RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
29
черв.

2011 р.

Переглядів: (1279) | Коментарі: (0) | 11.06.29
Автор: allgamenews



Название: Breaking The Rules: The Roman Tournament
Тип издания: Лицензия
Назначение: Action / Fighting
Разработчик: Illusionetwork
Год выпуска: 2011
Платформа: PC
Язык интерфейса и озвучки: Английский
Таблетка: присутствует

Описание: Симулятор драк на улицах Рима. Для участия в кровавых уличных турнир сошлись самые свирепый Бойцы со всего мира. Попробуйте отстоять Свое право на звание лучшего, сражайтесь в турнир или с друзьями, используя окружающие предметы в качестве оружия! Побеждает последний оставшийся в живых!

Вт
28
черв.

2011 р.

Переглядів: (1665) | Коментарі: (0) | 11.06.28
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: Duke Nukem Forever
Назва: Дюк Нюкем Назавжди
Тип видання: RePack
Жанр: Екшн
Розробник: Gearbox Software / Triptych Games, 3D Realms Entertainment, Piranha Games
Видавець: 2K Games
Рік випуску: 2011
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Англійська
Пігулка: не потрібен

Опис: Ні підлі копи, ні злобні космічні прибульці, ні гігантські монстри - ніхто і ніщо не зіб'є відважного м'язистого блондина зі шляху і не відверне від улюбленого заняття - незворушно рятувати світ і захищати красунь! Для розправи з супостатами у легендарного здорованя припасений значний арсенал вогнепальних ігрушек.Зашкалівающій адреналін і безпрецедентна інтерактивність - такі ваші перспективи в компанії неповторного Дюка! Вперед! Доля цього світу (вже вкотре!) Залежить тільки від вас! Крихітки, а ось і він! Король шутерів повертається в новому вибуховому адреналіновим пригоді. Газ в підлогу і закусіть вудила - вас чекає Лас-Вегас-Стріп, дамба Гувера і ще десятки місць, де повно тих, кому саме час надерти ... самі знаєте що.

Вт
28
черв.

2011 р.

Переглядів: (1144) | Коментарі: (0) | 11.06.28
Автор: allgamenews



Оригінальна назва: Obscure
Тип видання: Repack
Жанр: survival horror
Розробник: Hydravision Entertainment
Видавець: Hydravision Entertainment
Рік випуску: 2005
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська

Опис: В одній нічим не примітною школі раптово і безслідно пропадає студент. Його друзі вирішують з'ясувати причини дивного зникнення свого однокласника і вирушають на пошуки. Те, що вони виявлять, назавжди залишиться в їх пам'яті, як найстрашніший з кошмарів ...

Вт
28
черв.

2011 р.

Переглядів: (843) | Коментарі: (0) | 11.06.28
Автор: allgamenews



Назва: The Saboteur
Рік випуску: 2009
Жанри: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Тип видання: Repack
Мова гри: Російська, Англійська
Мова озвучення: Англійська
Пігулка: Ушита від RELOADED

Опис: На відміну від більшості ігор схожої тематики, Saboteur запропонує гравцям повністю відкритий світ (у GTA-стилі). Геймплей буде поєднувати елементи шутера від першої особи і стелса. Вам в ролі члена французької організації French La Resistance доведеться звільнити різні території, що знаходяться під контролем нацистів.
Pandemic Studios запрошує вас зіграти роль диверсанта у грі з відкритим світом нового покоління, що поєднує в собі елементи, як пригоди, так і бойовики. Помстіться за загибель своїх близьких, вистеживши їх вбивць в окупованому нацистами Парижі. Вам належить битися, дертися і водити машину. Це перша гра, в якій користувачеві належить впритул зайнятися диверсіями в стилізованому Парижі 1940-х років, де жінки прекрасні, подвиги грандіозні, а відплата невідворотно.

Вт
28
черв.

2011 р.

Переглядів: (954) | Коментарі: (0) | 11.06.28
Автор: allgamenews



Назва: Red Faction - Armageddon (2011) PC
Тип видання: Репак
Призначення: Action (Shooter), 3D
Розробник: Volition, Inc.
Рік випуску: 2011
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Російський
Пігулка: не потрібна


Опис: Дарій Мейсон стає свідком загибелі життя на поверхні Червоної Планети, позбавленої кисню стараннями ренегатів. Колоністи змушені шукати порятунку під землею, не підозрюючи про страшну загрозу, що чекає людство в марсіанських надрах.

Пн
27
черв.

2011 р.

Переглядів: (819) | Коментарі: (0) | 11.06.27
Автор: allgamenews

pic


pic

Год выпуска:pic- 21 июня 2011 г
Год выпуска:
pic- 24 июня 2011 г
Год выпуска:
pic- 24 июня 2011 г
Жанр:
Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Разработчик: Day 1 Studios и Monolith Productions
Издательство: Warner Bros. Interactive Entertainment
Издатель в России: НД
Тип издания: RePack Лицензии
Язык интерфейса:
picpic
Язык озвучки:
pic
Таблетка: Вшита "NetShow"


pic

Описание: На главных ролях F.E.A.R. 3 все те же знакомые люди – Альма за прошедшие месяцы не только успела забеременеть, но и подкачала свои сверхъестественные силушки. Она стала еще страшнее, могущественнее и ее надо срочно убить. Задание по ее устранению (или спасению - единственная родственница все-таки!) берет наш безликий Point Man из оригинального F.E.A.R.. Без помощи, правда, не обойдется – в пресс-релизе основной упор делается на том, что в одиночной кампании появится «кооператив» для двух игроков. Нашим вторым сослуживцем по отряду будет… Пакстон Фетель, любимый брат-каннибал при паранормальных способностях.

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (728) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



pic


Год выпуска:pic- 21 июня 2011 г
Год выпуска:
pic- 24 июня 2011 г
Год выпуска:
pic- 24 июня 2011 г
Жанр:
Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Разработчик:
Day 1 Studios и Monolith Productions
Издательство:
Warner Bros. Interactive Entertainment

pic
На главных ролях F.E.A.R. 3 все те же знакомые люди – Альма за прошедшие месяцы не только успела забеременеть, но и подкачала свои сверхъестественные силушки. Она стала еще страшнее, могущественнее и ее надо срочно убить. Задание по ее устранению (или спасению - единственная родственница все-таки!) берет наш безликий Point Man из оригинального F.E.A.R.. Без помощи, правда, не обойдется – в пресс-релизе основной упор делается на том, что в одиночной кампании появится «кооператив» для двух игроков. Нашим вторым сослуживцем по отряду будет… Пакстон Фетель, любимый брат-каннибал при паранормальных способностях.


Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (704) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Valve Software
Видавництво: Аккела

Мультіплеер: Є
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Російський
Таблетка: Вшита

За основу розробники взяли класичні сюжети фільмів жахів про зомбі, зокрема, культової кіноепопеї Джорджа Ромеро про живих мерців, а також фільмів Денні Бойла «28 днів потому» і «28 тижнів опісля». Реалізація ідеї виявилася вище всяких похвал - графіка, звук і музика в сукупності створили атмосферу справжнього фільму жахів, головні ролі в якому виконує сам гравець. В якості приємного бонусу, в гру додали можливість накласти на зображення ефект кіноплівки, що надало йому особливий шарм.

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (1706) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Назва: STALKER: Таємні Стежки 2
Оригінальна назва: STALKER Тінь Чорнобиля
Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: GSC Game World
Розробник мода: Garry_Galler
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: pic Російська
Мова озвучення: pic Російська
Таблетка: Не потрібно

Опис: В основі мода "Таємні Стежки 2" лежить аддон "Таємні Стежки". ТТ2 - це нова передісторія оригінальних "Тіней Чорнобиля". Нова сюжетна лінія, яка переплітається з уже відомими по ТТ квестами, і яка більш глибоко розкриває причину появи головного героя в Зоні. Основна мета, яка стоїть перед ним, тепер цілком конкретна і ясна. Квести, які були відомі по НС5 і ТТ, зазнали масу змін. Тепер вони доповнені і скориговані з метою виправлення маси помилок і сюжетних "затиків", а також, щоб більш повно розкрити основну сюжетну лінію.

Сб
25
черв.

2011 р.

Переглядів: (751) | Коментарі: (0) | 11.06.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Day 1 Studios і Monolith Productions
Видавництво: НД
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Відсутня

Опис: Чи здатні ви подивитися в очі нічних кошмарів ... і залишитися в живих?
З тих пір як підрозділ FEAR спробувало зупинити монстрів і супервоінов, які вирвалися з підземних лабораторій, пройшло вісім місяців. Жахливі здібності Альми та її психічний вплив вщент розносять нашу тендітну реальність. І тільки її діти здатні пробитися в саме серце тьми, щоб назавжди позбавити світ від всепоглинаючого страху!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com