RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
28
груд.

2009 р.

Переглядів: (1484) | Коментарі: (0) | 09.12.28
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Simulator (Flight Combat) / 3d
Розробник: Gaijin Entertainment
Видавництво: yuplay
Видавець в Росії: Gaijin Entertainment
Тип видання:
Repack
Мова інтерфейсу: російський
Мова озвучення: російський
NoCD/NoDVD: не потрібно
Оригінал: Крылатые Хищники / Wings of Prey [RUS|ENG|L]

Опис:
Проект «Крилаті хижаки» представить більше п'ятдесяти різнопланових місій, в основу яких лягли великомасштабні операції часів Другої світової. Сівши за штурвал винищувача, бомбардувальника або штурмовика, гравець стане учасником найвідоміших баталій в небі над Східною і Західною Європою, серед яких битви за Берлін, Британію і Сіцілію, Сталінградської битви.

Пн
28
груд.

2009 р.

Переглядів: (660) | Коментарі: (0) | 09.12.28
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Action (Shooter) / Simulator (Space) / 3d / 1st Person / Privateer/trader
Розробник: Deep Shadows
Видавництво: Руссобит-м
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки російський
Тип видання: [P] піратка
Таблетка: емуляція першого диску

Опис:
Науково-фантастичний сеттінг. У основу сюжету гри лягли теорії сучасних учених і письменників-фантастів, що вважають, що багато цивілізацій освоїли міжгалактичні польоти задовго до того, як людство запустило в космос свої перші ракети.

Гра починається з того, що головний герой, молодий пілот раси Амарнів, після закінчення навчання в академії повертається додому, на планету Гольдін. Там він дізнається, що за останній час в галактиці відбулася низка таємничих і страшних подій. Одна з таких катастроф дуже сильно торкнулася цивілізації Амарнів і повністю перевернула його власне життя. Йому доведеться немало потрудитися для того, щоб виявити причину всіх лих і вирішити виниклі проблеми.

Сб
26
груд.

2009 р.

Переглядів: (1736) | Коментарі: (0) | 09.12.26
Автор: allgamenews



Дата виходу:
3 грудня 2009
Дата виходу в Росії: 24 грудня 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Мультиплеєр: ( 8 ) Internet
Розробник: Codemasters Studios
Видавець: Codemasters
Видавець в Росії: Новий Диск
Локалізатор: Новий Диск
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
NoCD/NoDVD: Присутнє

Опис: Друга частина знаменитого хіта Colin Mcrae: DIRT від творців Race Driver: GRID готова увірватися в ряди кращих гонок планети! Кращі традиції автосимуляторів примножені пишністю сучасних технологій. Вас чекає неймовірний і захоплюючий тур по Америці, Європі і Азії. Представлені на вибір траси уб'ють наповал навіть самих просунутих поклонників жанру. Від класичних кільцевих гонок до унікальних заїздів із стрибками на трамплінах, рампами і навіть піротехнікою. Просунутий режим одиночної гри дозволить вам сісти за кермо наворочених спортивних машин і кинути виклик кращим гонщикам планети. Спробуйте піднятися на вершини кар'єри, об'їздете весь світ! Заробіть на нові автомобілі семи різних класів, включаючи класичні гоночні авто і навіть знамениту Subaru Impreza WRX, на якій сам Колін Макрей отримав перемогу в чемпіонаті. Спробуйте сили в основних гонках і особливих змаганнях, побийте рекорди і станьте лідером загального заліку. Вашими наставниками і порадниками, а також конкурентами в боротьбі за «золото» стануть справжні зірки ралі - Кен Блок, Тревіс Пастрана, Таннер Фуст і Дейв Мірра. До того ж у будь-який момент ви зможете вступити в боротьбу з живими суперниками на просторах многопользовательськой гри! 

Сб
26
груд.

2009 р.

Переглядів: (1276) | Коментарі: (0) | 09.12.26
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: RPG (Rogue/action) / 3d / 3rd Person
Розробник: Bioware
Локалізатор: 1C
Платформа: РС
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Rus / Eng
Мова озвучення: Rus / Eng
NoCD/NoDVD: Вшите


Опис:
    Рік 2183. Людство, дізнавшись секрет подорожей з надсвітовою швидкістю, заснувало колонії в десятках сонячних систем і не збирається зупинятися на досягнутому, маючи намір все далі розширювати межі власних володінь. Втім, люди виявилися далеко не єдиною високорозвинутою цивілізацією на мільйони світлових років навколо. Хочеш не хочеш їм доводиться зживатися з іншими расами і прислухатися до думки впливової Ради Цитаделі.

В ролі відважного капітана Шепарда гравець відправиться борознити простори космосу на борту корабля-прототипу "Нормандія", сподіваючись відшукати невловимого Сарена і врятувати цивілізацію від катастрофи, що насувається. Героєві належить побувати в багатьох світах, проникнути на покинуті дослідницькі станції і дізнатися немало нового про минуле нашої галактики. На шляху до мети Шепарда очікує немало ворогів, але і союзники завжди готові протягнути капітанові руку допомоги!

Пт
25
груд.

2009 р.

Переглядів: (1408) | Коментарі: (0) | 09.12.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Fps/online action
Розробник: Valve
Тип видання: Піратка
Мова інтерфейсу: російський
Мова озвучення: англійська
NoCD/NoDVD: Revemu 9.81 R4 (при розпаковуванні патчів вже буде)

Опис гри: Team Fortress 2 є онлайн (мережевою) грою, де кожен персонаж грає в команді і володіє специфічними функціями. TF2 являє собою новий тип командної гри від компанії Valve, що активно використовує останні технології анімації, що підтримує докладну статистику по кожному гравцеві і багато що інше.

Пт
25
груд.

2009 р.

Переглядів: (1643) | Коментарі: (0) | 09.12.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Racing / Simulator / 3d / Privateer/trader
Розробник: Softlab-nsk
Видавець: 1C
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
NoCD/NoDVD: присутнє

Опис гри: Вам пропонується випробувати себе в ролі російського водія, який прибуває до Каліфорнії у пошуках успіху на ниві далекобійних перевезень. Попереду вас чекають великі і малі міста, жаркі пустелі і квітучі долини, побережжя Тихого океану і засніжені гори Сьєрра-Невада, а головне милі і милі американських хайвеїв. «Далекобійники 3: Підкорення Америки» - це продовження знаменитої ігрової серії. Проте цього разу ігровий мир не придуманий розробниками, а змальований зі світу реального. Гравець залишить під колесами своєї могутньої машини сотні миль каліфорнійських доріг від Сан-Франциско до Ріно, від Юріки до Сан-Дієго. Гравцеві належить завоювати пошану корпоративних клієнтів, довівши, що він найшвидший і надійніший далекобійник Каліфорнії, добитися визнання в середовищі далекобійників, беручи участь в гонках і просто стикаючись з ними в різних ситуаціях в повсякденному житті. В процесі гри гравцеві також доведеться підтвердити свої якості лідера могутньої транспортної корпорації, що претендує на першість у сфері далекобійних перевезень штату. Крім того гравець буде залучений в увлекательную історію з несподіваним фіналом. Він знайде нових друзів і розбереться з прихованими і явними супротивниками, розкриє змову, але це зажадає від нього всього досвіду, що є у нього, і сил.


Чт
24
груд.

2009 р.

Переглядів: (969) | Коментарі: (0) | 09.12.24
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009 р.
Жанр: Adventure
Розробник: ANUMAN Interactive, MZONE STUDIO, SOLILAB
Видавець: Руссобіт
Тип видання: ліцензія
Мова ітерфейсу: Повністю Російський
Мова озвучення: Повністю Російська
NoCD/NoDVD: не потрібно

Опис:
Серед всіх священних реліквій, розсіяних по світлу, Святий Спис у всі часи був найбажанішим. Люди, в чиїх руках опиниться цей стародавній артефакт, яким, по легенді, був проткнутий Ісус Хрістос, стануть невразливими і братимуть перемоги в будь-яких битвах.
В розпал Другої світової війни ватиканського священика Беллармо Багатті чекає відповідальна місія: відшукати Святий Спис перш, ніж це зроблять німецькі загарбники. Результат найстрашнішої війни людства залежить від рішучих дій отця Беллармо Багатті і вашої допомоги!

Чт
24
груд.

2009 р.

Переглядів: (887) | Коментарі: (0) | 09.12.24
Автор: allgamenews



Рік випуску: 23 грудня 2009
Жанр: Arcade / Space / 3d / Privateer/trader
Розробник: Quazar Studio
Видавець в Росії: Акелла
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російська
NoCD/NoDVD: Тимчасово відсутня (Online-активація)

Системні вимоги :
  1. Операційна система: Microsoft® Windows® XP / Vista
  2. Процесор: Pentium IV 2.4 Ггц;
  3. Оперативна пам'ять: 512 Мб;
  4. Звуковий пристрій: сумісний з DIRECTX
  5. Вільного місця на жорсткому диску: 2.8 GB
  6. Відеокарта: DIRECTX 9-сумісна 3d відеокарта (рівня Geforce Fx5700 і вище)

Опис: Гра «Зірки - Холодні Іграшки» заснована на ідилогії, що належить перу одного з кращих російських фантастів сучасності - Сергія Лукьяненко. У глибокому космосі, в центрі нашої галактики раса Геометрів, освоюючи Простір, зіткнулася з чимось, що, вперше в своїй історії, не змогла зрозуміти. Не у силах навіть описати це щось, Геометри назвали його - Тінь.

Чт
24
груд.

2009 р.

Переглядів: (893) | Коментарі: (0) | 09.12.24
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009 р.
Жанр: Adventure
Розробник: Mambo Jambo
Видавець: Руссобіт
Тип видання: L
Мова ітерфейса: Повністю Російська
Мова озвучення: Повністю Російська
NoCD/noDVD: непотрібно

Опис:
160-річна таємниця, 30 примар з минулого і лише 24 години на те, щоб зібрати всі підказки разом! У цій містичній розповіді про таємничу і раптову смерть Едгара Алана По тобі належить зробити загадкову подорож по творах письменника. Збери всі підказки, свідчення свідків і спробуй розгадати таємницю смерті одного з найвідоміших американських письменників.

Чт
24
груд.

2009 р.

Переглядів: (1999) | Коментарі: (6) | 09.12.24
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Russian
Мова озвучки: РУС
Таблетка: Присутня

Опис: Colin Mcrae: DIRT 2 зберегла все краще, що так любили шанувальники оригінальної гри, і привнесла в жанр безліч вражаючих нововведень. У грі представлені абсолютно різні автомобілі семи різних класів. Кожна машина володіє унікальними характеристиками і забезпечує ні з чим не порівнянні відчуття під час заїздів. Гравців чекає без перебільшення грандіозний тур по США, Європі і Азії. Кожна траса продумана до дрібниць. При цьому під час заїздів з'являється відчуття, що ви стали учасником справжнього змагання! Якість зображення, масштаби гри і увага до самих найдрібнішим деталям - все це припаде до душі як всім поклонникам високих швидкостей, так і новачкам, що вирішили вперше спробувати сили в гоночному симуляторі.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com