RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
04
лист.

2011 р.

Переглядів: (1792) | Коментарі: (0) | 11.11.04
Автор: allgamenews


Опис:
Симулятор залізниці. Ви можете не тільки кататися на поїздах в ролі машиніста, але і повністю створити свій світ, в якому все буде відбуватися за вашими правилами.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (2924) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
Коли людство опинилося перед загрозою знищення від зіткнення Землі з гігантським астероїдом, лідери всіх націй прийняли рішення створити спеціальні ковчеги, в яких обрані б знайшли притулок глибоко під поверхнею планети... Саме вони повинні відродити життя на Землі, після того, як мине небезпека. Ви потрапили в число обраних. Через роки після катастрофи ковчеги відкрилися, і ви опинилися в світі, який сильно відрізняється від колишнього.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1496) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
Перегони без правил на вулицях міст майбутнього ЛОС-АНДЖЕЛЕС, ПАРИЖ, ТОКІО. Кожну ніч на вулицях Лос-анджелеса, Парижа і Токіо найхитріші гонщики змагаються за звання кращого стрітрейсера планети. Вибирайте автомобіль або мотоцикл за власним смаком і беріть участь в неймовірному змаганні.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1524) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Величезний місто посеред просторів океану виявився останньою надією людства. Тут, у секретних лабораторіях, створюються технології, які здатні перетворити пустелі в райські кущі й повернути назад морські хвилі, що затопили більшу частину суші. У всякому разі, так кажуть - і, як правило, цього вірять. Але є й інша точка зору на порятунок планети. Навіщо витрачати дорогоцінні ресурси, якщо можна просто знищити зайві шість або сім мільярдів людей, покінчивши з перенаселенням з допомогою тотального геноциду?

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1378) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
Worms Crazy Golf - нова гра в серії Worms. На цей раз забавні черв'ячки вирішили взяти в лапки ключки і вирушили підкоряти поля для гольфу. У Worms Crazy Golf їм належить пройти 3 поля, на кожному з яких по 18 лунок. Що, здавалося б, простіше - ганяти м'ячики за 2D-полів... Однак не забувайте, що в головне ролі - хробаки, а отже, слово "crazy" потрапило в компанії не випадково. Розробники приділили особливу увагу збереженню зв'язку з брендом Worms

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1382) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
"Вам належить пробитися через орди нових ворогів, щоб знайти древнє абатство, що зберігає давно забутий секрет - велике скарб азунитов". Крім локації і міні-кампанії, в гру додали унікальних ворогів, зброю і обладунки, нові здібності та вміння. Максимальну планку розвитку героя підняли до 35-го рівня. А ще є можливість перерозподілити всі раніше набрані очки умінь.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1356) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Все пекло вирвався назовні!!! The Haunted - це динамічний екшн від третьої особи з елементами хоррору, зосереджений на кооперативному проходження. Ваша мета - зачистити прокляті місця і пережити нападу пекельного brat. У грі є кілька багатокористувацьких режимів, таких, як "Виживання", "Демони проти людей" і "Демонизация".

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1994) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Присвячена Середньовіччя серія Stronghold прославилася завдяки гармонійному поєднанню елементів, властивих різних жанрів. Будівництво замків і поселень, управління політикою та економікою своїх територій, захоплюючі битви за участю сотень воїнів в режимі реального часу - все це збережено і доповнено новими можливостями в Stronghold 3, створеної з використанням сучасних технологій.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1561) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Легіонери століттями захищали народ Еб, поки їх не зрадили і трохи не знищили цілком і повністю. І ось, в Еб знову повернулися злі сили, і люди знову звернулися до вже трохи залишилися в живих Легіонерам за захистом своєї раси. Відгукніться чи ви на їх прохання, будучи спадкоємцем легіону? Все залежить тільки від вас!

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1272) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Всіма улюблений симулятор "Royal Envoy" повертається до нас, але вже у вигляді продовження під назвою "Royal Envoy 2". Недалекоглядні і нерішучі правителі перетворили колись багате і процвітаюче графство в руїни. Тільки у Ваших силах відновити колишню славу цього живописного місця. Пройдіть всі 63 рівня і вирішіть головоломки, щоб повернути мир і спокій в ці землі. Прекрасна графіка і незвичайні локації припадуть до смаку всім шанувальникам цього жанру.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com