RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
27
лют.

2011 р.

Переглядів: (790) | Коментарі: (0) | 11.02.27
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2011
Жанр: Strategy (Manage / Business / Real-time) / 3D
Розробник: Colossal Order Ltd.
Видавництво: Paradox Interactive

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Мова озвучення: Російська / Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Будь-який сучасний місто швидко прийде в занепад без продуманої і розвинутої транспортної системи, яка повинна функціонувати чітко і безперебійно. Спробуйте себе в ролі керівника транспортом однією з чотирьох європейських столиць - Відня, Гельсінкі, Берліна чи ж Амстердама. Відстежуйте зміни потреб населення в засобах пересування в період з 1920 по 2020 рік і тримайте під контролем всі види громадського транспорту - від автобусів і трамваїв до метро і електричок, щоб отримувати від них максимальний прибуток і забезпечувати при цьому комфорт для пасажирів.

Нд
27
лют.

2011 р.

Переглядів: (715) | Коментарі: (0) | 11.02.27
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2011
Жанр: Action, RPG, 3D.
Розробник: Electronic Arts
Видавництво: Maxis
Версія: 5.2.0.42
Мультіплеєр: Є
Тип видання: Бета / Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Безліч чужих світів є гравцям завдяки грі Darkspore! Галлактіка в небезпеці, адже полчища мутантів атакують з усіх боків. Зволікати не можна, шанси на порятунок залишилися лише у декількох світів і завдання вашої команди - відбити напад інопланетних загарбників! Повержені вороги також picpicпомогают у боротьбі з інопланетянами - із залишків тіл можливо сконструювати генетичне зброю, що є живим організмом. Збирайте частини тіл вбитих і створіть своє озброєння.

Нд
27
лют.

2011 р.

Переглядів: (746) | Коментарі: (0) | 11.02.27
Автор: allgamenews


Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D
Розробник: Eden Games
Видавництво: Atari
Видавець в Росії: n/a-n/a
Тип видання: Lossless RePack
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Пігулка: Ушита "RELOADED / SKiDROW v.086.5"

У цьому гоночному симуляторі вдало поєднуються традиційні риси серії Test Drive і характерні особливості онлайнових ігор. Завдяки цьому світ Test Drive Unlimited 2 максимально динамічний і різноманітний: гравців чекає чимало приємних сюрпризів і захоплюючих випробувань.


Нд
27
лют.

2011 р.

Переглядів: (699) | Коментарі: (0) | 11.02.27
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2011
Жанр: Arcade (Shoot'em up)
Розробник: Brightside Games
Видавництво: Ubisoft Entertainment

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Присутня

Опис: Гра Zeit2; зроблена в стилі класичних двовимірних сайдскроллінгов-стрілялок, де головне завдання гравця - стріляти у все, що рухається, і постаратися ухилитися від снарядів противника. Проте цього разу розробники реалізували в проекті невикористовуваний раніше в цьому жанрі трюк з можливістю перемотування часу. У міру проходження, гравці зіткнуться з 8 унікальними босами, а для більш успішного протистояння натовпам ворогів є можливість поліпшувати озброєння.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (1166) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Дата виходу: 27 січня 2011
Жанр: Strategy (Real-time / Grand strategy) / Top-down
Мультиплеєр: (16) LAN, Internet
Розробник: Eversim
Видавець: Mindscape
Тип видання: Repack
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита

Опис: "Rulers of Nations" - це геополітичний симулятор сучасного світу. Гравці грають за глав держав і урядів (президентів, королів, прем'єр-міністрів)... ) тих країн, які вони вибрали на початку гри. Вони можуть проявити ініціативу в декількох областях - економічній, соціальній, військовій, внутрішній і зовнішній політиці, сфері навколишнього середовища, культури і так далі Представлені всі країни світу, з їх змінними і їх власними режимами функціонування.
Гра включає фази для економічного управління, торгівлі, військової гри, будівництва, шпигунства, симуляції і політичних маніпуляцій. 

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (848) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Дата виходу: 25 лютого 2011
Жанр: Strategy (Manage/busin. / Real-time) / 3d
Розробник: Colossal Order
Видавець:
Тип видання: Repack
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібна 

Опис: Будь-яке сучасне місто швидко прийде до занепаду без продуманої і розвиненої транспортної системи, яка повинна функціонувати чітко і безперебійно.
Спробуйте себе в ролі керівника транспортом однієї з чотирьох європейських столиць - Відня, Хельсінкі, Берліна або ж Амстердама. Відстежуйте зміни потреб городян в засобах пересування в період з 1920 по 2020 рік і тримаєте під контролем всі види суспільного транспорту - від автобусів і трамваїв до метро і електричок, щоб отримувати від них максимальний прибуток і забезпечувати при цьому комфорт для пасажирів.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (788) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Дата виходу: 16 лютого 2011
Жанр: Strategy (Manage / Busin. / Real-time) / 3D
Розробник: Realmforge Studios
Видавець: Акелла
Тип видання: Repack
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита

Опис: Ви, великий чарівник, що вибрав життя на затишному і далекому від мирської метушні підземному світі. У темних лабіринтах ваших володінь мешкають такі тварюки, один вид яких здатний убити селянина на місці. Але саме вони і є ваші справжні друзі і союзники. Адже ваша колишня подружка вас зрадила, і ви опинилися на самому дні місцевої ієрархії - у верхньому підземеллі, куди табунами ходять мисливці до чужого добра. А у вас - золоті жили виснажуються, наймані охоронці деруть втридорога, та ще боси ганяють туди-сюди з дрібними дорученнями. Але у вас в рукаві ще не один туз про запас. Помста буде солодкою. Якщо нікого не убив, не замучив - вважай, день пропав дарма.

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (788) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / Add-on (Standalone) / 3d / 1st Person
Розробник: Homegrown Games
Видавець: Jowood Entertainment
Тип видання: Repack
Мова озвучення: Англійська
Мова тексту: Англійська / Російська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Ласкаво просимо у світ вічного болю - всесвіт ігор Painkiller. На цей раз тільки два герої можуть врятувати Небеса від повного знищення: Деніел і демон Беліал повинні об'єднатися і покласти край епічного конфлікту між раєм і пеклом. Нова Володарка Безодні наділена силами всіх попередніх лідерів пекла разом узятих, і вона має намір продовжити війну до переможного кінця. Її легіони зможе зупинити лише напружена і кривава битва. Чи зможете ви вижити, відображаючи нескінченні атаки кошмарних створінь і жахливих демонів?

Сб
26
лют.

2011 р.

Переглядів: (1252) | Коментарі: (0) | 11.02.26
Автор: VeNoM



Дата виходу: 25 лютого 2011
Жанр: Add-on (Standalone) / Strategy (Real-time) / 3d
Розробник: Digitalmindsoft і Best Way
Видавець: 1C
Локалізатор: 1C
Тип видання: Repack
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Вшита

Опис: Самостійне доповнення до знаменитої військово-історичної стратегії.
У новій грі знаменитої серії її поклонники візьмуть участь в найбільших боях Другою світовою, командуючи військами СРСР, США, Великобританії, Німеччини або ж Японії. Окрім многопользовательських режимів, добре знайомих по попередніх проектах, увазі гравців пропонуються нові варіанти битв, зокрема командні.
У боях гравці зможуть не тільки командувати цілою армією, але і, управляючи танком, крушити ворожі зміцнення, або ж, виступивши в ролі простого піхотинця, прикривати відхід товаришів з автоматом в руках, що дозволяє зануритися в атмосферу військового часу. 

Ср
23
лют.

2011 р.

Переглядів: (745) | Коментарі: (0) | 11.02.23
Автор: VeNoM



Рік випуску:
2011
Жанр: Action (Shooter)
Розробник: People Can Fly / Epic Games
Видавець: Electronic Arts
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення:
Англійська
Тип видання: Repack
Таблетка: Вшита

Опис:
Новий унікальний бойовик від першої особи від розробників "Gears of War" і "Painkiller". Epic Games, People Can Fly і Electronic Arts представляють "Bulletstorm" - першокласний бойовик, в ігровому процесі якого реалізована концепція "Вбивай віртуозно". Дія гри відбувається в світі футуристичної утопії, де миротворчі війська прагнуть зупинити громадянську війну. Із-за зради командування два бійці загону "Мертва луна" стають ізгоями. В ролі Грейсона Ханта гравцеві належить освоїти бойові прийоми з унікальною зброєю і набирати очки за особливо вдалі вбивства - в цьому і полягає новаторська система "Ськилшот" гри "Bulletstorm". "Bulletstorm" чекає Вас!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com