, Chevrolet Lacetti, Honda Accord EURO-R, Seat Leon, будуть представлені і нові автомобілі: Audi A4, Peugeout 308, Volvo C30, Volvo S60. Розфарбовування всіх автомобілів в точності передаватиме зовнішність реальних автомобілів Чемпіоната STCC 2008-го року. Як гонки підтримки Чемпіонату STCC, в грі буде представлений моно-кубок на автомобілі Chevrolet Camaro, що проводиться спільно з уїкендом основного Чемпіонату STCC.

Нд
19
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1832) | Коментарі: (6) | 08.10.19
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: fps
Розробник: Ubisoft
Видавництво: Ubisoft
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу:англійський
Таблетка: присутня

Опис: Ви -  найманець, покинутий в ту, що роздирається війною і малярією африканську країну.

Ваше завдання: знайти і знищити збройового барона, для якого ця війна непогане джерело доходу.

Проти вас діє ціла армія озброєних до зубів професіоналів.

Раптовість, винахідливість і точний розрахунок -  ваша основна зброя на цій війні.

Довгожданне продовження нашумевшего Far Cry переверне ваші уявлення про екшенах від першої особи: повна свобода дій, більше 50 квадратних кілометрів карти, унікальних погодних і атмосферних ефектів, реалістична модель штучного інтелекту -  на базі однієї з самих довершених графічних технологій на сьогоднішній день.

Нд
12
жовт.

2008 р.

Переглядів: (1205) | Коментарі: (0) | 08.10.12
Автор: allgamenews




Рік випуску: 2008
Жанр: Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський, французький, італійський, іспанський
Таблетка: Присутня

Опис: Друга Світова Війна. Сто перша Повітряно-десантна Дивізія знову в бою в тилу ворога.

Ви знов зустрінетеся із знайомими по попередніх іграх серії Brothers in Arms персонажами H сержантами Метом Бейкером і Джо Хартстоком I і візьмете участь в тій, що наймасштабнішій десантує операцій часів Другою світовою I операції "Market-Garden”.

Безпрецедентна графіка і унікальний геймплей допоможуть вам відчути себе в шкурі справжнього десантника.


1-10 11-20 ... 831-840 841-850 851-860
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com