RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
10
груд.

2009 р.

Переглядів: (925) | Коментарі: (0) | 09.12.10
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3d / 3rd Person
Розробник : Telltale Games
Платформа: РС
Дата виходу: 9 грудня 2009 р.
Видавець: Lucasarts Entertainment
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: Присутня


Опис:
П'ята частина серії розповідей Tales of Monkey Island, яка розповість про неймовірні пригоди пірата Гайбраша Тріпвуда. Під час битви зі своїм заклятим ворогом, злим піратом Лечуком, наш герой волею випадку вивільняє підступне чаклунство шаманів. Воно викликає висип і загрожує перетворити всю команду на монстрів. Гра просто переповнена гумором і романтичними сценами і не змусить вас занудьгувати ні на секунду.

Вт
08
груд.

2009 р.

Переглядів: (1013) | Коментарі: (0) | 09.12.08
Автор: allgamenews



Рік випуску:
4 грудня 2009
Жанр: RPG (Rogue/action) / 3d / 3rd Person
Розробник: Clockstone Studio
Видавець: Headup Games
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійський
Мова озвучення: Англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис:

    Greed: Black Border гра в кращих традиціях жанру.Пробирайтеся через натовпи роботів, інопланетних тварюк, удосконалюйте своє озброєння і костюм.


Пн
07
груд.

2009 р.

Переглядів: (1089) | Коментарі: (0) | 09.12.07
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Стратегія
Розробник: .dat
Видавництво: Акелла
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Мова озвучення: російський
Таблетка: Тимчасово відсутня (Інтернет-активація)

Опис:

Продовження культової гри. Гравці знову повернуться в світ під назвою Невендаар, який з моменту виходу останньої частини серії зазнав значні зміни. Переїхав в повне трехмерье, обзавівся динамічною зміною погодних умов і часу доби. Як і раніше, перед гравцем встане проблема вибору, яку ж расу вести до перемоги - на вибір представлені люди, ельфи і демони. Ролева сторона Disciples 3 теж пережила певні метаморфози. Відтепер будь-яка річ екіпіровки, одягнена на героя, відбиватиметься на нім візуально. Бойова система також піддалася ретельному і всесторонньому вивченню, внаслідок чого воїни навчилися рухатися по полю бою і атакувати супротивника за допомогою магії або зброї. Арени ж завжди унікальні, оскільки генеруються випадковим чином - двох однакових полів битв ви навряд чи побачите.

Нд
06
груд.

2009 р.

Переглядів: (897) | Коментарі: (0) | 09.12.06
Автор: allgamenews


http://i039.radikal.ru/0911/8b/7ca6682d1e47.jpg

Жанр: Adventure / Arcade
Розробник: Bit Blot
Мова інтерфейсу/озвучення: англійський + русифікатор тексту
Рік виходу: 2007
Таблетка: не потрібна

Маленький шедевр від незалежних розробників. За пару років дві люди створили справжній підводний світ, повний чудес і небезпек. По океану у пошуках рідних мандрує дівчинка Нажа. Від холодних непроглядних глибин до теплих течій, пронизаних сонячних світлом, від чагарників анемона до величних руїн покинутих міст - усюди чекають загадки і пригоди.  Нажа використовує нескладні чари і приймає разні вигляду. Стильна, барвиста графіка і ненав'язлива музика безповоротно затягують в гру, а продуманий сюжет і вишукані головоломки зробили б честь багатьом квестам. Aquaria може показатися дуже довгою або повільною; така ціна її настрою - медитативного, в чомусь навіть трагічного. Насправді, чарівники з Bitblot начаклували кращу пригодницьку аркаду останніх років, гідну спадкоємицю Another World і Ecco the Dolphin.

Нд
06
груд.

2009 р.

Переглядів: (876) | Коментарі: (0) | 09.12.06
Автор: allgamenews




Рік видання: 2005
Видавець: Акелла
Мова: Rus
Пігулка: Не потрібна

Опис:
Економічна стратегія присвячена будівництву і обслуговуванню колоній на різних планетах

Нд
06
груд.

2009 р.

Переглядів: (2428) | Коментарі: (1) | 09.12.06
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Sport (Soccer) / 3d
Розробник: PES Community
Видавництво: PES Community
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Промінь ковзає по соковитій зеленій траві, розкресленою сніжно-білою розміткою, піднімається на трибуни, вихоплюючи строкато одягнених тріумфуючих поклонників, яскраві прапори, плакати. Це промінь вашої слави, а багатотисячна армія поклонників на стадіоні вітає саме вас - зірку великого футболу. Pro Evolution Soccer 2010 розкриє перед вами цілу футбольний всесвіт, зображений на екрані в найдрібніших подробицях.

Ласкаво просимо в Лігу чемпіонів - на арену найлютіших футбольних баталій. Тут вас чекають зльоти і падіння, перемоги і поразки, тут вирує і закипає саме життя! Уявіть, що ви протистоїте футболістам Manchester United. Рахунок 1:1, і останні секунди матчу витікають, як пісок крізь пальці. Ви нестримно рветеся вперед, віртуозно обходите захисників і залишаєтеся наодинці з Едвіном ван дер Саром. Чи вистачить у вас холоднокровності, щоб одним точно розрахованим ударом вирвати у суперника перемогу? Перевірте себе в Pro Evolution Soccer 2010!

Сб
05
груд.

2009 р.

Переглядів: (744) | Коментарі: (0) | 09.12.05
Автор: allgamenews


Рік випуску:
2009
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Exor Studios
Видавець: Exor Studios
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Ваша мета в грі проста як три копійки. Потрібно їздити по місту виконуючи різні місії попутно тиснувши і вбиваючи всяких зомбаків і інших... з різної зброї якого буде предостатньо, а ще купа апгрейдів і модифікацій для автомобіля.

Сб
05
груд.

2009 р.

Переглядів: (872) | Коментарі: (0) | 09.12.05
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 3rd Person
Розробник: Centauri Production
Видавець: Cinemax Тип видання: ліцензія
Мова ітерфейса:  RU
Мова озвучення: RU
Пігулка: Відсутня, але є пробний період. (Інтернет активація)

Опис:
Джоні Мейер, головний герой гри, виявляється на покинутій фермі в пустелі. Він нічого не пам'ятає: як він там опинився, чому в його руках бейсбольна бита... і звідки навколо стільки зомбі. Він знаходить машину, пістолет і прямує в свій рідний Снейк Сіті. Майже всі жителі міста зникли .  Люди які залишились говорять, що зомбі встановили якийсь дивний генератор, випромінюючий жовтий туман. Будь-який, хто опиниться в цьому тумані, стає зомбі...



Пт
04
груд.

2009 р.

Переглядів: (776) | Коментарі: (0) | 09.12.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Покрокова стратегія
Розробник: PARADOX
Видавництво: PARADOX
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська
Таблетка: не потрібна

Опис: Зараження магії розповсюдилося до самого Силента. Магістри чарівної академії божеволіють. Інквізиція безжальна. Тільки архимаг Альфред Бреннок здатний врятувати розум і зберегти життя своїх учнів.
Використовуючи силу прокляття Сагиттеля, застосовуючи руйнівні заклинання і командуючи арміями примар, Бреннок пройде великий шлях. Але не тільки він один прагне очистити магію Ілліса.

Пт
04
груд.

2009 р.

Переглядів: (710) | Коментарі: (0) | 09.12.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанри: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Exor Studios
Видавець: Exor Studios
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Ваша мета в грі проста як три копійки. Потрібно їздити по місту виконуючи різні місії попутно тиснувши і вбиваючи всяких зомбаков і інших фріков з різної зброї якого буде предостатньо, а ще купа апгрейдов і модифікацій для автомобіля.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com